Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא יצא בהצהרה באותו היום או יום אחר כך והסביר בדיוק על מי הוא דיבר. 

כמה נוח להתעלם

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני כשעה, עדי-אל כתב:

לא גזען. גזען חושב שהשאר נחותים ממנו הוא לא חושב שערבים הם אנשים נחותי

באמת שלא יודע איך להגיב לזה.. תעודת עניות למערכת החינוך בארץ וגם די מסביר מאיפה מגיעים המצביעים של בן גביר.

האמירות הבאות גזעניות למרות שאין בהן שמץ של אמירה לגבי נחיתות של מישהו:

- היהודים שולטים בעולם באמצעות הכסף שלהם

- היהודים אוהבים רק כסף ואי אפשר לסמוך עליהם

- היהודים יותר חכמים מכל העמים האחרים

כשסמוטריץ אומר שהוא לא רוצה שאשתו תשכב במחלקת יולדות ליד ערביה זו גזענות. כשהוא אומר שהילד שיוצא מהרחם של אשתו צריך לפגוש ידיים טהורות יהודיות, זו גזענות.

כשגופשטיין מחליט שמותר לו לאיים ולהטיל טרור על ערבי ויהודיה שבחרו לחיות יחד, זו גזענות ואלימות.

חבל שהייתי צריך לכתוב את המגילה הזו. זה אמור להיות מובן מאליו לכל בן אדם פה בפורום הזה.

• אהבתי 7

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

לא הם לא. בן גביר שר, יאיר גולן בינתיים כלום ושום דבר. 

אגב גם להדבקה של יאיר גולן כמייצג למישהו פה - חסרת כול ביסוס. אף אחד פה לא הצביע ליאיר גולן. כן הצביעו לסמוטריץ ובן גביר ושאר החבובות בקואליציה שצעקו שצריך לזרוק אטום או להרעיב את כולם ועל זה ביססו טענות לרצח עם. 

אתה רוצה לי להגיד שסגן הרמטכל בעבר המוכר עם נאום התהליכים הוא כלום ושום דבר?

פורסם

בעידן של טראמפ כדאי להשאר ערים כל הלילה:

דונלד ג’יי. טראמפ
Truth Social, 25 ביוני 2025, 18:27 (שעון מזרח ארה”ב)

חדשות מתפרצות… הייתי בהלם לשמוע שמדינת ישראל, שידעה זה עתה אחד מהרגעים הגדולים בתולדותיה, בהובלתו האיתנה של ביבי נתניהו, ממשיכה בציד המכשפות המטורף נגד ראש ממשלתה בזמן מלחמה!

ביבי ואני עברנו יחד דרך גיהנום, במאבק מול אויב ותיק, עיקש ומבריק של ישראל – איראן – וביבי היה במיטבו: חד, חזק, ומלא אהבה לארץ הקודש המדהימה. כל אדם אחר היה סופג אבדות, מבוכה וכאוס!

ביבי נתניהו היה לוחם – אולי הלוחם הגדול ביותר בתולדות ישראל – והתוצאה הייתה דבר שאיש לא האמין שיקרה: חיסול מוחלט של אחד האיומים הגרעיניים הגדולים והחזקים בעולם, שהיה מתוכנן לקרות – בקרוב מאוד!

נלחמנו, פשוטו כמשמעו, על הישרדותה של ישראל – ואין בתולדותיה של ישראל מי שלחם קשה או מוכשר יותר מביבי נתניהו.

ולמרות כל זה, נודע לי עכשיו שביבי זומן לבית המשפט ביום שני להמשך המשפט הפוליטי הזה, המתמשך מאז מאי 2020 – בלתי נתפס! (זו הפעם הראשונה שראש ממשלה מכהן בישראל עומד למשפט).

מדובר בתיק פוליטי, “על סיגרים, בובת באגס באני ועוד שורת אישומים לא הוגנים”, שכל מטרתו – להזיק לו קשות.

ציד מכשפות שכזה, כלפי אדם שנתן כל כך הרבה – הוא בלתי נתפס בעיניי.
ביבי ראוי להרבה יותר – וישראל ראויה ליותר.

יש לבטל את המשפט של ביבי נתניהו באופן מיידי או להעניק לו חנינה – כגיבור גדול של המדינה, שעשה כל כך הרבה למענה.

אולי אין אדם שעבד בהרמוניה מושלמת יותר עם נשיא ארה”ב – כלומר, איתי – מביבי נתניהו.

ארצות הברית הצילה את ישראל, ועכשיו היא תציל את ביבי נתניהו.

אסור לאפשר את העיוות הזה של הצדק.

• מבאס 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

כאמור "הצלחה" בשביל לדחות את הקץ ב3-4 שנים? אפשר היה לדחות את זה יותר בפחות..

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 24 דקות, avi 1234 כתב:

בעידן של טראמפ כדאי להשאר ערים כל הלילה:

או וואו, טראמפ מדבר ביטחון מוחלט על נושא שאין לו בו מושג ירוק, ומציג את העמדה שמשרתת את האינטרס שלו (לפחות ב 5 הדקות הקרובות, עד שהמוח שלו יחליט שוב לשבור כיוון ב 192.74968 מעלות)

מי היה מאמין.

הייתי מציע שיצור קשר עם מפקדיו של ביבי בשביל לוודא איזה לוחם היה בפועל... 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 5 שעות, פינדר כתב:

זה אמור להיות מובן מאליו לכל בן אדם פה בפורום הזה.

not-from.gif

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אם חשבתי שהיה דיל מאחוריי הקלעים בין טראמפ וביבי לגבי המלחמה באיראן אז עכשיו אני בטוח שהיה דיל ושהכל היה מתואם וסדור בכדי שההוא יקבל פרס נובל לשלום והשני יקבל מנדטים על המלחמה.

חבל לי על כל אלה שאיבדו את החיים שלהם ואת רכושם בגלל צמד הדבילים האלה.

ומה יוצא לאיראן מזה? עכשיו כש"אין" להם גרעין, ולא מוטטו את השלטון אפשר להסיר את הסנקציות כי איראן כבר לא "מאיימת".

התפאורה והשחקנים היו מושלמים. הבמאים פשוט לא יודעים לסתום את הפה והכל פשוט נפלט להם ורק צריך לחבר את החלקים.

Screenshot_20250626_061438_ynet.jpg

• אהבתי 1
פורסם
לפני 9 שעות, עדי-אל כתב:

יאיר גולן היה סגן רמטכל

למילים שלו יש יותר הד מאשר בן גביר (לא משנה את העובדה שדבריו הוצאו מהקשרם)

הוא לא גזען. גזען חושב שהשאר נחותים ממנו הוא לא חושב שערבים הם אנשים נחותים 

גופשטיין? במפורש חושב ככה. כנ״ל כל הכהניסטים (שזה כל ״עוצמה יהודית״ וכל מפלגת ה״גזענות הדתית״), ורוב מצביעיהם.

לפני 9 שעות, פינדר כתב:

הימין פה מאז תחילת המלחמה נוקט בדו פרצופיות. מצד אחד מוציא אמירות שהפרשנות היחידה שלהן היא שצריך לבצע פשעי מלחמה ומצד שני מתלונן כשמאשימים אותנו בפשעי מלחמה.

בבקשה לא להיגרר אחרי הניסוחים של מכונת הרעל.
אף ח״כ בקואליציה, ואף אדם שעדיין תומך באחת ממפלגותיה, לא יכול להיחשב ציוני ולא יכול להיחשב ימני. כל האנשים במפלגות הם אופורטוניסטים נטו, ותומכיהם חברי כתות נבערים.
כל אנשי הימין שאני מכיר ללא יוצא מהכלל מתנגדים ל״ממשלה״ הלא חוקית הנוכחית, ומעולם לא האמינו ולא סמכו על נתניהו, ששקריו גלויים לעין כל כבר יותר מ-30 שנה.

• אהבתי 2
  • מעניין 1
פורסם

טראמפ הזה רק דיבורים. אם היה רוצה להציל את ביבי הוא היה מוריד פצצה אחת מה-B2 על בג"צ ואת השנייה על המחוזי.

הוא יכול גם לדרוש הסגרה של ביבי לארה"ב ולתת לו חנינה שם.

או להפוך את ישראל למדינה ה-51.

אבל לא. רק דיבורים. 

אכלו לי שתו לי, תראו מה עשו לביבי, משפט פוליטי, דיפ סטייט. 

מטורלל פסיכי לא כשיר, ופה יש כאלו שמכנים אותו מלך.

• מצחיק 1
פורסם
לפני 18 דקות, פריג'י כתב:

מטורלל פסיכי לא כשיר, ופה יש כאלו שמכנים אותו מלך.

במבחן התוצאה - מלך.

זה שאתה לא אוהב את האופן בו הוא מגיע אליה, זה עניין אחר. 

אני מעדיף באסטיונר שזורם איתי ומז... (אה, לא, לא מילה יפה...) ומתנה אהבים עם הביריון השכונתי שבא להרביץ לי, מעובד סוציאלי, שעוסק בהכלה והסכמה.

לפני 56 דקות, asix כתב:

התפאורה והשחקנים היו מושלמים. הבמאים פשוט לא יודעים לסתום את הפה והכל פשוט נפלט להם ורק צריך לחבר את החלקים.

אני באמת מקנא באנשים שחושבים שהעולם עובד כמו משחק שח מפורט בו הכל מדוקדק עד הסוף.

לי זה היה נותן תחושת רוגע, שהכל מנוהל.

אני גם לא מבין איך זה מתיישב עם החשיבה שטראמפ הוא דביל שלפן, נטול שכל, שהכל אצלו אימפולסיבי.

או זה או זה...

• אהבתי 3

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 19 דקות, falou כתב:

אני באמת מקנא באנשים שחושבים שהעולם עובד כמו משחק שח מפורט בו הכל מדוקדק עד הסוף.

לי זה היה נותן תחושת רוגע, שהכל מנוהל.

אני גם לא מבין איך זה מתיישב עם החשיבה שטראמפ הוא דביל שלפן, נטול שכל, שהכל אצלו אימפולסיבי.

או זה או זה...

אני לא טענתי שהוא דביל, שלפן, אימפולסיבי.

אני טענתי שהיה בין ביבי לטראמפ דיל. ככה הראש של טראמפ עובד.

תן לי ואתן לך. איש עסקים.

במבחן המציאות זה מה שאכן קורה.

זה לא סוד שהחלום של טראמפ זה פרס נובל לשלום והוא יעשה הכל כדי להשיג את זה. 

וזה לא סוד שביבי רוצה להמשיך להשאר ראש ממשלה.

תמיד מלחמות ופחד משיגות את היעדים.

יש כאלה שמקבלים כמובן מאליו כל מה שמפילים עליהם ויש כאלה ששואלים שאלות.

• תוכן חדש...