Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הE30 די רגישות לחלודה ורקבונות

JEP.

גם הדורות הבאים אחרי ה-E30 רגישים בצורה מפתיעה לחלודה. נתקלתי בכמה E-46 עם בעיות של תחילת חלודה (אמנם באירופה הרטובה, אבל עדיין...הרבה יותר מאשר באלפא רומאו מאותן שנים :lol: ).

פרוייקט יפה !!! תהנה !

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

מיכאל,

כל הכבוד על ההשקעה! לפחות אחד מאתנו היה מספיק אמיץ כדי ללכת על הפרויקט שחלמנו עליו בתור ילדים...:cool:

יאלה, מתי מרביצים טיול?

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

קודם כל, תודה רבה לכולם עדכונים בקרוב מאוד, המחשב לא מזהה את התמונות שעל הטלפון משום מה :|

:ok:

ואחרי שתסיים אפשר להתחיל עם הסטיישן... :biggrin2:

איתי אם אח שלי לא יקח אותה תחת חסותו היא כנראה תוחלף בקרוב, רוצה פרויקט מגניב? :-D

מדהימה! אחלה פרוייקט :arrow:

רק לפי דעתי תפנק אותה בסמלים חדשים קדימה ואחורה :-D

:wink:

10271_4173622382099_682016088_n.jpg

מחכה לראות את התוצאה הסופית, הE30 היא בהחלט קלאסיקה ועם המתנות שקנית לה לוולנטיין היא גם תתנהג כמו ז!#@ מקצועית.

אורי? דורי? אתה מוזמן לקפוץ לאייל ולראות כמעט את התוצאה הסופית :-)

מצויינת! תענוג לדעת שיש כאלה אצל בעלים שאוהבים אותן. לדעתי: תחליף את הג'נטים האלה, עושים עוול רציני לבודי היפה שלה. סלון של m3 e30 יעשה לה רק טוב. מחכה לעוד עדכונים.

בתמונות שהעלתי אתה כבר יכול לראות הגאנט החדש שהולך להיות מורכב על האוטו, לגבי הסלון יש לי כזה שהולך להיות מרופד מחדש בשילוב קצת שונה מבתמונה, הגה היה לי כזה בדיוק והחלפתי לאותו הגה עם קוטר קטן יותר של M3.

מדהימה! כל הכבוד על ההשקעה :mm_yeah:

אפשר קצת פרטים על הסטיישן?

1990 E30 318i טורינג ידנית, יבוא אישי אחת מתוך 2 בארץ, פשוטה ורגילה, יד 01 :-)

צריך להיות אדם מאוד מיוחד בכדי לעשות פרוייקט כזה.

מין ערבוב של אהבה והגיון שונה משל ההדיוטות ה"נורמטיביים".

אני מאוד מקווה שאתה זוכה לסיפוק מהתהליך והתוצאה - כי זה מגיע לך.

תודה רבה !

מי עשה לך את הפחחות (לא הצבע)?

נראה פיניש טוב.

חוץ מזה, מפתיע לראות כל כך הרבה רקבונות ברכב שנת 86'.

ההכנה הצבע בוצע במוסך אוטו פרפקט בחיפה, אך זה לא ממש רלוונטי כי הפחח הסבלני שעבד לי על האוטו, ג'וני, כבר לא עובד שם אם תרצה אני אנסה לאתר אותו.

למרות שהאוטו שלי סבל מהרבה חלודה, גם מכוניות חדשות יותר ברגע שתתחיל לפרק ולחפור באוטו תגלה הפתעות שלא ציפית, הבעיה שרוב האנשים לא מגיעים עד לנקודות האלה וגם לא מטפלים בהם בטיפול מונע לפני. חוץ מזה שנת 86 זה 27 שנים שזה כבר לא מעט.

BMW E30 325i Coupe

פורסם

מיכאל, נראה מצויין.

כייף לראות שמה שדיברנו עליו לפני כמה שנים מתבצע ועל הצד הטוב ביותר.

כל הכבוד!

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
מיכאל,

כל הכבוד על ההשקעה! לפחות אחד מאתנו היה מספיק אמיץ כדי ללכת על הפרויקט שחלמנו עליו בתור ילדים...:cool:

יאלה, מתי מרביצים טיול?

מאור גם תורך יגיע להגשים את החלום המקורי, כי אנחנו עדיין ילדים :oops:

הSTI כבר מוכנה לטיול?

עידן, תודה רבה ! אתה גם מוזמן לטיול עם מיאטה :wink:

BMW E30 325i Coupe

פורסם

לא לגמריי, אבל מוכנה מספיק;)

אגב, אם תחליטו להפרד מהסטיישן, אתה יודע איך למצוא אותי. אם זה יהיה בתקופה שהכאב-כיס מהיפנית יחלוף אני בהחלט בעניין...

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

וואו היא יפה כבר עכשיו אז אחרי שתסיים איתה אני מאמין שהיא תהיה מדהימה

חלום רטוב E30 ועוד קופה הצורה הזו הכי אהובה עליי לאורך כל השנים אחרי הM3 E30

כל הכבוד על ההשקעה תותח

פורסם

ההכנה הצבע בוצע במוסך אוטו פרפקט בחיפה, אך זה לא ממש רלוונטי כי הפחח הסבלני שעבד לי על האוטו, ג'וני, כבר לא עובד שם אם תרצה אני אנסה לאתר אותו.

למרות שהאוטו שלי סבל מהרבה חלודה, גם מכוניות חדשות יותר ברגע שתתחיל לפרק ולחפור באוטו תגלה הפתעות שלא ציפית, הבעיה שרוב האנשים לא מגיעים עד לנקודות האלה וגם לא מטפלים בהם בטיפול מונע לפני. חוץ מזה שנת 86 זה 27 שנים שזה כבר לא מעט.

אני אשמח לפרטים של אותו ג'וני.

בנוגע לחלודה, הופתעתי, כי בחיפושית שלי, שהייתה שנת 61 - היה פחות.

250708%2520011.jpg

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...