Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיי לתאונות

Philip R
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2975612,00.html

חזרתי מבית חולים מביקור של יאן, הפצוע מהתאונה בכביש ערד-שוקת, שלושתם היו חברים שלי!

בבקשה דיי, שזה מגיע כל כך כזה קרוב זה ממש מפחיד.

החבר הכי טוב שלי היה מייק, אני הייתי בבסיס (נשארתי שבת) לכן הוא נסע עם יאן וסטס למסיבה (בדרך כלל הוא בא איתי) וקרה מה שקרה.

אוהב אותך אחי!!!

נזכור אותכם תמיד!!!

פורסם

הייתי עם אשתי גם אתמול בערב אצלו בבית-חולים...(היא למדה עם סטאס ויאן במכללה).

חבר'ה, אנא סעו בזהירות...כי הכל עלול להגמר בשניה...

תנחומיי ...

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

הייתי במסיבת אייטיז אתמול עם בת הזוג שלי, היה מדהים, שתיה חופשית, בוילה בהרצליה, ואין לי מושג מי אלה יאן או סטאס או מייק, אבל תסעו בזהירות בכל זאת.

רון.

-מה הקשר של פורום מכוניות-רכב כללי - לאיחולי החלמה (באמת שיהיה בריא שולא יחווה דבר כזה בחיים) לאיזה בחור שעשה תאונה? מה נהיינו? תכנית של שוש עטרי?!-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
הייתי במסיבת אייטיז אתמול עם בת הזוג שלי, היה מדהים, שתיה חופשית, בוילה בהרצליה, ואין לי מושג מי אלה יאן או סטאס או מייק, אבל תסעו בזהירות בכל זאת.

רון.

-מה הקשר של פורום מכוניות-רכב כללי - לאיחולי החלמה (באמת שיהיה בריא שולא יחווה דבר כזה בחיים) לאיזה בחור שעשה תאונה? מה נהיינו? תכנית של שוש עטרי?!-

למה אתה בכלל מגיב אם יש לך לומר דבר מטומטם כזה?!
פורסם
למה אתה בכלל מגיב אם יש לך לומר דבר מטומטם כזה?!

אני מגיב כי אין קשר בין מהות הפורום לשרשור הזה - רוצה להעלות שרשור לא קשור - יש פורום OFF TOPIC.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
אני מגיב כי אין קשר בין מהות הפורום לשרשור הזה - רוצה להעלות שרשור לא קשור - יש פורום OFF TOPIC.

רון.

That`s for the moderator to decide, אתה לא חושב? לא צריך להיות כזה חסר רגישות ועוד להניף את הדגל של "חוקי הפורום" כשזה לא עיניינך בכלל. מנהל הפורום ירצה - הוא יעביר את הת'רד הזה לאופ-טופיק, ינעל אותו, ישאיר אותו, יעשה כראות עיניו. תן למנהלים לעשות את העבודה שלהם.
  • תוכן חדש...