Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

היום ראיתי סיריון עם 90 אלף ק"מ . הרכב היה בליסינג -נהג יחיד (ראיתי הוכחות) .

מבחינה חיצונית- ישנן מכות בארבעת פינות הרכב (שיהיה סימטרי :) ) נראות כמכות שטחיות - מקווה שהבדיקה תאמת את ההשערה שלי .

הפנסים עכורים והגלגלים במצב לא הכי טוב .

הסלון נקי וכל הפלסטיקה נראית בסדר גמור .

ביום שישי הרכב ייכנס לבדיקה על פי הבחירה שלי.

אילו מכלולים ניתן לבדוק לפני שהרכב ייכנס לבדיקה ממוחשבת ?

מה מומלץ לבדוק?

האם תוכלו להמליץ על מכון בדיקה ייסודי באזור ראשון לציון ?

תודה רבה

פורסם

פנסים זה מכה אצל הרבה רכבים בארץ,כך שאין מה לתרגש מזה,יש ערכה שעולה כ 80 שקל ושהיא מחזירה את הברק,

אם הצמיגים סדוקים או שחוקים,שהחברה תחליף אותם או תוריד מחיר.

אתה יכול לבדוק את המזגן/חימום,חלונות חשמל,שאין מכות בהעברת הילוכים,כאתה מסובב את ההגה אין רעשים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש תקלות או "מחלות ילדות" שאופייניות לסיריון ?

הרכב היה בליסינג קרוב לוודאי שלא ממש ריחמו על האוטו , כל תקלה או דבר הכי מינורי יכל להיות שהוזנח ועליי לגלות אותו על מנת שיטפלו בו .

כמובן שהמדובר בתקלות שעין\אוזן בלתי מזוינת תוכל לזהות

האם הקומפיוטסט הוא המכון בדיקה הכי טוב שיש בראשל"צ ,ישנם 2 ,בכל אזור תעשייה

האם תוכלו להמליץ על אחד מהם באופן גורף ?

לדעתי אם קיים מכון בדיקה שאינו קומפיוטסט אעדיף אותו אך ורק אם הוא אמין\ייסודי לפחות כמו הקומפיוטסט

פורסם
יש תקלות או "מחלות ילדות" שאופייניות לסיריון ?

הרכב היה בליסינג קרוב לוודאי שלא ממש ריחמו על האוטו , כל תקלה או דבר הכי מינורי יכל להיות שהוזנח ועליי לגלות אותו על מנת שיטפלו בו .

לא בהכרח נכון , בדר"כ למי שיש ליסינג שולח את הרכב למוסך על כל פיפס קטן..

פורסם

לגבי בדיקת הרכב, המקום ממנו אני קונה את הרכב נמצא במרכז כ-2 דקות מקומפיוטסט מזרח , האם עדיף לנסוע עוד 10 דק' על מנת להגיע לסניף של קומפיוטסט במערב ? (כדי להימנע מקומבינה אפשרית וליהנות מבדיקה אובייקטיבית וייסודית ככל הניתן )

פורסם

תעשה נסיעת מבחן על הרכב אם אתה נוהג מס' שנים תדע להבחין בין רכב טוב לרכב חולה,הבדיקה תיתן לך ביקורת יותר פרטנית ומצב תאונות,

כמובן שעדיף לנסוע למכון שיותר מרוחק מהמגרש למען הסר ספק

פורסם

בדוק טוב תושבות מנוע (משום מה מאד יקרות ) , רעידות בעמידה יעזרו להעריך לפני הבדיקה.

בולמים אחוריים (לא יקרים אבל נוזלים בקלות) , צריך פשוט להתכופף מתחת לרכב.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

מכון בדיקה יסודי יש בא.ת. חולון (לא רחוק מראשון) - המעבדה לרכב. מקום ממולץ על יד אנשים רבים פה בפורום.

יש לו אפילו קופון הנחה לחברי קארס-פורום. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=320651

אני הייתי אצלו כבר פעמים ואחזור גם בעתיד.

פורסם

על "המעבדה" קראתי בפורום וישנה תחושה שבעבר הם היו יותר ייסודיים, אולי אדיבים. נתקלתי בכמה תגובות מאוכזבות מהעת האחרונה . אבל אולי שווה לנסות . הקופון הוא צ'ופר נחמד

• תוכן חדש...