Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 דקות, asix כתב:

אני לא טענתי שהוא דביל, שלפן, אימפולסיבי.

אני טענתי שהיה בין ביבי לטראמפ דיל. ככה הראש של טראמפ עובד.

תן לי ואתן לך. איש עסקים.

במבחן המציאות זה מה שאכן קורה.

זה לא סוד שהחלום של טראמפ זה פרס נובל לשלום והוא יעשה הכל כדי להשיג את זה. 

וזה לא סוד שביבי רוצה להמשיך להשאר ראש ממשלה.

תמיד מלחמות ופחד משיגות את היעדים.

יש כאלה שמקבלים כמובן מאליו כל מה שמפילים עליהם ויש כאלה ששואלים שאלות.

כ"כ הרבה שלבים יש לדיל כזה, כ"כ הרבה משתנים ודברים שצריכים לקרות כדי שאפשר יהיה להוציא את זה לפועל... לא ריאלי.

אתה גם מניח ששניהם פסיכופטים מוחלטים, מחושבים לגמרי, שעובדים באופן חד מימדי, על מטרה אחת שמפעילה הכל.

לא קונה.

קודם כל, ככה לא פועלת המציאות.

דבר שני, יש יותר מדי אנשים מעורבים שצריכים ליישר עם זה קו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 23 דקות, falou כתב:

אתה גם מניח ששניהם פסיכופטים מוחלטים, מחושבים לגמרי, שעובדים

לא יודע לגבי טראמפ. ביבי כזה.

תקרא טוב את הדברים של טראמפ. איזכורים של דברים שוליים כמו הבאגס באני שהתעמולנים של ביבי מפמפמים פה. אין סיכוי שבעולם שטראמפ מצוי בפרטים האלו. זה נאום שהוא קיבל מוכן מהלשכה של ביבי.

• מעניין 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

בסדר פאלו. אני מתנצל וחוזר בי.

יחי המלך!. 

Long live the TRUMP.

God save the Sarah.

(אם עברנו לשלטון מלוכני אני מעדיף לשמור על הראש שלי מחובר לצוואר, בדרך כלל הפרדה בין השניים היא פרקטיקה מקובלת בצורת השלטון הזו).

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אפשר לא לאהוב את האיש אבל אי אפשר להתווכח עם התוצאות שהוא מביא. יצא מלך בכל החזיתות. גם לא הכניס חיילים שלו למלחמה, גם הראה את הכח של המעצמה מס' אחת, גם הביא "שלום" וגם החזיר את איראן למשא ומתן עם זנב בין הרגליים.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
Just now, פריג'י כתב:

בסדר פאלו. אני מתנצל וחוזר בי.

יחי המלך!. 

Long live the TRUMP.

God save the Sarah.

(אם עברנו לשלטון מלוכני אני מעדיף לשמור על הראש שלי מחובר לצוואר, בדרך כלל הפרדה בין השניים היא פרקטיקה מקובלת)

זה הדבר שאני הכי אוהב בדוגמטים, האובדן עשתונות המהיר ברגע שהדיון הופך לענייני.

בגלל זה אני כ"כ אוהב לעקוב אחרי טאוב, משגב וכאלה. ההתחרפנות הטוטאלית משעשעת.

פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, falou כתב:

זה הדבר שאני הכי אוהב בדוגמטים, האובדן עשתונות המהיר ברגע שהדיון הופך לענייני.

בגלל זה אני כ"כ אוהב לעקוב אחרי טאוב, משגב וכאלה. ההתחרפנות הטוטאלית משעשעת.

וואי שחרר, קצת ציניות על הבוקר הפכת אותי לדוגמטי?.

אגב אני מחכה לשיקלי שיתראיין ל-CNN ויגיד גם לנשיא ארה"ב הזה MIND YOUR OWN BUSINESS 

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם

הציוץ הזה של טראמפ אומר המון על הדילים שביבי סגר איתו, לדעתי. 

טראמפ מתערב לטובתנו בצורה חסרת תקדים מחד. ביבי עושה ויתורים מוזרים ולא הכי ברורים מאידך ונראה ממש כעושה דברו, שלוחו של טראמפ בישראל. 

ועכשיו, הכל מובן וברור למה. 

• מעניין 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 6 שעות, Pika007 כתב:

או וואו, טראמפ מדבר ביטחון מוחלט על נושא שאין לו בו מושג ירוק, ומציג את העמדה שמשרתת את האינטרס שלו (לפחות ב 5 הדקות הקרובות, עד שהמוח שלו יחליט שוב לשבור כיוון ב 192.74968 מעלות)

לא ספציפית לגביך, אבל גם.

רידוד השיח נובע בין היתר מהזילזול במי שהוא לא אתה / דעותיו שונות.

מותר כמובן לבקר, לתעב ואפילו לשנוא את האישיות הפוליטית  - אסור לזלזל.

בסך הכל, חלק מהאנשים בצמרת, בין אם מדענים ורופאים (קורונה), אנשי צבא בכירים, סופרים ואפילו פוליטיקאים שדעותיהם/מעשיהם אינם עולים בקנה אחד עם שלך - עשו ככל הנראה יותר מהמגיבים פה כולל אתה.

לכן שוב - הזילזול אינו במקום, רצוי וראוי להמנע מסגנון שאינו מכבד. 

• מצחיק 1
   לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם
לפני 32 דקות, פריג'י כתב:

וואי שחרר, קצת ציניות על הבוקר הפכת אותי לדוגמטי?.

ציניות כלפי מי?

פוליטיקאים חושבים על להבחר. זה הדבר שמעניין אותם, לכן לצפות מהם להגיד תמיד מה שהם חושבים, זה תרגיל שנועד לכישלון. הם תמיד מדברים מתוך הפוזיציה. זה המקצוע.

סיפור חביב בעניין:

פורסם

מה שמצחיק לפחות לגבי זה שלפני הציוץ של טראמפ אמרתי לעצמי שעדיף חנינה תמורת פרישה ולא להמשיך עם המשפט. עכשיו אני רוצה לראות את מר נתניהו זרוק בכלא חרמון. אולי גם אני שבשבת…

• מעניין 1
פורסם
לפני כשעה, falou כתב:

קודם כל, ככה לא פועלת המציאות.

דבר שני, יש יותר מדי אנשים מעורבים שצריכים ליישר עם זה קו.

זה נכון. וזה היה קצת עצוב לראות בימי המלחמה עכשיו משגבים שונים מנסים בכל הכוח להוכיח שבעצם כולם, כל הצמרת הפוליטית והבטחונית בישראל, אותם האנשים בדיוק שצוירו ימים אחדים לפני כמגני הדמוקרטיה הישראלית, יישרו קו עם מלחמה שכל מטרתה היא להחזיר מנדטים לביבי. 

עכשיו, נשים את זה בצד, ונעבר לתוצאה ומה שקורה עכשיו. עכשיו יש סיכוי סביר, קרוב ל-100%, שביבי ניצל את ההזדמנות ללחוש לטראמפ שמנסים להפיל אותו כי הוא גבר ימני חזק. ולמעשה, זה גם לא מעכשיו. הנתניהוז התבכיינו על זה טמראפ עוד לפני המלחמה, וסיפרו לו שרודפים אותם כמו שרודפים אותו. כמובן, לכל הביביסטים מהכת אין שום בעיה עם זה שנשיא ארה״ב מתערב לטובת האליל שלהם. למרות שרובם ככולם התבכיינו במשך שנים על שמאלנים שמקבלים תמיכה מבחוץ, וציפו שמישהו יחקור את זה.

ואלו הם אותם האנשים בדיוק שעדיין מספרים שה7.10 זה בגידה מבפנים, שצהל לא יכול להלחם בגלל היועמשית והטייסים הם בוגדים. ולא מצליחים לבנות מזה רצף הגיוני שיסביר את התפקוד של כל מערכת הבטחון בשבועיים האחרונים.

אפשר להתנחם בזה שגם אחרי הנצחון הזה, בספק אם ביבי ירכיב את הממשלה באה, ויש סיכוי כזה או אחר שבאמת יתנו לו חנינה בתמורה לזה שיעוף מהחיים שלנו. וגם אם זה לא יקרה - בכל זאת, הוא תכף כמעט בן 80 ולא הכי בריא שיש. ולכן אני חושב שהדבר הנכון בנקודה הזו, זה להפסיק להלחם בספינים שלו ולהפסיק לאפשר לו להתקרבן ולהתבכיין.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 53 דקות, stx כתב:

בכל מקרה, מה אתה חושב שקרה פה?

אני חושב שישראל, בהכוונת ביבי, התכוננה לתקיפה הזו שנים, כולל הפעולה נגד חיזבאללה.

לאחר התקפת החמאס נוצרה ההזדמנות להוציא את התוכנית נגד חיזבאללה, בוצע. ירד פרוקסי משמעותי.

נפלה סוריה. זה היה מקרי, אני מניח. נוצרה הזדמנות לפנות מסדרון לאיראן. מזל.

תקפנו את בשגרירות איראן. לא חושב שזה צעד בשחמט שנועד להביא את ליל הטילים, אבל הוא בא.

התקפת הטילים האיראנית עזרה לנו לתרגל את המצב הזה ואפשרה לנו להוריד את המכמ האיראני.

שוב, לא חושב שזה תוכנן, אבל עוד חתיכת פאזל שנפלה במקום.

טראמפ נבחר. היה צפוי יותר ממה שהמדיה משקפת, אבל גם מזל. עוד חתיכה גדולה למקום.

מכאן, אני חושב שהיה תיאום מלא לגבי זה שישראל תתקוף, כמה זמן תתקוף ומה רוצים שיהיה אקורד הסיום.

זה לא שאם האיראנים היו מתקפלים במו"מ היו בהכרח תוקפים, אבל מניח שידעו שהם לא.

זה שהתקיפה הייתה מוצלחת, אפשר את ביצוע אקורד הסיום (B2) בתזמון שרצו.

החלק הזה נראה לי מתוכנן.

לגבי הציוץ של טראמפ לגבי משפט ביבי, אין לו שום השפעה, לא על המערכות בישראל ולא על כוונת הבוחרים.

זה חלק מחוסר הרצון של טראמפ לקבל כללי משחק פוליטיים, מדינאים וחוקתיים בניהול המדינה ויחסים בינלאומיים.

האם זה טוב/רע וכו', זה דיון שבעיני מרתק, אבל קצרה פה היריעה וההבנה שלי את עמוק הדברים.

אני חושב שצריך להיות עיוור כדי לא לתת לביבי קרדיט על מה שתוכנן תחת שלטונו, קרי, ההתקפות על איראן וחיזבאללה. כמו כן, על התיאום מול טראמפ.

זו הייתה משימת חייו, והיא בוצעה בהצלחה.

עכשיו הייתי שמח אם היינו אומרים תודה ושלום וממשיכים עם מישהו אחר.

אני לא חושב שהוא פסיכופט, אני חושב שהוא נרקסיסט על.

• אהבתי 4
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני שעתיים, PinkDolphin כתב:

כל אנשי הימין שאני מכיר ללא יוצא מהכלל מתנגדים ל״ממשלה״ הלא חוקית הנוכחית, ומעולם לא האמינו ולא סמכו על נתניהו, ששקריו גלויים לעין כל כבר יותר מ-30 שנה.

נשארו כאלה?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...