Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 25 דקות, David32 כתב:

לשמוע על קיומו הם שומעים עליו, בין אם זה מידיעה, מחדשות או מממים באינטרנט.

האזרח הממוצע לא שומע חדשות, ובפרט חדשות חוץ. זה לא כמו ״פה״ שיש לך רייטינג דו ספרתי

למהדורות החדשות + תוכניות פרשנות + סאטירה על בסיס יומיומי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 28 דקות, falou כתב:

אני מקווה שכן ובסופו של דבר הנטייה ליציבות תנצח את הרדיפה אחרי מהפכות   

אני גם. אבל את הנזק שנגרם ליחסי ישראל ארה״ב (או ישראל המערב בכלל) - אני לא בטוח שיהיה אפשר לתקן. 

מקווה שעם הודו ילך לנו יותר טוב בעשורים הבאים קדימה. אחרת כנראה בכלל אפשר לסגור את הבסטה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 15 דקות, יבגניפ כתב:

ני גם. אבל את הנזק שנגרם ליחסי ישראל ארה״ב (או ישראל המערב בכלל) - אני לא בטוח שיהיה אפשר לתקן

יחסים בין מדינות מסתדרים יותר מהר מאשר בין בני אדם פרטיים כי הם מבוססי אינטרסים 

אף אחד לא תומך בנו כי אנחנו נחמדים אלא כי אנחנו מועילים. ברגע שאדם עוזב את הקמפוס ומתחיל חיים אמיתיים כל האידיאולוגיות האידיליות מוחלפות במציאות. 

אולי להוציא את צרפת בה סטודנטים מסורתית הם מאוד מיליטנטיים

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם ישראל היא מותג רעיל בעיני הבוחר, הפוליטיקאים יתרחקו ממנה. נכון עבור כל מדינה שיש בה בחירות חופשיות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

תלוי בפוליטיקאי. ובעד כמה הוא מוכן שהחיים האישים שלו יהיו חשובים יותר מהמדינה שהוא מוביל. 

נכון לישראל ונכון כרגע לארה"ב. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

אם ישראל היא מותג רעיל בעיני הבוחר, הפוליטיקאים יתרחקו ממנה. נכון עבור כל מדינה שיש בה בחירות חופשיות.

מותג רעיל בעיני פוליטיקאים אירופאים אשר נכנעים למיעוט מוסלמי הגדל באופן לא פורופורציונאלי ברחבי היבשת.

כאשר המידע על הקונפליקט מגיע מטיק טוק בשליטה סינית , פלטפורמה מלאה שינאה והסתה כנגד ישראל זו התוצאה.

העובדה הפשוטה שהתעמולה כנגד ישראל החלה בעולם כבר ב 8.10 , ישראל נכנסה לרצועה כ 3 שבועות לאחר מכן.

עדיף להיות שנוא וחי מאשר אהוב ומת .

פורסם

כשרם עמנואל אומר שצריך להפסיק את הסיוע לישראל, זה בגלל שהוא למד את הנושא מטיקטוק?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

מה פתאום, הוא למד מגלי בהרב מיארה.

אתה מנסה לבלבל אותו עם עובדות וטיעונים הגיוניים?

כולם אנטישמים, עמלק, אנטיוכוס ומזלנו שרק ביבי יכול להם.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 16 דקות, 3n כתב:

עדיף להיות שנוא וחי מאשר אהוב ומת

רק שכדי לחיות צריך שימכרו לך נשק ותחמושת, או לפחות חומרי גלם בשביל שתוכל לייצר נשק ותחמושת. 

לפני שעה, פינדר כתב:

כן, אבל יש גבול כמה ישראל יכולה להיות מותג רעיל. פוליטיקאי שיהפוך את זה לtheme שלו יצטייר בעיני הציבור כהזוי עם אובססיה.

ואולי זה טוב לישראל לא להיות במרכז העניינים בכל דיבייט פוליטי. אם זה משתלם בטחונית וכלכלית לתמוך בישראל, זה יקרה גם אם ישראל לא תהיה פופולרית במיוחד. פשוט לא ידברו על זה. כמו ארדוגן שמחרטט כל היום כמה ישראל רעה, אבל הסחר עם טורקיה לא נעצר וממשיך בדרכים עקיפות כי כמו שחשוב לו לשמור על הבייס המפגר שלו, חשוב לו גם שהכלכלה שלו לא תקרוס.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 דקות, פינדר כתב:

כשרם עמנואל אומר שצריך להפסיק את הסיוע לישראל, זה בגלל שהוא למד את הנושא מטיקטוק?

ולינדסי גרהם אומר שישראל היא בת ברית אסטרטגית של ארה"ב שאין לה תחליף במציאות הגלובלית הנוכחית.

ואכן את הסיוע הבטחוני צריך להפסיק בצורה מדורגת , זה לא טוב בעיקר לישראל .

לפני 5 דקות, פריג'י כתב:

מה פתאום, הוא למד מגלי בהרב מיארה.

אתה מנסה לבלבל אותו עם עובדות וטיעונים הגיוניים?

כולם אנטישמים, עמלק, אנטיוכוס ומזלנו שרק ביבי יכול להם.

אתה ממש שנון .

תזכיר לי באיזה תפקיד נושא עמנואל ובמה דעתו משנה ?

לפני 8 דקות, SlowRide כתב:

רק שכדי לחיות צריך שימכרו לך נשק ותחמושת, או לפחות חומרי גלם בשביל שתוכל לייצר נשק ותחמושת. 

אז אתה בקטע של אהוב ומת , הבנתי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כי זה תמיד או אהוב ומת או שנוא וחי, או אצבע משולשת לנשיא ארה"ב או התרפסות מוחלטת.

בגלל זה כ"כ קל למכור ניצחון מוחלט שאף פעם לא מגיע.

• אהבתי 4

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 21 דקות, 3n כתב:

אתה ממש שנון .

תודה!

לפני 21 דקות, 3n כתב:

תזכיר לי באיזה תפקיד נושא עמנואל ובמה דעתו משנה ?

בעל דעה משמעותי ויועץ בכיר מאוד בכל הנוגע לחצי השני של המפה הפוליטת האמריקאית, ישראלי לשעבר שהגיע להיות ראש הסגל של נשיא אמריקאי אחרי שנבחר (כלומר הוא גם פוליטיקאי הישגי מצליח) לעמוד בראש מטרופולין עשיר וחזק מאוד.

אני מבין שאתה חושב שאסטרטגיית בת היענה היא נכונה, וברור שלא אצליח לשנות את זה. בהצלחה שיהיה לנו.

אז לא, הוא כנראה באמת משועמם לא חשוב שכל היום לומד מהטיק טוק שישראל היא פויה.

פורסם
לפני 13 דקות, SlowRide כתב:

כי זה תמיד או אהוב ומת או שנוא וחי, או אצבע משולשת לנשיא ארה"ב או התרפסות מוחלטת.

בגלל זה כ"כ קל למכור ניצחון מוחלט שאף פעם לא מגיע.

צורת החשיבה השטחית והילדותית הזו חוזרת פה שוב ושוב.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 23 דקות, פריג'י כתב:

תודה!

בעל דעה משמעותי ויועץ בכיר מאוד בכל הנוגע לחצי השני של המפה הפוליטת האמריקאית, ישראלי לשעבר שהגיע להיות ראש הסגל של נשיא אמריקאי אחרי שנבחר (כלומר הוא גם פוליטיקאי הישגי מצליח) לעמוד בראש מטרופולין עשיר וחזק מאוד.

אני מבין שאתה חושב שאסטרטגיית בת היענה היא נכונה, וברור שלא אצליח לשנות את זה. בהצלחה שיהיה לנו.

אז לא, הוא כנראה באמת משועמם לא חשוב שכל היום לומד מהטיק טוק שישראל היא פויה.

ישראלי לשעבר ? מתי בדיוק ?

אמריקאי יהודי עם דעות שמאל חבר במפלגה הדמוקרטית , בעל דעה כמו מאות בעלי דעה אחרים.

הוא כמו צאק שומר נדחקים לשולי המפלגה הדמוקרטית אשר הופכת הזויה מיום ליום ומונהגת על ידי קומץ רדיקלים אשר מנסים לפרק את ארה"ב מבפנים .

פורסם

סליחה, אבא שלו ישראלי לשעבר.

להקטין אותו ולקרוא לו אמריקאי יהודי שמאלני או בעל דעה כמו מאות... בוא. כמה ראשי סגל היו? כמה מהם היו משפיעים כמוהו?

זה בדיוק העניין אבל, אתה אומר שהמפלגה הדמוקרטית כביכול נכבשה, אבל לא חושב שצריך לעשות מאמץ מינימלי כדי לתאם עמדות עם הצד שמסכים איתנו.

• תוכן חדש...