Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, היום ב3 לפנות בוקר קיבלתי דוח על אי עצירה בתמרור עצור על סך 250 שקל ו4 נקודות - חשוב לציין כי מדובר באי עצירה ולא במתן זכות קדימה (הכביש היה ריק), אני עדיין נהג חדש ונשאר לי קצת יותר מ6 חודשים לנהג החדש - מה יקרה ברגע שישתחרר לי הנהג החדש אם אני אשלם את הקנס? הבנתי שיכול להיות שצריך לעשות תיאוריה או טסט או שניהם מחדש, אבל זה במקרה של עבירה חמורה שהיא אי מתן זכות קדימה, האם אי עצירה נחשבת עבירה חמורה? מה יקרה אם אני אשלם את הקנס?

עריכה: פרטים נוספים מהדוח: בסעיפים נכתב "בניגוד לתקנה 22 (א) ו 64 (ד)", סמל הסעיף 6626

פורסם

אם קיבלת הזמנה לבית משפט אז כנראה תצטרך לעשות טסט מחדש אבל מכוון שציינת שקיבלת קנס 250 ש"ח ו4 נקודות אז פשוט תדאג לשלם את הקנס כי אחרת לא יחדשו לך את הרישיון בעוד 6 חודשים כשיגמר לך הנהג חדש

אם תשלם את הקנס אז מבחינתך נגמר הסיפור אבל רק תזכור שהנקודות לא נמחקות

פורסם
אם קיבלת הזמנה לבית משפט אז כנראה תצטרך לעשות טסט מחדש אבל מכוון שציינת שקיבלת קנס 250 ש"ח ו4 נקודות אז פשוט תדאג לשלם את הקנס כי אחרת לא יחדשו לך את הרישיון בעוד 6 חודשים כשיגמר לך הנהג חדש

אם תשלם את הקנס אז מבחינתך נגמר הסיפור אבל רק תזכור שהנקודות לא נמחקות

באמת שהקנס והנקודות הן לא בעיה, מטעויות לומדים, השאלה היא האם אני אצטרך לעבור טסט/תיאוריה מחדש מסוף הנהג החדש או האם אני אחשב שוב נהג חדש לשנתיים - דיברתי עם המורה שלימד אותי נהיגה והוא אמר שזה מה שיקרה, אבל אני לא יודע אם הוא הבין אותי נכון כשאמרתי שמדובר רק באי עצירה בעצור ולא במתן זכות קדימה

פורסם

שים לב ללשון החוק בסעיף 64 ד'

(ד) נוהג רכב המתקרב לצומת שלפניו מוצב תמרור המציין חובה לעצור, יעצור במקום שיוכל לראות את התנועה בדרך החוצה, ואם סומן קו עצירה - לפני קו העצירה, ויתן את זכות הקדימה לרכב אחר המתקרב או הנכנס לצומת מכביש אחר.

• תוכן חדש...