Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 דקות, ay115 כתב:

מעניין איך הבייס יגיב לרעיון.

איך הבייס הגיב להכנסת סיוע לעזה שבוע אחרי שרגב וכל הכלבלבונים שם אמרו שלא יכניסו כלום?

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 12 דקות, ay115 כתב:

בטלגרם רץ דיווח (לכאורה) של אריאל כהנא, לפיו טראמפ הולך להכריח את ביבי לסיים את האירוע בעזה והן להביע נכונות להקמת מדינה פלסטינאית. מעניין איך הבייס יגיב לרעיון.

image.thumb.png.c3c0074b7f5c8faee9a896be8b79cf36.png

איך שיגידו להם במיניסטריון האמת 

• רעיון טוב! 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יגיבו בזה שהוא גאון שהביא שלום למזרח התיכון, אלא מה?

האמת כבר לא אכפת מה יחליטו העיקר שישחררו אותם. די נמאס.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני קיבלתי את הרושם שכמו שעד 7.10 התרגלנו ל-"סבבים" בעזה, מעכשיו נתחיל עם סבבים באיראן :-(

• מעניין 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 3 שעות, om2 כתב:

אין לו עניין בשינוי המשטר באיראן.

הוא רוצה שאיראן תמשיך להפחיד את מדינות האיזור. 

והן בתורן יצטרכו לקנות עוד נשק אמריקאי

פשוט איראן עם נשק גרעיני זה כבר מאיים יותר מדי. אז את זה הוא סגר. 

עוד לא סגר, למרות ההצהרות הבומבסטיות שלו כשהמטוסים עדייו היו בשמי איראן. מוקדם מדי לדעת, ומשרד ההגנה האמריקאי גם אמר את זה אחרי החירטוטים של טראמפ.

לפני 5 דקות, motior כתב:

אני קיבלתי את הרושם שכמו שעד 7.10 התרגלנו ל-"סבבים" בעזה, מעכשיו נתחיל עם סבבים באיראן :-(

טראמפ הטיל וטו, כידוע (המטוסים שטען שהיו בדרך להגיב על ירי הטילים בבוקר לאחר התחלת הפסקת האש -- או שהיו כאלה בפועל או שלא, אבל טראמפ רוצה את הקרדיט על עשיית שלום (מת לקבל פרס נובל לשלום), ועל כל ״סבב״ באיראן נקבל מטח טילים, ולא דרדלה של חמאס.

פורסם

יהיה מעניין לראות את טראמפ מציג דיל כזה. כמובן, זה לא באמת יסיים את הסכסוך כאן. אבל אולי באמת נטוס לחומוס בדמשק - מה אני יודע?

• אהבתי 1
  • מעניין 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 13 דקות, יבגניפ כתב:

יהיה מעניין לראות את טראמפ מציג דיל כזה. כמובן, זה לא באמת יסיים את הסכסוך כאן. אבל אולי באמת נטוס לחומוס בדמשק - מה אני יודע?

הנה מה שידוע על ה״דיל״:
https://www.ynet.co.il/news/article/b1qhlicnxx
כלומר ספוקלציות.
שום דבר שם לא עושה שכל:
-- סוריה לא תקיים שום שת״פ, גם לא בטחוני מינימלי נגד חיזבאללה, בלי לקבל את הגולן חזרה קודם.
אף אחד שם לא יוותר על אדמה סורית קדושה, ודאי שלא א-שרע שכינוי המחתרתי היה אל-ג׳ולני כי משפחתו במקור מהגולן.
-- סעודיה: לא תסגור שום דבר ללא נסיגה מעזה והכרזה מלאה על מדינה פלסטינית (לא ״רכיב של״; זה כולל ריבונות מלאה בכל יו״ש). זה היה התנאי שלהם מאז ומעולם, והם היו כל הזמן עקביים לגביו.
-- זה נכון לכל מדינה ערבית, ורוב המוסלמיות (ולאינדונזיה/מלזיה אין כרגע אינטרס מידי לקשרים איתנו, עד שהשכנות לא בעניין)

לדעתי די ברור שהכל קישקוש, כי אין לנתניהו קואליציה שתקנה את זה.

פורסם
לפני 3 דקות, PinkDolphin כתב:

הנה מה שידוע על ה״דיל״:
https://www.ynet.co.il/news/article/b1qhlicnxx
כלומר ספוקלציות.
שום דבר שם לא עושה שכל:
-- סוריה לא תקיים שום שת״פ, גם לא בטחוני מינימלי נגד חיזבאללה, בלי לקבל את הגולן חזרה קודם.
אף אחד שם לא יוותר על אדמה סורית קדושה, ודאי שלא א-שרע שכינוי המחתרתי היה אל-ג׳ולני כי משפחתו במקור מהגולן.
-- סעודיה: לא תסגור שום דבר ללא נסיגה מעזה והכרזה מלאה על מדינה פלסטינית (לא ״רכיב של״; זה כולל ריבונות מלאה בכל יו״ש). זה היה התנאי שלהם מאז ומעולם, והם היו כל הזמן עקביים לגביו.
-- זה נכון לכל מדינה ערבית, ורוב המוסלמיות (ולאינדונזיה/מלזיה אין כרגע אינטרס מידי לקשרים איתנו, עד שהשכנות לא בעניין)

לדעתי די ברור שהכל קישקוש, כי אין לנתניהו קואליציה שתקנה את זה.

אתה ממשיך עם הפרשנויות אחרי ההפתעה באיראן שכל הפרשנים היו פסימיים?!

קצת צניעות לכולם

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 דקות, avi 1234 כתב:

אתה ממשיך עם הפרשנויות אחרי ההפתעה באיראן שכל הפרשנים היו פסימיים?!

קצת צניעות לכולם

אז זהו, קרה משהו בלתי צפוי שני* וכבר אי אפשר לדבר על כלום?

אולי מחר בכלל חוצנים ישתלטו על כדוה"א?

האם אתה (אבי1234) חושב שמשהו מזה ישים? האם תצביע על כזה דבר בבחירות הבאות?

• אהבתי 1
פורסם
לפני 9 שעות, sperial כתב:

אכן, ג׳מאל זחאלקה, המחליף של עזמי בשארה, הוא סמכות מוסרית, ועוד לדעת נציג ה״ימין״ בפורום.  תראו לאן הגענו.

מי טען שהוא סמכות מוסרית?

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 36 דקות, PinkDolphin כתב:

הנה מה שידוע על ה״דיל״:

שמת קישור לווינט ובלי להיכנס לשם אני בטוח שכל מה שכתבו שם שווה ערך לחירטוטים שאנחנו מריצים פה.

בוא נחיה ונראה. אתה מדבר על דברים כמו מדינה פלסטינית והגולן הקדוש כאילו זה מעניין מישהו, כשמצד שני עומדות עסקאות גז ונפט מטורפות.

תאמין לי שסעודיה שמה ז' אחד גדול על פלסטין אם נורמליזציה עם ישראל תאפשר לה למכור נפט באירופה ושיתופי פעולה בין הצבאות. אותו דבר עם ג'ולאני הג'יהדיסט בחליפה. מי שמספיק פרגמטי אפשר לעשות איתו עסקים גם אם הוא לא אוהב אותך. אם הוא רוצה ללכת ג'יהאד ראש בקיר נגד ישראל ואמריקה, שיהיה לו בהצלחה. הסולטן ארדוגן ידאג לתת לו שתי כאפות ולהחזיר אותו למסלול מהר.

חוץ מזה, עם החיסולים באיראן אתמול והיום נראה שאנחנו ממשיכים בסוג של אכיפה כמו בלבנון.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, Night Driver כתב:

אתה יודע לכמה אנשים אני לא אומר שלום ואין לי מושג אפילו מה המוצא שלהם?

לא כל מי שרב עם מישהו זה גזעני. אפשר לריב גם בלי לערב מוצאים.

אתה חושב שהיא לא יודעת שהוא ערבי?

כמו שאומרים היא פשוט לא רואה אותו ממטר 

אנשים בארץ חושבים שאם הם אוכלים חומוס אצל אבו מישהו או מטפלים ברכב בטייבה זה עושה אותם אנשי שלום או מאמינים בדו קיום.

לפני 8 שעות, mikyl כתב:

יש מלא גנרלים במיל' באולפני טלוויזיה 24/7. אתה משווה את זה לשר בכיר חבר קבינת???

תן לבנאדם ממוצע אלוף רנדומלי ואחד כמו יאיר גולן שכבר מוכר לציבור מנאום מפורסם אחר מי היה יותר מוכר?

קח אפילו את הרמטכל הנוכחי אייל זמיר. היית מראה אותו לציבור לפני שנה על אזרחי רוב האנשים, 90 אחוז אפילו לא היו מזהים אותו. את יאיר גולן אפילו לפני 7 באוקטובר כמעט 100 אחוז היו מזהים אותו

עריכה אחרונה על ידי עדי-אל
פורסם
לפני 8 דקות, עדי-אל כתב:

אתה חושב שהיא לא יודעת שהוא ערבי?

כמו שאומרים היא פשוט לא רואה אותו ממטר 

אנשים בארץ חושבים שאם הם אוכלים חומוס אצל אבו מישהו או מטפלים ברכב בטייבה זה עושה אותם אנשי שלום או מאמינים בדו קיום.

הנקודה היא שהיאמלא רבה איתו כי הוא ערבי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

אבל אולי באמת נטוס לחומוס בדמשק - מה אני יודע?

מי יודע ?

מה שכן אולי כדאי ללכת קודם על בטוח עם מדינה שיש לנו שלום איתה ? 

עם סיכת חטופים על דש אחד ודיגלון כחול לבן על הדש השני.

נגיד, חומוס בקהיר ?

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני שעה, יבגניפ כתב:

יודע

למה לא רוד טריפ?

ניקח טויוטה (היילקס) ונצא לדרך :lol:

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...