Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זבל לבן בזבל שחור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עד היום בא לי לשים פליקר של מסיבות בשמשה האחורית רק למקרים כאלה.

ומה התועלת בזה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמתי לב שבלילה אין לי בעיה.

אבל בבוקר זה נגמר במכות כמה פעמים. כולל יריקה בפרצוף לאיזה פרחה מצויה בלנד קרואיזר 2001 .

קרה לי פעם שאיזה מישהו זרק עלי בקבוק מים כי לא נתתי לא לגנוב נתיב כשכולם מחכים 5 דקות לפנות.

אני לא גאה במה שעשיתי אבל הבחור למד על פרצופו את השיעור.

מי שמכיר אותי יודע שאני אשכנזי משקפופר ואין מצב שאני מסוגל להרים יד על מישהו. חוץ מבבוקר בכביש.

כנראה אסור לי לצאת מהבית לפני 10.

פורסם
ומה התועלת בזה?

מי שחוטף סינוור, צריך להתאושש בצד לכמה דקות...

כמובן שההצעה הנה הלצה. רק מתאר את התחושות שחוליגנים מעוררים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

קרה לי גם מקרה של בריונות בכביש לא מזמן ולא ידעתי באיזה סיטואציה לשתף.

במהלך נסיעה בכביש 6 לצפון ב-2 רכבים אני נהגתי בפיקנטו עם אשתי ושתי הבנות שלנו ואחותי (נהגת חדשה יחסית וזהירה)נהגה ב-I30 עם אמי אחי והבן הקטן שלי.

אני הייתי בנתיב השמאלי והיא עקפה אותי ואת הרכב שלפני, מאחוריה הגיח ג'יפ גרנד צ'ירוקי שחור עם חלונות כהים במהירות מטורפת ובהבהובי אורות בלתי פוסקים שיכולים לבלבל ולהפריע לנהג שלפניו, כשהוא הגיע לפגוש שלה הוא פשוט השאיר את האורות הגבוהים קבוע, כשהיא סיימה לעקוף וירדה נתיב הוא עקף אותה וזה היא אותתה לו איתות בודד עם האורות הגבוהים. אותו חולגין מטורף וחולה נפש הפעיל 4 מאותתים ובלם כמעט לחלוטין באמצע הכביש וכשהיא התקרבה אליו הוא האט את המהירות שלה, היא ניסתה לעבוד לנתיב הימני והוא האט אותה כמעט עד לעצירה מוחלטת בחדות בשוליים.

אחרי שהיא כמעט הגיעה לעצירה הוא המשיך לנסוע.

היא מאוד נבהלה ועצרנו מיד בצד וגם אני שראיתי את הכל מהמסלול האמצעי וכמובן שכל הרכבים שנסעו בכביש האטו בחדות ועברו נתיבים בגלל הסכנה הזאת. עצרנו בצד והיא התחלפה עם אמי.

כמובן שאמרתי לה שלהבא פשוט תתעלם ותרד נתיב מיד כשמשהו כזה קורה עם איזה מטורף.

אני חושב שזה טירוף והעברה הכי חמורה שיכולה להיות זה לגרום למישהו כמעט לעשות תאונה, נהג אחר יכל בקלות לא לבלום בזמן ולהיכנס בו או לאבד שליטה ולסטות מהמסלול ולהיכנס ברכב אחר או במעקה הבטיחות. זה פשוט מטורף!

אחר כך כשנהג כזה ינהג שיכור וידרוס אז יגידו שהיו לו 250,000 עבירות קודמות אבל מה זה יעזור???

אני נגד חוליגניות בכביש, אני מנסה לנהוג הכי רגוע שיש, לאותת בזמן, לא להפריע לאף אחד עם אורות גבוהים או דברים בסגנון ובטח שלא לנסות להחזיר למי שחתך אותי או משהו בסגנון וכך אני מחנך גם את בני ביתי ואת הקרובים אליי.

לצערי הרב זה לא מספיק וחייבים להגביר את האכיפה נגד אותם מטורפים שמסתובבים לנו על הכבישים ולחנך את הנהגים החדשים לסובלנות ולנהיגה רגועה ובטוחה.

ברכת נסיעה בטוחה לכולם!

פורסם
פיאט 500 אדומה? פיאט פיצי-מוצי?

תירגע, הוא ראה ולוסטר חשב שאתה גם בקטע וניסע להתחיל איתך.

תקרא לפיאט איך שאתה רוצה, אבל מה זה אומר ניסע? לא מכיר מילה כזאת. ואיזה קטע בדיוק אתה מדבר שאולי אתה מכיר ואני לא?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
תקרא לפיאט איך שאתה רוצה, אבל מה זה אומר ניסע? לא מכיר מילה כזאת. ואיזה קטע בדיוק אתה מדבר שאולי אתה מכיר ואני לא?

הוא רמז לכך שבעקבות העובדה שאתה נוהג בגיילוסטר נהג ה500 חשב שאתה נמנה באוכלוסית חובבי הזרגים וניסה להתחיל איתך, אני מבין את הבילבול של נהג הפיאט :wink:

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

זאת המדיניות של הערסים. להעניש על כל גילוי התנגדות.

וכשאני נקלע למצבים כאלה.. ברגע שזה התחיל, אני יודע שהמטרה שלי היא לצאת כרגע כמה שפחות מופסד.

להם תמיד יש פחות מה להפסיד.

אכיפה לא תהיה פה. זה לא LA, אין תקציבים ולא יהיו בקרוב.

יש פה משטרה מפוחדת אותה מנגחים הסנגורים המפולפלים שבאים להגנת הערסים.

וגם בגלל הפרקליטות דמיקולו שלנו, כל שוטר חושב לעצמו - למה אני צריך להסתבך בזה, ומעדיף להתעלם.

אז התחזית להלילה ומחר - גשם של ערסים חסרי רסן.

אפשר למזער את החיכוך איתם. להשתדל לא לצאת לכבישים כשעמישראל באטרף (למשל קניות של שישי בבוקר/צהריים). שמתי לב שגם בסוף יום בחירות עולים הפיוזים.

אני לגמרי מבין את חבריי הרבים שבחרו לעזוב את המדינה.

מצד שני, יש פתרון אחר. אם באמת רוצים שינוי, התנדבות במשטרה יכולה לסיים מקרים כאלה

.

si vis pacem, para bellum

פורסם

היום היו לי שני מקרים גם כן די מפגרים:

1. יוצא מהבית בבוקר, לפניי העומס של בתי הספר,

מתחיל לנסוע ורואה איזו יאריס מתפרעת שנצמדת לי לתחת בצורה לא הגיונית,

סימנתי לו עם 4 וינרקים - "תתרחק, אתה נצמד ויש תכף במפר ואני בולם [כי אין לי רכב ליסינג להרוס]", הוא לא הבין את הרמז וניסה לעקוף.

הוא החליט שהוא עוקף אותי בתוך שטח של צומת, כמעט נכנס במישהו מולו, אחר כך עקף מימין (כי לא חנו שם רכבים) וזגזג כמו איזה לא יודע מה.

מה יצא לו מזה בדיוק? לא יודע.

2. צומת מרכזי בבאר שבע, שני נתיבים ישר, נתיב אחד שמאלה. אני עומד בנתיב השמאלי לכיוון ישר, כי מיד אחריי 150-200 מטרים בכיכר אני צריך להמשיך ישר.

בבון עם מאזדה 5 אדומה (:shock:) מחליט שהוא אולי ידחף.

סימנתי לו שישים לב שאני לפניו שם, ושיחכה בסבלנות ויכנס אחריי.

הבבון כמובן לא מבין את הסימנים ומנסה להכנס בכוח, לי לא מתאימה דפיקה, אז בלמתי ונתתי לחמור להכנס, ועל הדרך סימנתי לו שוב.

הוא התחיל לזגזג שמאלה וימינה כמו לא יודע מה, ועושה לי סימנים של "מה אתה רוצה???@#@#!"

כוסאומו כל הנהגים במדינה הזאת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בואו נראה אתכם גרים ק"מ ממחלף איילון תלאביבי, יורדים לאיילון ביום חמישי/שישי בערב נוהגים בSTI שחורה, בזמן שאתם מנסים לשמור על מהירות נמוכה, במיוחד כשהאוטו והטורבו עוד קרים.

רק עכשיו שמתי לב!! תתחדש!

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני חושב שכולם לאט לאט התרגלו לזה

הבעיה שאני לא יודע מה יותר גרוע אנשים שנוהגים גרוע בכוונה או אנשים שנוהגים גרוע ללא כוונה .

ולראיה עד לא ממזמן נהגתי על רכב הנאה אחורית מאוד אוחז

לפני שנה וחצי נסעתי בפתח תקווה ובאתי לרדת מאם המושבות לכביש 5 לכיוון מזרח לתל אביב, מי שמכיר את הכביש יודע שהוא ישר ובסופו פניה של 300 מעלות בערך .. בכל אופן זאת היתה שעת לילה ומאחורי נוסע מיצובישי קולט קטנה ולבנה אני נסעתי במהירות לא מהירה כל כך וכנראה שנהג המיצובישי החליט שהוא רוצה להתחרות , אני לא שיחקתי איתו אז הוא נצמד לתחת שלי ונסע אחריי בצורה מאוד קרובה , בקיצר הגענו לפניה (שבפנים יש שלט של מהירות 40 קמש) סיבוב שהרכב שלי עושה ללא מאמץ גם במהירות יותר גבוהה , ולכן לא בלמתי , אותה מיצובישי חשבה שהיא תוכל להתמיד באותה המהירות ופשוט לא הצליחה - ונכנסה תוך כדיי החלקה במעקה ממול , אני האטתי ראיתי שהבן אדם בסדר והמשכתי הלאה (בחור צעיר)

חלק שני

חצי שנה מאוחר יותר אותו כביש שעת בוקר אני וולוו נוסעים שוב באותו הכביש רק שהפעם זהו רכב יותר כבד , והבחור מבוגר ונוסע על טייס אוטומטי - ז"א מאחוריי מתאים מהירות אליי ופשוט כל דבר שאני עושה מתאים את עצמו .

שוב אותה פניה שוב אותו מצב רק שהפעם הוא נכנס הרבה יותר חזק ובמזל לא לקח את מעקה הבטיחות איתו , הפעם ירדתי מהרכב ושאלתי אותו אם הוא בסדר ולאחר מכן הוא אמר שהוא לא ראה מה קרה .

מאז אותו מקרה אני מאט באותו הפניה כל פעם שיש עוד רכבים איתי .

בכל מקרה שני אנשים שונים עם אופי שונה אבל תוצאה שונה . מה עדיף ?

אין לי מושג .

פורסם

במקות להכנס לעימותים עם מישהו שלא מכירים ולא יודעים במה הוא מצוייד עדיף ליצור מצב כזה שיאפשר לו לעקוף אתכם. גם אם זה אומר לעשות סיבובים מסביב לכיכר. אם יש מישהו שלא מוותר וממשיך לעקוב - לנסוע למקום ציבורי שיש בו הרבה אנשים.

חס וחלילה אפילו לא לחשוב על לצאת מהאוטו בתור אפשרות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כשהייתי חייל נסעתי במכונית הליסינג של אבא שלי ועצרתי לפני מעגל תנועה כדי לתת זכות קדימה למכונית שבמעגל. הערס ברכב המסחרי שמאחורי לא היה מרוצה מהעיכוב אז הוא התחיל לצפור, ובתגובה הראתי לו את האצבע.

המשכנו לצומת עם 2 נתיבים, הוא עוצר לידי ומתחיל לצאת מהרכב. ברכב היתה דיבורית מוטורולה ישנה שדומה לזו שבתמונה, אבל ממש לא כזאת:

motorola_car_radio_speaker_microphone_PMMN4025.jpg

הוצאתי אותה ועשיתי את עצמי מדבר, האדיוט חזר לאוטו וברח משם תוך כדי שהרמזור עדיין אדום :lol: (זה היה בשעה ממש מאוחרת בלילה)

היום אני לא חושב שהייתי מוציא לו אצבע. כשאתה מתבגר אתה מבין שזה הכל שטויות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הרבה שנים התעסקתי באומניות לחימה, ועדיין אני לא אצא מהרכב, כי לא משנה כמה אני טוב, אני לא תמיד אנצח סכין, חבורה של אנשים, ובטח שלא אקדח. וצודק ערן, כשאומר שיש לו גבולות, ולפעמים קשה להישאר רגוע, כי חכמה בדיעבד היא לא חכמה. ובכל זאת, אני ממליץ לשים ברכב עץ ריח עם תמונה של הילדים, כדי שגם כאשר אתה הכי עצבני, אתה זורק מבט לכיוון העץ ריח, ונזכר שיש דברים יותר חשובים בחיים. לי אין ילדים, אז אני פשוט מתעלם, גם כשאני ממש מתקשה, אני עוצר לרגע, ומשחרר. זה קשה אני יודע, אבל הרבה פעמים זה יכול להציל חיים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יצאת בזול. כשאליי נצמד ערס במסחרית זה נגמר בניסיון אלים להוציא אותי מהרכב (הדלתות היו נעולות) ובהתנגשות שלי במסחרית שלו על מנת שתזוז לי מהדרך (שהוא חסם כדי שלא אברח) כדי שאוכל לברוח.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...