Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 19 דקות, יובל .מ. כתב:

בחייאת, להגיע לבן אדם בחופשה עם הילדים שלו ולהתחיל לצאת עליו בשביל לייקים בטוויטר?

יש דרכים יותר טובות למחות.

למה? הרבה יותר טוב מלחסום כבישים ולריב עם שוטרים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

למה? הרבה יותר טוב מלחסום כבישים ולריב עם שוטרים.

הבן אדם בחופשה עם הילדים שלו.

אם היה בחופשה זוגית הוא ובעלו במיקונוס והיה מעלה סלפי סטייל טרנספורטר עם קוקטייל ב-160 יורו על מיטה ב-330 יורו הייתי אומר לך "יאללה, הוא מתנהג כמו נהנתן, תן בראש".

אבל מה הילדים שלו עשו?

אני בגישה של נבחר ציבור צריך להתמודד עם התפקיד שלו,  אין בעיה, אבל ילדים זה משהו אחר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לא ראיתי שפנו לילדים שלו. הוא ניסה להתחמק "כי יש פה ילדים". 
בכל אופן זה נבחר ציבור וזה בסדר גמור שהוא מקבל ביקורת מהציבור על התפקוד הגרוע שלו, זאת צורת המחאה הכי ישירה שיש. לא משנה אם הוא שופך כסף במיקונוס או נמצא בחופשה משפחתית. הביקורת מופנית כלפיו לא כלפי המשפחה שלו.
את הכסף הוא כבר שפך לאחרונה על מכונת קפה ללשכה שעולה כמו רכב חדש.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, gadik6 כתב:

ארה"ב גם כן סובלת מקיטוב הולך ומתעצם, מיליוני מהגרים ועוד (אני כבר לא מדבר על בעיות של עודף משקל, חמדנות מוגזמת ומגמת טמטום כללי ששולטת בחלקים גדולים של האוכלוסיה).

עבר נצח במונחי השרשור הזה אבל חייב להתעכב על זה כי זה מראה על חוסר הבנה טוטאלי.
קודם כל ארה"ב היא בהגדרה מדינת מהגרים. היא תמיד הייתה מדינת מהגרים. היא נבנתה ע"י מהגרים ליטרלי. מי סלל את תוואי המסילה מקליפורניה למזרח בתוואי הכי קשה כשאף אחד לא הצליח? סינים.
זה התחיל מ"מהגרים" בריטים.
היו גלי הגירה מגרניה, אירנלנד, סקטולנד, יפן.
לא נשכח את גל ההגירה הכפוי מאפריקה שעבד בעבדות מחפירה.
גלי הגירה של יהודים.
אמריקה נבנתה ע"י מהגרים, זה הכוח שלה.
קל להיטפל להיספנים, קל לרדת עליהם, קל להגיד "מהגרים הורסים אותנו" בפועל המהגרים האלה כמו אלה שלפניהם בונים את אמריקה.
המהגרים האלה עושים את כל העבודות שהאמריקאים לא רוצים לעשות, לא מסוגלים לעשות. הם עושים אותה טוב, הם עובדים קשה כי בחוקי המשחק באמריקה מי שלא עובד קשה מת.
היה לי איזה בית קטן באמריקה, החליף לי את הגג קבלן מפרו, בחור זהב! זהב!.
שאל את מי שגר שם על ההיספאנים, קל להידבק לסטראוטיפים עליהם ועל מהגרים בכלל.
בלי מהגרים לא הייתה אמריקה.

לגבי קיטוב תמיד היה ותמיד יהיה. להזכירך מדינה שעברה מלחמת אזרחים לפני 100 שנה והיא סך הכל בת 200 שנה. יגיעו כאלה שיתדלקו אותו כמו הג'ינג'י חדל האישים השקרן. הם יעלמו כמו שבאו.
אמריקה חזקה. יש לה חוקה וחזון. עד עכשיו מי שהימר נגדה הפסיד.
קצת צניעות כמו שאומרים.

לגבי אירופה כנ"ל. קצת צניעות. אומות עם פז"מ שגם אם תחבר את הפז"מ של כל ממלכות ישראל לא תגרד אותו. הייתי אומר שאנחנו נעלם הרבה לפניהם.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 3

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

אלו ציטוטים שאתה מצפה למצוא אולי אצל דב חנין או פעילי חד"ש, לא יודע. לא אצל מי שאמור להיות האינטלקטואל הבולט פלוס מינוס של מחנה הימין הפופוליסטי. אבל אנחנו חיים בעולם אבסורדי לחלוטין. ומה שיש כאן, זה אדם שמבחינת תפיסת עולם לא מסוגל להתנתק ממה שנראה ונשמע כמו מרכסיזם קלאסי פשוט, של עשירים רעים ועניים טובים. ואיכשהו הוא, עם עוד כמה שותפים לדרך, הצליח להפוך את זה לכמעט "אני מאמין" הרשמי של מפלגה שאמורה להיות ימין ליברלי ואנטיתיזה בכל תחום לשמאל הסוציאליסטי. הזיה.

שים לב לחוט מקשר שקיים בקולניים שבהם שנהנים להציג חזות גרוטסקית -  כגון גדי טאוב , ינון מגל וכנראה נוספים שמובילים קו שכזה הם אנשים שבמקור זאת די התפיסה שממנה החלו ו"ראו את האור" ועברו למחנה השני, או עברו תהליך הקצנה אישי , אבל נקודת ההתחלה שלהם מתחילה משם וכנראה יש לזה משמעות

• אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, farkash7 כתב:

אמריקה נבנתה ע"י מהגרים, זה הכוח שלה.
קל להיטפל להיספנים, קל לרדת עליהם, קל להגיד "מהגרים הורסים אותנו" בפועל המהגרים האלה כמו אלה שלפניהם בונים את אמריקה.
המהגרים האלה עושים את כל העבודות שהאמריקאים לא רוצים לעשות, לא מסוגלים לעשות. הם עושים אותה טוב, הם עובדים קשה כי בחוקי המשחק באמריקה מי שלא עובד קשה מת.
היה לי איזה בית קטן באמריקה, החליף לי את הגג קבלן מפרו, בחור זהב! זהב!.
שאל את מי שגר שם על ההיספאנים, קל להידבק לסטראוטיפים עליהם ועל מהגרים בכלל.
בלי מהגרים לא הייתה אמריקה.

הכוונה הייתה למהגרים לא חוקיים כמובן, אבל מעניין שחשבת ישר על היספנים למרות שלא רשמתי בשום מקום שהכוונה אליהם.

בכל מקרה, הגירה היא מבורכת כל עוד היא מבוקרת ונשלטת, לא כשיש לך כמעט 3 מיליון מהגרים לא חוקיים שחצו את הגבול ב-2022 או כשיש לך עשרות מסתננים/מבקשי מקלט ברחובות ניו יורק.

לך כמובן לא אכפת כי יש איזה קבלן מפרו שהחליף לך את הגג (בטח גם במחיר מצוין), אבל לאנשים שחיים שם קצת פחות מעניין אם הוא בחור זהב או לא.

לגבי קיטוב תמיד היה ותמיד יהיה. להזכירך מדינה שעברה מלחמת אזרחים לפני 100 שנה והיא סך הכל בת 200 שנה. יגיעו כאלה שיתדלקו אותו כמו הג'ינג'י חדל האישים השקרן. הם יעלמו כמו שבאו.
אמריקה חזקה. יש לה חוקה וחזון. עד עכשיו מי שהימר נגדה הפסיד.
קצת צניעות כמו שאומרים.

מלחמת אזרחים לפני כ-160 שנה יותר נכון, שזה פי שניים מהגיל של ישראל. אם מסתכלים על השכונה בה ישראל נמצאת, כמות המלחמות שהיא עברה, השטח הקטן וכדומה, אז זה כבר יותר מרשים אפילו.

ו-100 שנה זה הרבה זמן. על כל נקודה על כדור הארץ אפשר להגיד שהיא עברה משהו רציני ב-100 שנים האחרונות. למשל לחטוף 2 פצצות אטום, עם כל ההשלכות של זה, ואז להשתקם, זה מרשים, עם כל הכבוד למלחמת האזרחים.

לגבי טראמפ - הוא רק העלה את זה על פני השטח וחשף עוד קצת את הפרצוף של השמאל הפרוגרסיבי. מי ישמע ביידן עושה עבודה יותר טובה, באיזשהו מדד.

לגבי אירופה כנ"ל. קצת צניעות. אומות עם פז"מ שגם אם תחבר את הפז"מ של כל ממלכות ישראל לא תגרד אותו. הייתי אומר שאנחנו נעלם הרבה לפניהם.

פז"מ זה לא בהכרח מדד למה שיקרה בעתיד, אבל בכל מקרה זה לא אני אומר שיש משבר ילודה באירופה (של "מקומיים") וכן ירידה בבטחון האישי פלוס עלייה בפשיעה, זה מחקרים/אירופאים אומרים.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם (נערך)
לפני שעה, gadik6 כתב:

הכוונה הייתה למהגרים לא חוקיים כמובן, אבל מעניין שחשבת ישר על היספנים למרות שלא רשמתי בשום מקום שהכוונה אליהם.

בכל מקרה, הגירה היא מבורכת כל עוד היא מבוקרת ונשלטת, לא כשיש לך כמעט 3 מיליון מהגרים לא חוקיים שחצו את הגבול ב-2022 או כשיש לך עשרות מסתננים/מבקשי מקלט ברחובות ניו יורק.

לך כמובן לא אכפת כי יש איזה קבלן מפרו שהחליף לך את הגג (בטח גם במחיר מצוין), אבל לאנשים שחיים שם קצת פחות מעניין אם הוא בחור זהב או לא.

קודם כל למה אתה חושב שהוא לקח מחיר זול? כי הוא מהגר מפרו?
הבחור יושב כבר על כמה בתים אל תדאג לו, הוא לא צריך לקחת מחירי זנות, או כמו שמישהו אמר לי "הוא מחרבן גגות".
האנשים שגרים שם מברכים אותו דרך אגב. 
לאמריקה זרמו מהגרים מאז ומתמיד, חלק חוקיים חלקם לא. 

לפני שעה, gadik6 כתב:

כמות המלחמות שהיא עברה, השטח הקטן וכדומה, אז זה כבר יותר מרשים אפילו.

ארה"ב להזכירך נלחמה בעוד מלחמות פרט למלחמת האזרחים.
תעשה לי טובה. המלחמות בחצר האחורית מול אוייבים סוג ז' של ישראל הן כעין וכאפס לעומת הקרובות של בעלות הברית במלחמת העולם השניה.
כדי לכבוש אי נידח בפסיפי האמריקאים היו צריכים לאבד אלפי חיילים ולהרוג את היפני האחרון שנושם.
בוא נשים דברים בפרופורציה, כמו שאמרתי קודם קצת צניעות...

לפני שעה, gadik6 כתב:

פז"מ זה לא בהכרח מדד למה שיקרה בעתיד, אבל בכל מקרה זה לא אני אומר שיש משבר ילודה באירופה (של "מקומיים") וכן ירידה בבטחון האישי פלוס עלייה בפשיעה, זה מחקרים/אירופאים אומרים.

פז"מ זה מדד נהדר לניהול סיכונים ומרמז לך שאתה צריך לשמור על קצת צניעות.
עד עכשיו ממלכות ישראל שרדו סדר גודל של כמה בכל פעם? 70-80 שנה?
המדינות שאתה מתייחס לקשיים שלהן שורדות כבר מאות שנים באותו תא שטח ולחלקם הגדול אין אף אוייב על הגדר או אינספור מחלוקות פנימיות שמאיימות לפרק את העסק.
בקיצור אם אני צריך לשים את הכסף שלי על מי תשרוד יותר ישראל, צרפת, שבדיה, גרמניה, ארה"ב, שוויץ רק אידיוט גמור יהמר על ישראל.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 13 דקות, farkash7 כתב:

לאמריקה זרמו מהגרים מאז ומתמיד, חלק חוקיים חלקם לא. 

ב-2022 נשבר שיא במספר המהגרים הלא חוקיים שחצו את הגדר הדרומית, עם 2.7 מיליון מסתננים.

זה שזה קרה בעבר, במספרים הרבה יותר נמוכים, לא אומר שצריך להמשיך לאפשר את זה או שזה "בסדר".

כמו שאמרתי, כל עוד זה לא אצלך מתחת לבית אז מה איכפת לך. אתה כנראה לא יודע מה קורה ברחובות ניו יורק, אז אתה מקשקש סיסמאות מנותקות מהמציאות.

ארה"ב להזכירך נלחמה בעוד מלחמות פרט למלחמת האזרחים.
תעשה לי טובה. המלחמות בחצר האחורית מול אוייבים סוג ז' של ישראל הן כעין וכאפס לעומת הקרובות של בעלות הברית במלחמת העולם השניה.
כדי לכבוש אי נידח בפסיפי האמריקאים היו צריכים לאבד אלפי חיילים ולהרוג את היפני האחרון שנושם.
בוא נשים דברים בפרופורציה, כמו שאמרתי קודם קצת צניעות...

מלחמת העולם השנייה הייתה לפני 80 שנה, הגיע הזמן להתקדם.

ישראל איבדה כמעט אחוז מתושבי הישוב במלחמת העצמאות, שקרתה קצת אחרי מלחמת העולם השניה, ולמדינה שרק קמה.

ואם אתה סופר אבידות, אז להזכיר לך כמה חיילים ברית המועצות איבדה או גרמניה?   מלחמת העולם השניה לא הייתה פיקניק לאף מדינה.

כמו שאמרתי, ישראל עברה לא פחות מארה"ב במהלך שנות קיומה, אם מתחשבים בגודל האוכלוסיה, במשאבים, בשטח ועוד.

פז"מ זה מדד נהדר לניהול סיכונים ומרמז לך שאתה צריך לשמור על קצת צניעות.
עד עכשיו ממלכות ישראל שרדו סדר גודל של כמה בכל פעם? 70-80 שנה?
המדינות שאתה מתייחס לקשיים שלהן שורדות כבר מאות שנים באותו תא שטח ולחלקם הגדול אין אף אוייב על הגדר או אינספור מחלוקות פנימיות שמאיימות לפרק את העסק.
בקיצור אם אני צריך לשים את הכסף שלי על מי תשרוד יותר ישראל, צרפת, שבדיה, גרמניה, ארה"ב, שוויץ רק אידיוט גמור יהמר על ישראל.

מזל שלא חזרת לימי קין והבל. גרמניה, כמו שאתה מכיר אותה היום, הייתה אוסף של קונפדרציות עד לפני כ-150 שנה, לשוויץ פלשו הצרפתים לפני קצת יותר מ-200 שנה וכדומה.

אירופה, כמו שאנחנו מכירים אותה היום, התייצבה כנראה רק ב-100 השנים האחרונות (אם להתעלם מימי מלחמת העולם השניה), עם קונפליקטים מקומיים פה ושם.

אבל בכל מקרה אין קשר בין התגובה שלך למצב כיום - אין פה "אויב חיצוני" בדמות מדינה או כח זר, אלא משבר פנימי בדמות אוכלוסיה מזדקנת מצד אחד, והמוני מהגרים צעירים, חלקם הגדול לא חוקיים, עם שיעורי ילודה גבוהים משמעותית ביחס ל"מקומיים", כאשר חלקם הגדול לא מעוניין/יכול להשתלב כאזרח מן השורה במדינות הללו, מבחינת התרבות ואורח החיים המקומי (ואם אתה חושב שזה בקטנה, אז אתה פשוט לא יודע על מה אתה מדבר).

פורסם
לפני 12 דקות, gadik6 כתב:

מלחמת העולם השנייה הייתה לפני 80 שנה, הגיע הזמן להתקדם.

קוריאה, ויאטנם, עירק, אפגניסטן וזה ככה על קצה המזלג.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 13 דקות, gadik6 כתב:

2022 נשבר שיא במספר המהגרים הלא חוקיים שחצו את הגדר הדרומית, עם 2.7 מיליון מסתננים

בחייך, לא נכנסו לארהב 2.7 מיליון איש, היו ''מפגשים'' עם 2.7 מיליון איש. יש 200 ומשהו אלף כאלה כול חודש. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
בתאריך 20.8.2023 בשעה 10:52, farkash7 כתב:

זה שהיה טרור גם לפני הכיבוש לא אומר שכיבוש לא מוביל לטרור.
בכל מקרה השאלה היא האם לדעתך ישראל מקדמת מדיניות נכונה בשטחים? האם לדעתך להקים מאחזים בכל מני חורים שדורשים גדוד שיגן עליהם היא אסטרטגיה נכונה וסקלבילית?
האם להקים כל מני חוות וישובים נידחים שדורשים סלילה של עוד ועוד כבישים עוקפים היא אסטרטגיה נכונה?
בהתחשב בכמות הגדודים שצה"ל מעסיק כדי לשמור על כל אותם ישובים האם אתה רואה לזה היתכנות בטווח הארוך? האם אתה לא חושב שזה פוגע בצבא פגיעה קשה כבר עכשיו?
האם אתה לא חושב שלצבא יותר קל להגן על גבול מאשר על אינספור מובלעות ויש סיכוי שלא מעט פיגועים בשטח מדינת ישראל היו נמנעים אם הצבא היה נפרס לאורך גבול?
האם אתה רואה את זה מוביל אותנו ל"נצחון" כלשהו? האם אתה באמת מאמין שזה מחזק את הבטחון כאן?

במקום להתפלסף על מתי היה טרור ומתי לא ואילו פרעות היו לפני 1929 בוא תגיד לנו מה התשובות שלך לשאלות הללו.

אני לא מתנחל.

אבל ההיגיון שלהם ברור.

נקודת המוצא שלהם בין אם מגישה  דתית/פרקטית.

שאסור לנו לצאת משטחי יו"ש.

מפעל הנתנחלויות בקטע הזה הצליח לא רע.

אני לא רואה תרחיש פרקטי שיפנו את ההתנחלויות היום. וכל מאחז יוצר בסוף "גוש" שמתעבה עם הזמן עד שנהפך לגוש התנחלות בלתי ניתן לפינוי מעשי. 

הבאסה שהערבים עובדים בדיוק באותה שיטה רק עם עצימת עין של ישראל ומימון נדיב ממדינות זרות. 

כרגע המצב שכל צד הצליח במידה רבה לסנדל את הצד השני.

לך יש פתרון הגיוני יותר? שתף. 

מבחינתי אם היה אפשר ליצור מנגנון יעיל של נאמן=נשאר משתלב ומקבל את מלא הזכויות. 

ומצד שני כל פזילה הכי קלה נגד המדינה =גירוש ואיבוד כל הזכויות.  זה היה נהדר.

רק זה פרקטי כמו לפנות את כל ההתנחלויות ולצפות שיגדלו שם פרחים ולא חוות שיגור בעמדה מוצלחת יותר. 

בתאריך 20.8.2023 בשעה 12:00, יבגניפ כתב:

שאם אתה משווה את מעמדם של אזרחים במדינה ריבונית, למעמד של אנשים שצריכים להכנס לפה לפעמים באופן לא חוקי, כדי לעבוד בעבודות שאתה ואני לא נעבוד בהן ולהרוויח שכר שאני ואתה לא נצא בשבילו מהבית - אתה, סלח לי, חי בסרט כל כך מנותק מהמציאות, שזה עצוב. 

לא הצעתי שיכנסו לפה בכלל. כשאתה מחרטט פה כאילו לך ולשבח פלסטינאי יש את אותו המעמד, ובעצם כל אחד מכם פשוט בוחר במה לעבוד, אני רק מסביר שזה טיפל'ה רחוק מהמציאות. 

ברור, יש להם המון אלטרנטיבות כאנשים שחיים באזור כבוש, עם שלטון מפורק וללא זכות הגדרה עצמית. אבל גם לא על זה הדיון. הדיון הוא שכשאתה משווה אותם לאזרחים ישראלים, אתה מחרטט. אה בעצם כבר אמרתי את זה.

לא הבנתי במה אנחנו אשמים שהמצב שלהם בקנטים.

מי מונע מהרש"פ להיות מעצמת הייטק אנחנו???

לא נראה שהמדינות סביבנו יותר מפותחות מהרשות. 

ואם כבר הפוך אם הרש"פ הייתה מפתחת את התושבים שלה ומעלה את רמת החיים ואיכותם. דלום היה פשוט יותר.

יותר קל לעשות שלום עם אנשים שרוצים ונהנים בחיים. מאוכלוסיה ממורמרת שמה שנשאר לה זה להלחם על אדמה.

פורסם
לפני 27 דקות, yd b-4 כתב:

מי מונע מהרש"פ להיות מעצמת הייטק אנחנו???

כן.

חפש למה סמסונג לא פתחה את מפעל הטלויזיות שתכננו בטול כרם ולמה אין תעשייה פלסטינית בשטחים (ולפחות לגבי תעשיה כבדה אני בהחלט מבין למה אוסרים).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...