Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, stx כתב:

נסו לדבר על למי להצביע בבחירות הבאות, תראו שהויכוח לא הלך לשום מקום.

כשיהיו רשימות נדבר. הכותרת לא מעניינת וראש הרשימה הוא רק אחד מקבוצה גדולה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 5 דקות, יבגניפ כתב:

מתבכיין

עמוס בתגובה:

image.thumb.jpeg.f57327495a84696ece9fbfbd6f359b47.jpeg

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

האם אני יכול להעיד בועדת חקירה ממשלתית?  או שרק השופט שנבחר יכול לבחור מי להביא להעיד?

בשולי השאלה, הממשלה רוצה להקים שיקוץ כלשהוא שייבחון עוד כמה דברים חוץ מהסיבות למלחמה כמו המחאה, אנשי הביטחון וכו'.

לי זה לא מפריע בתצורה שהממשלה מציעה, מקסימום יהיו כמה אוויג'לנטיס שימשיכו לפמפם ולדרוש וועדת חקירה ממלכתית כמו פרשת ילדי תימן.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אתה מבין שנתניהו מנסה לשלוט בחוקרים שלו, בתובעים שלו, בשופטים שלו וכו'. אתה רוצה שהוא ישלוט בכל אלה? סו הגדרה של דיקטטורה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, sperial כתב:

אתה מבין שנתניהו מנסה לשלוט בחוקרים שלו, בתובעים שלו, בשופטים שלו וכו'. אתה רוצה שהוא ישלוט בכל אלה? סו הגדרה של דיקטטורה.

לפי כתבה בynet מדובר על חלוקה של חצי מהחברים בוועדה נבחרים על ידי האופוזציה וחצי על ידי הקואליציה.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

האופוזיציה צריכה להחרים את החרא הזה. אסור לשתף פעולה עם ועדה שמקים נתניהו כדי לנקות את עצמו. אין מה לשתף פעולה עם אדם שדרש מראש ממשלה בעבר להתפטר על רקע מלחמב, אבל לא עשה את זה בעצמו, או דרש להקים ועדת חקירה ממלכתית על משהו שקרה בתקופת ראש ממשלה נוסף, אבל התעלם ממסקנות של שתי ועדות חקירה ומנסה להתחמק מהקמתה של שלישית.

בכלליות, אם הייתה בישראל אופוזיציה, הייתי מצפה מהם לנתק מגע לחלוטין מול הקואליציה. הכיוון ברור. החרא שנתניהו, כנראה לא רק הדוגמא הכי כושלת למנהיג שאפשר לדמיין, אלא גם האדם הכי ציני בהיסטוריה של האנושות, מפיק עכשיו על ריפוי ואיחוד וכו׳ לא שווה אפילו חצי אגורה. זה בסך הכל עוד שם קוד ל״תהיו ביביסטים״ או ״תהיו דתיים״. והאמת שזה אפילו יותר גרוע. כי לא רק שלא הוא ולא השופרות מהמפלגה לא לוקחים אחריות על 15 שנות שלטון של הליכוד, והתוצאה - הם עכשיו מנסים לנצל ניצול ציני את המלחמה שהם אחראים עליה כדי לבצר את השלטון שלהם.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 6
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 10 שעות, sperial כתב:

בדיוק כמו הדוגמא הגאונית שמישהו נתן פה בדיון על ההפיכה המשפטית:
אוהד, תסלח לי... מהן בדיוק הדרישות שלכם כאוהדים?
"אז ככה רוצים לקבוע מי יהיו השופטים! אם לא אנחנו נשרוף את המועדון!"
"תגיד לי בבקשה אתה יכול למנות את הדרישות שלכם?"
"למה למנות שאני יכול לספור לך אותם?"
"בבקשה מנה."
"מה?"
"ספור."
"אז ככה, אנחנו רוצים 15 ניצחונות בשנה מינימום... 
15, כן? 
אם לא - נשרוף את המועדון. אנחנו גם רוצים לקבוע, פעם אחת ולתמיד,  מי יהיה השחקנים, מי יהיה המאמנים, מי יהיה התוצאה, ומי יהיה מזג האוויר
"ואם זה לא יינתן לכם?"
"אנחנו נשרוף את המועדון..."

• אהבתי 2

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 29 דקות, פינדר כתב:

האופוזיציה פה זה חבורה של אימפוטנטים, שרוקדים לפי החליל של נתניהו ורק מגיבים לקמפיינים שלו.

או שהם מטומטמים או שגם לחלק מהם יש מה להפסיד במקרה של ועדת חקירה ממלכתית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 13 שעות, עדי-אל כתב:

אמרו לא פעם אחת ולא שתיים שזה או חטופים או פירוק שלטון חמאס (לדוגמא אמר את זה יאיר גולן).

החלטנו חטופים 

אני ואחרים, ואני מניח שגם אתה, אומרים שחמאס זה עזה ועזה זה חמאס,  בטח לאחר 16 שנות שלטון וחינוך של חמאס. לכן העניין של פירוק שלטון חמאס לא ממש ברור לי, אלא אם היינו הולכים על ממשל צבאי או כוחות חיצוניים (שזו אופציה לא משהו) או שלטון פלסטיני יריב כמו הרשות. רק בישראל יש כ-100,000 נשקים לא חוקיים, ביו"ש בה אנחנו שולטים בטחונית יש בטח פי כמה וכמה, אני לא רוצה לדמיין כמה עוד יש בעזה וזה כל מה שחמאס/אנשי חמאס צריכים כדי לשלוט שם. 

עריכה אחרונה על ידי madmaxx
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

יש טענות ששמעתי שניתן לפרק את שלטון חמאס לאו דווקא בדרך צבאית אלא כלכלית. הרי הכסף בעזה זה שקלים. טרוריסטים דתיים תמיד יהיו שם אבל לא ברמה של גוף שלטוני.

משום מה ישראל לא פועלת בכלל בכיוון הזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 34 דקות, SlowRide כתב:

או שהם מטומטמים או שגם לחלק מהם יש מה להפסיד במקרה של ועדת חקירה ממלכתית.

"או"???

אם כל האהדה, ויש לי אהדה רבה, לתקופה שבה בנט היה ראש הממשלה- חלקו בקונספירציה חי, קיים ובועט. 

ציטוט שלו (לא מדוייק כי הזיכרון כבר לא משהו): "בתקופה שלנו היו רק 7 רקטות מהרצועה".

ציטוט אומלל למדי, מכל הכיוונים האפשריים. והעובדה שהוא נאמר לפני ה-7 מראה את עומק הנוכחות בתוך הקונספציה. 

אחרי שזה נאמר- חברי האופוזיציה התפקדו יפה מאד ל"וועדת החקירה האזרחית" (קרי, בולשיט של כלום ושום דבר מחייב- אני לוקח את זה בחשבון) כשנקראו לכך. ואני מאמין בלב שלם שהם יקראו לוועדה ממלכתית, ויתייצבו אליה, כשהדבר יקרה. רובם המכריע, לכל הפחות. 

מאד מקווה שיתחילו הפגנות תחת הנושא של וועדת חקירה ממלכתית. 

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...