Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 20 דקות, RK כתב:

ספציפית במקרה של תושבי הרשות ובייחוד שב"חים - למה שיהיה?

אין שום סיבה וגם אין סיבה להשוות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 1 דקה, Shmulik_Miata כתב:

גם אם החלש יסיים את השנאה ויתחיל לחלק לנו פרחים, מה אתה חושב שיקרה? שמדינת ישראל תבוא לקראת פתרון שלום? לא. יהיה מאוד נוח לשמר את המצב.

החזק צריך ליזום מהלכים ולהראות נכונות. פעם חשבתי הפוך, היום אני מבין שלנו החובה המוסרית לסיים עם העניין (ולא, אני לא משתייך לשום צד פוליטי, רק מנסה לחשוב בהיגיון) כי אחרת זה לא יגמר. עכשיו השאלה היא עוד כמה דורות נאלץ לחיות עם המצב הזה? עוד כמה דם ישפך?

הדרך הכי פחות גרועה למדינה בעיניי היא לסיים עם העניין, לחתום על הסכם בקונסטלציה כלשהי (מה שיראו המנהיגים לנכון) ולקדם את המדינה שלנו קדימה. נכון, חזון ארץ ישראל השלמה כנראה יתמוסס וישאר בגדר חלום, אבל אולי נצליח לחיות כאן איכשהו.

ברק ניסה וכשל.

אולמרט נתן כ 97% מהשטח וכשל.

ההנהגה הפלסטינית אינה יכולה\ רוצה להגיע לשלום  , הם הרי הבטיחו לציבור שלהם לחזור עם המפתחות של הבתים לכל רחבי ארץ ישראל.

ישראל הייתה מוכנה להגיע להסדר מספר פעמים בעבר, הפלסטינים החמיצו כל הזדמנות להחמיץ.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם (נערך)

יש כבר אשמים. 

https://www.ynet.co.il/news/article/byistd1th

ח"כית מעוצמה יהודית: מערכת הביטחון והתקשורת אשמים בפיגוע בחווארה

ח"כ לימור סון הר מלך תקפה כי הפיגוע הוא "תוצר של הטעייה מכוונת שקיימת במערכת הביטחון ובתקשורת. יצאו נגדי כשאמרתי שחווארה זה כפר של מרצחים". ראש הממשלה נתניהו התייחס לפיגוע במשך 35 שניות בלבד בישיבת הממשלה, והאשים גם הוא את התקשורת בהתעלמות מהישגיו.

עריכה אחרונה על ידי yor2
  • מבאס 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 12 דקות, yor2 כתב:

איזה סתומה.

כולם יודעים שהאשמים הם בית המשפט העליון וגלי בהרב מיארה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 41 דקות, yor2 כתב:

יש כבר אשמים. 

ח"כ לימור סון הר מלך תקפה כי הפיגוע הוא "תוצר של הטעייה מכוונת שקיימת במערכת הביטחון ובתקשורת. יצאו נגדי כשאמרתי שחווארה זה כפר של מרצחים". ראש הממשלה נתניהו התייחס לפיגוע במשך 35 שניות בלבד בישיבת הממשלה, והאשים גם הוא את התקשורת בהתעלמות מהישגיו.

לימור(במלעיל) כועסת,  ואין תופסים אדמה בשעת כעסה.

לעומתה הקטר מקסריה רגוע לגמרי.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

מתרעם על התקשורת שלא הזכירה את מעבר דניאל פרץ לביירן.

מקופח.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני שעה, CX25GTI כתב:

אולמרט נתן כ 97% מהשטח וכשל

ההצעה של אולמרט כנראה לא היתה רצינית, יש סיבה שהוא היה יותר לחוץ שתסגר עסקה אפילו דניאל פרץ שמחכה למיץ גולדהאר שיתקדםנעם באיירן מינכן... 

כולם במדינות מסביב ידעוו והבינו את זה שהוא כבר לא רלבנטי ...

זה לא נשמע  כמו משהו שהיה רציני, וזה כמובן עוד  מעבר לסרבנות הפלסטינית הרגילה

פורסם (נערך)

ואז האירוניה באה לכתוב הוכחה למשפט פרמה, אבל לא היה מקום בשוליים, ומתה.

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
  • מצחיק 2
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 23 דקות, Gosser1860 כתב:

ואז האירוניה באה לכתוב הוכחה למשפט פרמה, אבל לא היה מקום בשוליים, ומתה.

לא רק מתה, התאבדה וניסתה לעשות לעצמה החייאה במקביל.

כמות הטמטום וחוסר המודעות העצמית של מספר נבחרי ציבור מהצד הימני של המפה פשוט לא מפסיק להפתיע.

גם אם היו מנסים לכתוב תסריט כזה, סטייל פולישוק / מותק לא מתקרבים למקור.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

זה היה אירוני אם בג"ץ היה מבטל בעילת הסבירות.

בנימוקיו הרחיב בית המשפט כי החלטת משרד החינוך התקבלה ללא התייעצות עם נציבות שוויון זכויות לאנשים עם מוגבלות ומבלי לאפשר להורים תקופת התארגנות נאותה. כמו כן ההחלטה התקבלה ללא אישורם של שר החינוך ושר האוצר

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

נחזור רגע לויכוחי מהפכה משפטית - פרופ' פודוקסיק מהאוניברסיטה העברית, אדם בעל תפיסת עולם ימנית קוהרנטית לחלוטין שאני יכול לקבל ולכבד, הצביע ליכוד, ולאחרונה כותב לא מעט נגד השינויים של הממשלה. בפוסט הזה הוא מתייחס לאיזה ציוץ של גדי טאוב. אני לא אתייחס יותר מדי לפוסט עצמו (ממליץ לקרוא בכל זאת). אבל שימו לב לניסוחים של טאוב: "מההתחלה אמרנו: זאת מלחמת מעמדות. זאת מלחמת המבוססים נגד החלשים".

אלו ציטוטים שאתה מצפה למצוא אולי אצל דב חנין או פעילי חד"ש, לא יודע. לא אצל מי שאמור להיות האינטלקטואל הבולט פלוס מינוס של מחנה הימין הפופוליסטי. אבל אנחנו חיים בעולם אבסורדי לחלוטין. ומה שיש כאן, זה אדם שמבחינת תפיסת עולם לא מסוגל להתנתק ממה שנראה ונשמע כמו מרכסיזם קלאסי פשוט, של עשירים רעים ועניים טובים. ואיכשהו הוא, עם עוד כמה שותפים לדרך, הצליח להפוך את זה לכמעט "אני מאמין" הרשמי של מפלגה שאמורה להיות ימין ליברלי ואנטיתיזה בכל תחום לשמאל הסוציאליסטי. הזיה.

• אהבתי 4
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 5 שעות, yor2 כתב:

יש כבר אשמים. 

זה מדהים.

כאילו אין להם יועץ אחד שמזכיר להם מה כתבו לפני חצי שנה.

אהבלים.

לפני 4 שעות, pl7410 כתב:

לא יפה, זה יו"ר הכנסת שלך

בחייאת, להגיע לבן אדם בחופשה עם הילדים שלו ולהתחיל לצאת עליו בשביל לייקים בטוויטר?

יש דרכים יותר טובות למחות.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...