Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי סוזוקי יורו-סוויפט 2001 שנוסע ממש מעט.

מדובר על רכב "רכבת" שנוסע פעם פעמיים בשבוע מהבית לרכבת. מרחק נסיעה של 8-10 דקות.

הבעיה שהוא דיי דחופות מתרוקן ודורש הנעה ממצבר אחר.

אני יודע שאולי תגידו שאמכור וכו' אבל לצערי האזור שאני גר בו ללא מוניות או תחבורה ציבורית הולמת וכלכלית החלטתי להשאיר אותו. בנוסף בעתיד הלא רחוק הוא עלול לשמש מעבר לשימוש הנוכחי.

ולעניין,

איך הדרך הנכונה ביותר לתחזק אותו ?

אני משתדל לנסוע בו אחת לשבועיים כ40 דקות נסיעה רצופה בכבישים בינעירוניים, ועדיין אני מוצא את עצמי מניע אותו מידי פעם עם רכב אחר.

דיבורית מנותקת (המוח שלה מנותקת פיזית) ורדיו מכובה ברכב.

אשמח לדעתכם

תודה!

פורסם

כנראה יש לך מצבר ישן שהתבלא והגיע הזמן להחליף

1.

תקנה מצבר הכי פשוט (העלות תהיה כ-350 ש"ח) .

2.

דרך יותר זולה (ולא בטוחה) לנתק את הכבל מינוס שלו כל פעם שאתה סוגר את הרכב אבל האזעקה תנוטרל זמנית.

פורסם

תוכל לפרט על מטען מצברים?

האם זה צריך להיות מחובר כל הזמן ?

המצבר הקודם היה בן שנה וקצת, והלך (אני בטוח שיש קשר) והוחלף באחריות למצבר לא חדש אבל בן 7 חודשים.

בעבר ניסיתי לנתק את המינוס, אבל משום מה היה יום שגם אז המצבר התפרק, הגיוני ? (אחרי כמה ימים ללא הנעה)

פורסם

מה זה מטען סולרי? קרא כאן:

http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/DataBW/2289135

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

המטען הסולארי הזה, אפשר להשאיר אותו קבוע על המצבר או שצריך לנתק ?

ואללה פעם ראשונה שאני רואה קומבינה כזאת :)

האם למישהו יש נסיון עם זה ?

האם אפשר להשאיר אותו בשמשה בתוך הרכב ?

haranza, אין לי אפשרות לשלוח הודעות פרטיות כי אני חדש מידי :)

תוכל לשלוח לי מספר טלפון בפרטי ?

תודה לכולם!

• תוכן חדש...