Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 56 דקות, David32 כתב:

הזמן פועל לטובת איראן. כול מה שהיא צריכה זה להחזיק, שאר העולם יסבול ומעמדה של ארהב יתדרדר עוד יותר.

אני לא רוצה להאדיר את האיראנים, ממש לא, אבל אם היה להם שכל והם תיכננו את זה ככה, אז כן, הם יכולים לנצח *בגדול*.

אם ארצות הברית עוצרת עכשיו הכל כולל אותנו, זה באמת ניצחון גדול לאיראנים. לא יודע כמה הם תכננו את כל זה כי אתה בד"כ לא מתכנן שיחסלו לך את כל המנהיגים ואת המחליפים שלהם ומציג לתומכים שלך הישגים בשדה הקרב שמדומיינים בai, אבל כשהמטרה היחידה זה לשרוד והאויב תוקף רק מהאוויר זה לא כזה מסובך לשרוד. חמאס עושה את זה שנים.

לפני כשעה, פינדר כתב:

חושב שלפני שבאים בטענות לאירופאים, צריך להתלונן על הסעודים והאמירתים

לגמרי. ילדי הכאפות של האזור. כל יומיים איום וגינוי וכמה גרפיקות בai להעלאת המורל, בפועל כלום בפיתה. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם

"הדרך הקלה" הוציא סרטון מעניין על הסגירה של מיצרי הורמוז בראי ההיסטוריה:

פורסם

ראש עיריית קריית שמונה נתן אתמול מונולוג קורע לב על ההזנחה ועל ההפקרה של הממשלה.

באמת שקשה לשמוע את הזעקה שלו שיוצאת מהלב.

רק שבכל פעם שהוא נשאל לגבי הבחירות הקרובות, הוא מצהיר שהליכוד זה הבית שלו והוא ימשיך להיות ליכודניק.

איך אמר איינשטיין, ההגדרה של אי שפיות זה לעשות את אותן הפעולות ולצפות לתוצאות שונות.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, יבגניפ כתב:

אתמול פורסם באנגליה שאין להם אפילו מספיק ספינות לקחת חלק באיזו משימה של נאטו. כבר שנים כותבים על המחסור בכוח אדם בצבא הבריטי. זה סתם דוגמא.

נכון, גם יש להם איזה פרוייקט של משוריינים שסובל אחושרמוטה. הצ'אלנג'ר 2 שלהם לא מאוד הצליח באוקראינה, והם מתרכזים בצ'אלנג'ר 3 שמבוסס עליו. יש הרבה דברים meh עם הבריטים.

אבל זה לא אומר שאין יכולת לעזור.

מאמין שאם טראמפ היה מתנהג אחרת ומארגן כוחות מראש, היו מוצאים את הכלים הנדרשים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 8 דקות, David32 כתב:

מאמין שאם טראמפ היה מתנהג אחרת ומארגן כוחות מראש, היו מוצאים את הכלים הנדרשים.

אולי הם היו שולחים את הויקטורי של נלסון, היא עדיין בשירות פעיל. לפחות היא מגיעה מהתקופה שהיה להם טיפה כבוד עצמי.

image.thumb.jpeg.21749806145e66d524b56d32d0edd7df.jpeg

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 29 דקות, פינדר כתב:

ראש עיריית קריית שמונה נתן אתמול מונולוג קורע לב על ההזנחה ועל ההפקרה של הממשלה.

רק שבכל פעם שהוא נשאל לגבי הבחירות הקרובות, הוא מצהיר שהליכוד זה הבית שלו והוא ימשיך להיות ליכודניק.

איך אמר איינשטיין, ההגדרה של אי שפיות זה לעשות את אותן הפעולות ולצפות לתוצאות שונות.

וב׳אלמנט החמישי׳ אמרו שציפייה (anticipation) זה סימן לאינטליגנציה.

ברצינות, נראה לי שהוא יודע שלא יצא לו שום דבר טוב מלצאת נגד הליכוד. הממשלה לא תתן לו כלום, כנראה שבדיוק להיפך. הבוחרים שלו לצערי הרב, לא יתגמלו אותו על מהלך כזה.

אני חושב שהוא פשוט נאלץ לבחור ברע במיעוטו.

פורסם
לפני 31 דקות, פינדר כתב:

הוא יותר מתאים למקסיכנים של מאיר אריאל.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אולי הוא התכוון לאריק ולא לאלברט.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 5 שעות, יבגניפ כתב:

אבל כמו שזה נראה כרגע, בין אם המלחמה תמשך לבין אם לאו - ארה"ב וישראל הפסידו.

מה ההגדרה לניצחון (או הפסד) במלחמה הזו?

על פניו, או לפחות ממה שידוע פומבית, חלק מהמטרות הושגו. וחלק הושגו באופן חלקי.

ניצחון עבור האייתולות זה להישאר בשלטון תוך כדי המלחמה ולאחריה.

לפני 5 שעות, יבגניפ כתב:

אבל בוא נסתכל על המציאות: חיזבאללה יורה ללא הפסקה, גם למרכז. איראן יורה ללא הפסקה. לכל שטח ישראל. איראן יורה ללא הפסקה על כל השכנות שלך, ואפילו על טורקיה וקפריסין. המערב מתגלה במלחמה הזו כנמר של נייר. גם מדינות ערב לא מסוגלות להלחם בחזרה באיראן. כולל סעודיה ואחרות. קטאר ספגה פגיעות קשות, ולמרות שעקרונית היא משקיעה אינספור כסף בכלכלה המערבית (שם בצד את ההשקעה המקבילה ביועצים של ביבי ובאנטישמים בקמפוסים) - היא לא קיבלה עזרה של ממש מאף אחד חוץ מארה"ב. וארה"ב לא מסוגלת להגן על מדינות האיזור.

לא חושב שאפשר לעצור את חיזבאללה/איראן/חמאס באופן הרמטי ומוחלט בלי שינוי הנהגה או לחלופין פעולות שהמערב מסרב לבצע. 

רבות ממדינות אירופה אכן מתגלות בחולשתן, אבל זה ממש לא חדש. 

על המפרציות אין מה להרחיב, פלא שהן שרדו עד כה.

לפני 5 שעות, יבגניפ כתב:

יהיה ברור לכל מי שחי פה באיזור שאיראן היא מעצמה

להבנתי זה נכון כבר שנים רבות.

לפני 5 שעות, יבגניפ כתב:

רק כדי לגלות בעוד חצי שנה ששוב צריך להכנס לממדים. 

כבר כתבתי קודם, מתרגלים "סבבים" בסקייל.

לפני שעתיים, David32 כתב:

וארהב מפעילה כוח מוגבל.

אני חושב שזה לא נכון. או לפחות לא נכון חלקית. הם משתמשים בהרבה מאוד מהכלים הכי מתקדמים שלהם, במפציצים אסטרטגיים, טילי שיוט וכו' וכו'. פשוט איראן זה לא ונצואלה, גם לא עיראק או אפגניסטן. איראן התכוננה לאירוע הזה, היא מדינה עצומה בגודלה והמטרות מפוזרות ברחביה.

אולי הייתה יכולה להיות קואליציה שהייתה עוזרת לשמור על המיצר פתוח, אבל מישהו לא דאג לזה.

ראית את הסרטוני תקיפה עם הסירות המהירות? לאיראנים יש גם מיני צוללות של 3 מפעילים המותאמות למים במיצר עד מנת לירות כמות מוגבלת של טורפדו או להניח מוקשים.

במוקדם או במאוחר המיצר הזה נסגר.

אולי אתה רוצה להגיד שהקונספט של 'נפציץ מהאוויר וננצח'

היסטורית זה קרה במעט מאוד קונפליקטים. לא חושב שמישהו הניח שהפצצות מהאוויר זה מספיק.

אין רצון לעזור לו. יש איך לעזור, אבל זה גם יקח זמן, כי מרחק ומים ואי אפשר להטיס ספינות.

האמת שזה לא באמת משנה. אני לא חושב שעוד כוח אש יפתור את הפלונטר הזה.

הזמן פועל לטובת איראן

זה נכון לכל ארגון/משטר טרוריסטי

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

מאמין שאם טראמפ היה מתנהג אחרת ומארגן כוחות מראש, היו מוצאים את הכלים הנדרשים

האמת? קשה להאמין שזה בגלל היחס. הם פשוט לא בעניין של מלחמה.

תראה את מדינות המפרץ, טראמפ לא אמר להן מילה רעה, לא העיק עליהן במכסים, לא צחק על המנהיגים שלהן בתקשורת, הן חוטפות יותר טילים וכטבמים מישראל וחוץ מלהתלונן ולדרוש הכרעה לא מזיזות אצבע. הדבר היחיד שהן עושות זה לארח את הבסיסים האמריקאים.

אירופה, שאין עליה ממש איום פיזי וזאת בעיקר בעיה כלכלית עבורם כרגע, פשוט לא רוצים להתערב. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 32 דקות, Gosser1860 כתב:

מה ההגדרה לניצחון (או הפסד) במלחמה הזו?

מי אמור להגדיר את הניצחון או הפסד? משם אגיד לך מה תהיה ההגדרה.

כי אזרחי קרית 8 יגידו לך משהו אחד, חיפה משהו אחר, תל אביב משהו שונה לגמרי, אילת יזמרו בצורה קצת שונה. 

או שאתה מדלג על האזרחים ושואל פוליטיקאים? 

רגע, מאיזה צד של המפה. זה ישנה את התשובה. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 22.3.2026 בשעה 21:56, flytomars כתב:

בטוח, אבל זו לא השאלה כרגע.

אתה כרגע במלחמה עם איום כטב"מים ישיר וממומש, אתה צריך פיתרון זול מהיר ועכשיו - גם לגילוי וגם ליירוט.

אגב, הבעיה היותר גדולה היא גילוי, לא יירוט.

והבעיה ביירוט, זה כמה זה עולה לך.

למיטב הבנתי / ידיעתי- לאוקראינים יש פיתרון יותר זול משלנו, כרגע, ולא בעוד שנה של פיתוח (שמשום מה אתה לא מחשיב כעלות? הפיתוח הוא חינם?)

טוב, ממש במקרה יש כתבה בוואלה על מערכת התראה מתוחכמת שהאירנים פרסו לפי המודל האוקראיני-

מסתבר שהאוקראינים מרשתים את המרחב עם סלולרים אזרחיים פשוטים שמצלמים ובעיקר מאזינים לחתימה האקוסטית של הכטבמים.

וממש במקרה גם דיברתי עם העובדים האוקראינים שלנו - הפיתרון הזה לא יכול לעבוד פה, יש להם שם מרחבים עצומים ומערכת התראות ואפליקציה שכל אזרח יכול לראות מתי יש כטבמ שמתקדם לכיוונו ואפילו יכול לחשב מתי הוא יגיע עוד כמה שעות כדי לארגן לעצמו השכמה בלילה.

לגבי היירוט - מק"ח על טויוטה 🤣

כמו שכתבו לפני - היירוט הוא לא הבעיה, אלא הגילוי.

פורסם
לפני 4 שעות, פינדר כתב:

image.thumb.png.13e1a63d403fab5c8de947dc6e878ec9.png

שמאלני שלא יודע לנצח..

לדעתי צה"ל יתחיל לקחת אנשי מילואים שלא נגעו בהם במהלך ה3 שנים האחרונות.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...