Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, ch28566 כתב:

עמית סגל הוא פשוט ייצור בלתי נסבל, ביביסט מהסוג הגרוע ביותר כי הוא לכאורה ניטרלי כלפי ביבי אבל בתכלס מגן עליו בלי סוף כי גם הוא, מת לחזור לעזה. 

אתה מאשים את עמית סגל, אני מאשים את גופי התקשורת שהם כביכול לא שופרות באופן כללי.
את נתניהו והמייצגי דחלילים שלו צריך להחרים באופן כללי עד שהוא יגיע לאולפנים ויענה על שאלות קשות.
צריך להפסיק לשתף פעולה עם האפס הזה, שמפחד להתראיין לגופי תקשורת ישראלים מצד אחד ומצד שני מרקיד אותם לצלילי החליל שלו.

אני באופן אישי הפסקתי לצפות בנאומים שלו. אפס שקרן ופחדן. לא צריך להראות את הפרצוף שלו על המרקע עד שיהיה מוכן לענות לשאלות קשות.

• אהבתי 4

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 14 דקות, farkash7 כתב:

אני באופן אישי הפסקתי לצפות בנאומים שלו. אפס שקרן ופחדן. לא צריך להראות את הפרצוף שלו על המרקע עד שיהיה מוכן לענות לשאלות קשות.

הבנתי שזה היה קומדיה

שלח כתב חרדי להתגייס או משהו כזה כאילו גפני לא מחזיק אותו בביצים

פורסם

דרך אגב, למי ששמע את הסגול, מה היה התירוץ שלו שלא לכבוש מחדש את ציר פילדלפי במשך 15 שנה בהן היה ראש ממשלה, אז חמאס היה חלש פי כמה וכמה וכמה? 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא יענה להם בדיוק כמו שהוא ענה לחייל ששאל אותו ברפיח מה עם הצפון והמעריצים המושבעים שלו ישפריצו בתחתונים.

אין מה לבנות על התקשורת המיינסטרימית בישראל, הוא יודע למשוך להם בחוטים ולא משנה אם זה ערוץ הבית 14 או הקפלניסטים הבוגדים בווינט.

לא מעניין מה יש לו לומר למרות שהוא האיש בתפקיד הכי חשוב במדינה כי זה תמיד יהיה בליל של שקרים, סיסמאות והצגות. לדעתי היום יותר אנשים מבינים את זה, למרות העליה בסקרים ברגע שיקום מישהו שיקח את כל ה"הייתי מצביע אחרת אם היתה אלטרנטיבה" הוא ישאר רק עם המטומטמים שאין להם תקווה וככה תיגמר התקופה שלו.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 8 שעות, Potato כתב:

זו תנועת מטוטלת, ימינה ושמאלה בהתאם לתקופה.

לא, זה לא. ישראל הולכת בכיוון מאוד ברור. יש לזה כל מיני סיבות. דמוגרפיה בין היתר, כמובן. 

לפני 8 שעות, Potato כתב:

כי אירוע אלימות נקודתי הוא לא "בעיה של ממש".

היה אירוע, נגמר האירוע וכולם המשיכו הלאה.

לא מצדיק אותו כמובן, אבל הוא היה סתם עוד נקודה על ציר הזמן ולא משהו שמצריך להתייחסות מעבר לטיפול בו.

אם ירביצו לך ברחוב, לא תצפה שיהיו עצורים, כי זה אירוע שהוא סתם נקודה על ציר הזמן?

עזוב. אתה לא מעניין.

גם שואה זה "אירוע על ציר הזמן" ו"כולם השמיכו הלאה" (חוץ ממי שלא)

לפני 3 שעות, oryo כתב:

אז שאל את עצמך - האם אתה חושב/מרגיש שאנטישמיות זו בעיה אמיתית, או האם אתה יודע לתקף את זה בנתונים קונקרטיים? 

לא, אני לא עוקב אחרי מטריקות רלוונטיות. קורא מדי פעם על מה שקורה ושומע מחברים שחיים בגולה. מחלק מהם אני כן שומע דברים קצת שונים.

ובוודאי. ישראל היא מדינה מסוכנת ליהודים. אני די בטוח שכתבתי את זה פה עוד כשחיית בישראל והתווכחנו על יאיר לפיד לפני 7-8 שנים. 

יש מגוון שיקולים בעד ונגד הגירה. גם לי כמו לאחרים. וזה בסדר שמבחינתך זה לא רציונלי, וזה בסדר שזה גם באמת לא רציונלי, אבל אנטשימיות היא בהחלט פקטור בשבילי. ואפילו לא רק אנטישמיות, אלא זיהוי אוטומטי עם ישראל שגם ממנו, עד כמה שאני שומע מחברים בגולה, קשה לברוח.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 43 דקות, יובל .מ. כתב:

הטיית השורד קלאסית.

אתה באוסטין טקסס

לפני שעה, farkash7 כתב:

צריך גם לדעת איפה לגור.
אתה גר באוסטין

לפני שעתיים, oryo כתב:

עזוב אותי, כמות המקרים האלימים בתוך הנטוורק שלי הוא אותו מספר עגול.

אולי זה לא ברור מאליו - הנטוורק שלי אינו מורכב רק מאנשים באוסטין (או טקסס), אלא מכמה אלפי אנשים, רובם בארה״ב.

מעבר לנטוורק האישי (=היכרות אישית) שמורכב ממאות אנשים, שהם עדיין בגדר אנקדוטה, אני מאדמן קבוצות של 60k ו-5k, דיווח המקרים האלימים שם הוא אפס. נניח שיש כאלו ביישנים, או מסתירנים - האם לא ברור לכם ש, סטטיסטית, מדובר בסדרי גודל של מרחק בין זה ובין מה שקרה בישראל הן בשנה האחרונה, והן בעשור האחרון?

מדברים איתי על הטיית השורד, אבל לא מתקפים את זה בנתונים - שזו היתה הפואנטה מלכתחילה. עם רגשות אני לרגע לא מתווכח, כנ״ל העדפות, כנ״ל שלל עניינים סובייקטיביים. כשתראו לי אגרגציה של כמה מאות יהודים מתים מאנטישמיות, או אלפי(/עשרות-אלפי) נפגעי גוף ונפש, נוכל לדבר ברצינות יתרה - אחרת מדובר בחרדות, ועם זה אני לא מתווכח לרגע, לגיטימי. אני מכיר מישהי שאמרו לילד שלה ״free palestine״ בבית הספר והיא מבחינתה ראתה את גרמניה הנאצית בראש, נו שווין.

• אהבתי 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 9 דקות, יבגניפ כתב:

לא, זה לא. ישראל הולכת בכיוון מאוד ברור. יש לזה כל מיני סיבות. דמוגרפיה בין היתר, כמובן. 

גם אירופה אגב זזה חזק ימינה, הדמוגרפיה שם קומסי קומסה 

לפני 9 דקות, יבגניפ כתב:

אם ירביצו לך ברחוב, לא תצפה שיהיו עצורים, כי זה אירוע שהוא סתם נקודה על ציר הזמן?

עזוב. אתה לא מעניין.

גם שואה זה "אירוע על ציר הזמן" ו"כולם השמיכו הלאה" (חוץ ממי שלא)

אם ירביצו ליבגני ברחוב אני לא אצעק שיש גזענות נגד רוסים, יבגני, אחד, חטף מכות.

לא נעים, אבל נקודתי.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 13 דקות, oryo כתב:

אולי זה לא ברור מאליו - הנטוורק שלי אינו מורכב רק מאנשים באוסטין (או טקסס), אלא מכמה אלפי אנשים, רובם בארה״ב.

מעבר לנטוורק האישי (=היכרות אישית) שמורכב ממאות אנשים, שהם עדיין בגדר אנקדוטה, אני מאדמן קבוצות של 60k ו-5k, דיווח המקרים האלימים שם הוא אפס. נניח שיש כאלו ביישנים, או מסתירנים - האם לא ברור לכם ש, סטטיסטית, מדובר בסדרי גודל של מרחק בין זה ובין מה שקרה בישראל הן בשנה האחרונה, והן בעשור האחרון?

מדברים איתי על הטיית השורד, אבל לא מתקפים את זה בנתונים - שזו היתה הפואנטה מלכתחילה. עם רגשות אני לרגע לא מתווכח, כנ״ל העדפות, כנ״ל שלל עניינים סובייקטיביים. כשתראו לי אגרגציה של כמה מאות יהודים מתים מאנטישמיות, או אלפי(/עשרות-אלפי) נפגעי גוף ונפש, נוכל לדבר ברצינות יתרה - אחרת מדובר בחרדות, ועם זה אני לא מתווכח לרגע, לגיטימי. אני מכיר מישהי שאמרו לילד שלה ״free palestine״ בבית הספר והיא מבחינתה ראתה את גרמניה הנאצית בראש, נו שווין.

אבל עדיין - כנראה מרבית הישראלים עוברים לאיזורים שהם יותר פרו ישראלים/עם קהילה ישראלית, ולא מחפשים את המקום האקזוטי החדש.

ואתה אומר את זה בקלילות, אבל אם היו אומרים את זה לבת שלך זה לא היה "נו שוין". ואם היה מקרה יותר חמור, היית כנראה עושה מבחן מעשי לכלים שלך.

מכיר את ירון ברלד? הסטנדפיסט הפסיכופת?

אתה יודע שהוא היה מסתגר 4 שנים בבית שלו והעלה משקל בצורה קיצונית?

הסיבה? פיגוע זריקת אבנים עליו ועל אביו. "זהו".

לא מסע הצקות של שנים, לא בריונות ברשת מול כל הבית ספר, סתם משהו שתופס כותרת של 25 שניות אצל יונית לוי במקרה הטוב.

אז הפעם צעקו לה "פלשתין חינם", אולי מחר יתקפו אותה 3 מהגרים ויצלמו, אולי ירצחו אותה בראש השנה. מי יודע.

לפחות פה אנחנו מודעים למצב ויודעים שזה עלול לקרות, ולא חיים במקום אחר וחושבים שלאף אחד לא אכפת מהיהודים כי הם לא בפלשתין הכבושה.

פורסם

מקשיב לגנץ וגדי שאומרים דברים חמורים עם הרבה הגיון ומה תגובת משרד ראש הממשלה? מאז שהם עזבו יש לנו הישגים כבירים כמו חיסול רמטכ"ל חמאס. אם יש גיהנום, זה המקום של ביבי, המשפחה שלו, הלשכה שלו, הממשלה שלו (ועוד רבים אבל זה מספיק להתחלה). 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 28 דקות, יובל .מ. כתב:

לפחות פה אנחנו מודעים למצב ויודעים שזה עלול לקרות,

אבל כמה שורות קודם כתבת על ברלד, שלא עזר לו זה שהוא פה ומודע למצב..

כמה פגועי נפש יש מהשנה האחרונה?

כמה מילואימניקים וחיילים צריכים טיפולים פסיכולוגיים?

אני לבן שלי מימנתי טיפול. על פני השטח הכל בסדר. האם הוא באמת בסדר? אין לי מושג. מה עם אלו שאין להם כסף לטיפולים?

לפני 42 דקות, oryo כתב:

אני מכיר מישהי שאמרו לילד שלה ״free palestine״ בבית הספר והיא מבחינתה ראתה את גרמניה הנאצית בראש, נו שווין.

אחותי גרה מעל 20 שנה בקליפורניה. היא תמיד אמרה שנתקלה באנטישמיות פה ושם. בקטנה.

בשנה האחרונה מן הסתם זה יותר מורגש. הגיע לכך שבימים רגישים הם פחדו לשלוח את הילדים לבית הספר היהודי. בהאלווין האחרון, במקום להסתובב בשכונה שלהם, הם נסעו לאיזו שכונת עשירים עם אבטחה פרטית.

היסטריה או פחד מוצדק? לא יודע. אבל חזרה לארץ לא נמצאת על הפרק.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 40 דקות, ch28566 כתב:

מקשיב לגנץ וגדי שאומרים דברים חמורים עם הרבה הגיון ומה תגובת משרד ראש הממשלה? מאז שהם עזבו יש לנו הישגים כבירים כמו חיסול רמטכ"ל חמאס. אם יש גיהנום, זה המקום של ביבי, המשפחה שלו, הלשכה שלו, הממשלה שלו (ועוד רבים אבל זה מספיק להתחלה). 

נשמה חכה לסרט עם החקירות של ביב ומשפחתו..

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני כשעה, oryo כתב:

הנטוורק שלי אינו מורכב רק מאנשים באוסטין (או טקסס), אלא מכמה אלפי אנשים, רובם בארה״ב.

אף אחד בקליקה לא לומד כנראה בקולג'ים.
אנחנו לא עושים תחרות איפה יותר מסוכן, פה יותר מסוכן, אבל להגיד "לא מכיר את זה" זה דבר אחר.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

בקולג'ים יש הטרדות, מקרי אלימות רציניים אין יותר מדי, לפחות לא שאני יודע. גם כאן באוסטין היו הפגנות של אבטיחים, ותשמע, גם כאן יש אנשים שלקחו את זה סופר קשה או חרדתי. אני פחות מתרגש מהפגנות, בטח ובטח של אנשים חסרי השפעה ואקסטרה בטח כשרואים את החומר האנושי העלוב - אני בהחלט מתרגש מאירועים קונקרטיים. פשוט אין כ"כ כאלו. 

ייתכן שזה ממש מרחק פסיעה והראש המכוער של האנטישמיות יקום עוד x זמן, אבל ייתכן גם גרעין איראני. עם ייתכן לא הולכים למכולת / ייתכן יש רק בלחם וגם אותו אוכלים. 

על הפער בין פרספשן ומציאות כתבתי בעבר, כשאנשים התקשרו אלינו מהממ"ד לבדוק אם אנחנו בשלום כי קראו כתבה בטמקא. זה היה מצחיק אם לא היה כ"כ, כ"כ עצוב. 

• אהבתי 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

ברגע שטראמפ יבחר תראו איך הוא יתחיל להתבכיין על האנטישמיות.

• אהבתי 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני כשעה, DareDevil כתב:

נשמה חכה לסרט עם החקירות של ביב ומשפחתו..

אין לי ספק שיום אחד הם ייעלמו מחיינו, וכל הפקעת הענקית הזו של סריסים ולוחכי-פנכה שחיים מידיהם ומתפרנסים מהם, במעגל הראשון, השני, השלישי,..., העשירי... תתפקע ותתפוצץ לכל הכיוונים, והכל ייצא, ואמות הסיפים עוד ירעדו.

• אהבתי 1

חזיר דיזל

• תוכן חדש...