Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

SAAB - המותג קיים


jlavi2002
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשנתיים לאחר שהסינים סרבו לקנות את חברת SAAB דובר על סגירתה.

יש שמועה שהחברה לא נסגרה ומחדשת יצור...יש מידע מבוסס ??

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

סאאב היום זה רק שם וסמל. כמו עוד עשרות ומאות שמות וסמלים שפעם עמדו מאחריהן מכוניות. אין הבדל בין סאאב לדוסנברג, אימפריאל, איגל, הורש, סאנבים, אלביס ועוד רבים וטובים. אוסף של שמות מותג שחלקים רדומים אצל יצרני רכב קיימים וחלקם שייכים לכל מיני גופים או אנשים שלא עושים בהם שימוש.

 

כמובן ברגע שאתה הבעלים של השם והסמל אתה יכול לעשות בו כרצונו. NEVS יכולים לייצר קלנועיות חשמליות לקשישים ולקרוא להן SAAB 999.

פורסם

ה9-5 האחרונה, מכונית נאה מאוד, נמצאת פה אצל דילרים, שנת 2011 , חדשה דנדשה בחצי מהמחיר של הסטיקר ואפילו בפחות.

ולא קונים. סאאב יצרו מכוניות חרא בשנים האחרונות, לידידה שלי יש 9-3 טורבו, מכונית שמורה שעושה המון בעיות, איכות החומרים מחורבנת והבעיות עם הרכב שלחו אותי לפורומים של סאאב, שם גיליתי קבוצה של מזוכיסטים.

haters will hate

×
×
  • תוכן חדש...