Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרעי בחור חכם, הוא לא חושב ככה - הוא רק מוכר את זה לבוחרים שלו.

דרך אגב, תהיה בטוח שהוא גם לא מאמין באלוהים.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אני בטוח שאלוהים שלו מורכב ממצלצלים, מרשרשים וביטים. אז הוא מאמין.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

זה לא נס, זה תכנית הפעולה של האויב.

לדבריו, התוכנית הייתה לתקוף כולם בו-זמנית והנס שלסינוור היה קוץ בתחת.

אנחנו נכשלנו קשות ב7.10 אבל הצלחנו בהמשך בגלל שאנשים עשו את הטוב ביותר שלהם.

עוד פעם. אם חמאס, חיזבאללה, כל הפרוקסים ואיראן עצמה היו תוקפים באותו יום, מצבנו היה שונה לחלוטין. זה בשום אופן לא מפחית מהתרומה האדירה של כל אלו שלחמו ונלחמים עד היום.

צריך לזכור שהמטרה הראשונה של איראן היא לא השמדת ישראל אלא שרידות המשטר.

2 דברים לא קשורים אחד לשני.

פורסם

היה צריך להגיד לו שניסים, מזל, פוקס זה אולי נשמע כמו איזה זוג מנס ציונה אבל זה לא תוכנית פעולה.

משום מה אף אחד לא אמר את זה 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה צריך לזכור שאנחנו בסך הכל מדינת חסות של ארה"ב ואין לנו רשות לעשות שינויים בעולם ככל העולה על רוחנו. האיום הקיומי המיידי הוסר. הייתי מאד רוצה לראות השמדה מוחלטת של המשטר הטרוריסטי הזה, וכנראה נראה אותם קורסים לתוך עצמם עוד כמה שנים טובות כי יעלה להם הון תועפות להשתקם ולהשתדרג ולבנות צבא שמסוגל להתמודד עם האיום האווירי והחדירה המודיעינית שלנו שלא תפסיק להשתדרג.

הבעיות האמיתיות שלנו פנימיות.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בתאריך 26.6.2025 בשעה 20:24, motior כתב:

אני קיבלתי את הרושם שכמו שעד 7.10 התרגלנו ל-"סבבים" בעזה, מעכשיו נתחיל עם סבבים באיראן :-(

מברוק, סוף סוף נופל למישהו האסימון..

• אהבתי 1
  • מעניין 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
בתאריך 23.5.2025 בשעה 08:44, פינדר כתב:

הטירוף ילך ויגבר ככל שנתקרב למועד הבחירות וככל שתתקדם החקירה הנגדית של ביבי (אם היא תתחיל אי פעם).

זה כתבתי במאי. החקירה הגיעה ופתאום תוקפים באירן (גם אם זה מוצדק) ופתאום טראמפ מקריא נאום שקיבל  מראש על ביבי הגיבור ופתאום דוחפים לעסקה עם חמאס שכרוכה בהפסקת המשפט וכל השופרות מדקלמים מכל פלטפורמה אפשרית שחייבים להפסיק את המשפט.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

פתאום טראמפ מקריא נאום שקיבל  מראש על ביבי הגיבור

בזמנו, נתן אשל טען שהחלטת מנדלבליט להגיש כתב אישום נגד ביבי הוסיפה לו 20%. לדעתי, נאומו של טראמפ ישיג דווקא את התוצאה ההפוכה.

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

זה כתבתי במאי. החקירה הגיעה ופתאום תוקפים באירן (גם אם זה מוצדק) ופתאום טראמפ מקריא נאום שקיבל  מראש על ביבי הגיבור ופתאום דוחפים לעסקה עם חמאס שכרוכה בהפסקת המשפט וכל השופרות מדקלמים מכל פלטפורמה אפשרית שחייבים להפסיק את המשפט.

השופרות זה כולל אהרון ברק? 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תפריד בין הדברים.

יש מסע מאורגן לביטול המשפט \ הסדר טיעון \ חנינה.

השופרות בעד כי הם בטוחים שכל המשפט הוא רדיפה של הדיפסטייט אחרי המשיח. ויש עוד הרבה שהם לא בדיוק מאוהבי ביבי, שבעד סיום המשפט, כי כל עוד הוא נמשך הנזקים פה הולכים וגדלים ונראה שלביבי אין בעיה להחריב את מוסדות המדינה בזמן הזה.

• רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 4 דקות, falou כתב:

השופרות זה כולל אהרון ברק? 

אחד מהפרקליטים המוקדמים בשרשת  המליץ לגיבורינו להגיע להסדר טיעון,

ולסיים את הסאגה בשקט.

במקום זה, גיבורנו החליט לסיים את בית המשפט - יקוב הדין את ההר.

(יעקב וינרוט)

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 31 דקות, פינדר כתב:

תפריד בין הדברים.

השופרות בעד כי הם בטוחים שכל המשפט הוא רדיפה של הדיפסטייט אחרי המשיח. ויש עוד הרבה שהם לא בדיוק מאוהבי ביבי, שבעד סיום המשפט, כי כל עוד הוא נמשך הנזקים פה הולכים וגדלים ונראה שלביבי אין בעיה להחריב את מוסדות המדינה בזמן הזה.

הוא רצה את המשפט ולא הסדר טיעון, אז הוא צריך לסיים את המשפט.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 37 דקות, פינדר כתב:

תפריד בין הדברים.

מי אמר שהחורבן יעצור אם המשפט יסתיים?

הוא לא ירצה לנקום במערכת ש"רדפה אותי ואת רעייתי"?

זה גם מה שחברי הכת רוצים לראות. המשפט הזה רק עושה לו טוב אצל הבייס כי הוא בוכה כמה נרדף ומסכן והאליטות והגלובליסטים מנסים להפיל אותו אז אסור שיצליחו.

כדי שזה יפסיק פשוט צריך שהם יפסידו בבחירות, בלי קשר למשפט.

מה שאני לא מבין זה למה צריך את כל ההתערבות הזאת אם אמרו לנו כל הזמן שלא יהיה כלום כי לא היה כלום...

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 27 דקות, SlowRide כתב:

כדי שזה יפסיק פשוט צריך שהם יפסידו בבחירות, בלי קשר למשפט.

"הם" הפסידו בבחירות לא מזמן.

איך זה נגמר כולם יודעים. (סילמן ושק-לי)

אצל גיבורנו זה או אני או אני.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 4 שעות, פינדר כתב:

עד כמה אתה מנותק מהמציאות בסקאלה שבין אפס ועד "ביבי תקף באירן כדי לבטל את המשפט שלו"? 

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...