Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור פוליטי של אחרי/לפני/באמצע בחירות/מלחמות/שלום/חומוס בדמשק

roee

פוסטים מומלצים

לפני 15 שעות, יובל .מ. כתב:

אתה מצליח לראות עוד צבע בחיים חוץ משחור?

יש פה תנועת מטוטלת, כמו ה-WOKE שמנסה לפרק את ארצות הברית ומעורר את השמרנים, ככה גם פה המטוטלת תזוז לצד שני.

אם כבר - ההימור שלי בעוד 10-15 שנה שבן אדם שיגיד שהוא שומר את יום כיפור יסתכלו עליו כמוזר.

רואה את כל הגוונים, אבל מסתכל על DATA שמדבר בעד עצמו. אנשים בישראל פשוט מתעלמים מה DATA ואומרים "יהיה טוב" - אנחנו הישראלים אלופים בזה. פשוט להתעלם מהראיות ולהמשיך קדימה עם אופטיומיות לא מוסברת (מניח שזה עבד הרבה פעמים ולכן חושבים שזה ימשיך לעבוד לנצח).

יש מודלים מתמטיים מוכחים כמעט לכל הדברים שאנחנו מדברים עליהם - ילודה, תשלומי מיסים ועוד - אפשר לעשות חיזוי, די מדויק, של איפה ישראל תהיה בעוד 10, 20, 30 שנים, ואנשים חכמים בהרבה ממני עושים. כל זה מתעלם לחלוטין מנושא חמאס\חיזבאללה\איראן (אני יוצא מנק' הנחה שישראל תנצח בכל הנ"ל כפי שניצחה בעבר, השאלה באיזו עלות).

הפתרון היחיד שאני רואה זה קפיטליזם אמיתי שמעוגן בצורה חזקה מאוד (לא כזה שממשלה של 65 יכולה לבטל בבחירות הבאות) שיחייב אנשים לצאת לעבוד, או לפחות לנסות להיות יותר פרודקטיביים - ואם לא, פשוט לחיות בעוני ורעב. אחרת - פשוט ימשיכו לנצל את הסוציאליזם בישראל כמו וירוס שאוכל את ההוסט עד שהוא מת.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 64.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

5120

• יבגניפ

5103

• פינדר

4076

• Night Driver

3165

לפני 12 שעות, יובל .מ. כתב:

גבר אנחנו בפילוג ומלחמה הרבה לפני הרפורמה.

@SlowRide מסכים לגבי העקרון של מהלך ותגובה, אבל צריך להבין שזה בא פה מ-2 הצדדים. זה מה שנתן לביבי עוד ועוד כוח, ועוד אנשים שאומרים "הנה זה הכל שקרים של השמאלנים".

הרפורמה שרטטה קו גבול מאוד ברור בין קבוצות פוליטיות שונות בישראל, וביבי הוא חלק גדול מהסיפור כאן, כי הוא איפשר את זה, אבל הוא לא בהכרח העיקר.

לפני 6 שעות, יובל .מ. כתב:

תקבל כבר את העובדה שכל המנהיגים שלנו/"שומרי סף לכאורה" שמתנהלים כמו עבריינים מרוויחים מזה שאנשים פה רבים אחד עם השני כל היום ונאבקים לגמור את החודש.

יובל, לחלק ניכר מההנהגה יש אידיאולוגיה. אפשר לאהוב אותה. אפשר לא לאהוב אותה. אבל היא שם. אנחנו רבים אחד עם השני, כי אנחנו לא מסכימים על האידיאולוגיה וזה הגיע לנקודת רתיחה, כי כל צד רוצה למשוך לכיוון שהוא מאמין בו, והמכנה המשותף מעבר ל"אחים אנחנו" ו"ערבים זה חרא" הולך ומצטצמם. 

היה כאן פילוג גם לפני הרפורמה. אבל הפגנות "רק לא ביבי" בירושלים בחיים לא היו מוציאות מהבית אף אחד ממי שאני מכיר והלך להפגין בשנתיים האחרונות (מדגם של עשרות אנשים שיצא לי לדבר איתם על פוליטיקה. רובם לא מזדהים כשמאלנים. חלק ממי שכן אמרו לי שבבחירות הבאות בטח יצביעו ליברמן כי אחרי ה7.10 לא מאמינים בדרך השמאל יותר).הרפורמה כן הצליחה לעשות את זה.

עכשיו, אני לא נכנס לענייני "טובים" - "רעים". אני מאמין שרוטמן באמת מאמין שהוא עושה את הדבר הטוב והנכון. לפני שנה וחצי, כשהייתי עוד קורא בטוויטר, קראתי המון ציוצים של השותפה שלו למשרד לאיזו תנועה קיקיונית כביכול להגנה על הדמוקרטיה. האנשים האלה הם לא ציניקנים. הם באמת מאמינים במה שהם אומרים. שהם מייצגים את הדמוקרטיה והליברליזם. ולצד השני, כשאני ודומיי שומעים אותם, אני מאמין שהם לוקחים אותנו למדינת הלכה משולבת אפרטהיד.

אז תגיד שוב שהם לא בסדר ויאיר לפיד לא בסדר. ובן גביר לא בסדר. סבבה. אבל הם מייצגים רצונות ואמונות של בני אדם. ובוודאי שהם גם עוזרים להקצין את כל זה. אבל הם לא המציאו את הבסיס. אלא ההפך. הם הצליחו להגיע לאן שהגיעו, כי הבסיס שם וכי יש מספיק אנשים שמאמינים בו. ואין באמת מה לעשות עם זה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

עכשיו, אני לא נכנס לענייני "טובים" - "רעים". אני מאמין שרוטמן באמת מאמין שהוא עושה את הדבר הטוב והנכון. לפני שנה וחצי, כשהייתי עוד קורא בטוויטר, קראתי המון ציוצים של השותפה שלו למשרד לאיזו תנועה קיקיונית כביכול להגנה על הדמוקרטיה. האנשים האלה הם לא ציניקנים. הם באמת מאמינים במה שהם אומרים. שהם מייצגים את הדמוקרטיה והליברליזם. ולצד השני, כשאני ודומיי שומעים אותם, אני מאמין שהם לוקחים אותנו למדינת הלכה משולבת אפרטהיד.

אתה תמים אם אתה חושב שהרפורמה המשפטית שלהם היתה בשביל לחזק את הדמוקרטיה. מטרת העל שלה היתה מאז ומעולם הגרסא שלהם לדמוקרטיה - שלטון מוחלט של הרוב (והגרסא שלהם לדמוקרטיה היא הגרסא שלהם לדמוקרטיה פשוט כי ברגע הזה בהיסטוריה [וכנראה בכל הרגעים בעתיד] של ישראל - הם הרוב). מדינת הלכה. מדינת אפרטהייד. פר אקסלנס. לא בערך. זה החזון שלהם. הם לא מסתירים את זה. אם המטרה שלהם היתה חיזוק הדמוקרטיה על אמת, היו יכולים להגיע להסכמות עם האופוזציה.

• אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני 8 שעות, כוכב השחר כתב:

הפתרון היחיד שאני רואה זה קפיטליזם אמיתי שמעוגן בצורה חזקה מאוד (לא כזה שממשלה של 65 יכולה לבטל בבחירות הבאות) שיחייב אנשים לצאת לעבוד, או לפחות לנסות להיות יותר פרודקטיביים - ואם לא, פשוט לחיות בעוני ורעב. אחרת - פשוט ימשיכו לנצל את הסוציאליזם בישראל כמו וירוס שאוכל את ההוסט עד שהוא מת

100%

זה יהיה טוב לכל המגזרים.

יש סיבה שאחריות אישית במדינה הזאת זה משהו בזוי שרק פראיירים מאמינים בו.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 54 דקות, כוכב השחר כתב:

אתה תמים אם אתה חושב שהרפורמה המשפטית שלהם היתה בשביל לחזק את הדמוקרטיה. מטרת העל שלה היתה מאז ומעולם הגרסא שלהם לדמוקרטיה - שלטון מוחלט של הרוב (והגרסא שלהם לדמוקרטיה היא הגרסא שלהם לדמוקרטיה פשוט כי ברגע הזה בהיסטוריה [וכנראה בכל הרגעים בעתיד] של ישראל - הם הרוב). מדינת הלכה. מדינת אפרטהייד. פר אקסלנס. לא בערך. זה החזון שלהם. הם לא מסתירים את זה. אם המטרה שלהם היתה חיזוק הדמוקרטיה על אמת, היו יכולים להגיע להסכמות עם האופוזציה.

ברור. לא כתבתי משהו אחר גם. מבחינתם מה שאתה מתאר זו דמוקרטיה. לרוב מותר הכל. לא יהודים הם לא בני אדם. וכו׳. זו פשוטה לא הפואנטה. הפואנטה היא שזה לא אנשים שמקדמים מה שמקדמים כדי לייצר איזה הפרד ומשול או סיבות ציניות אחרות. הם באמת מאמינים בזה שהם עושים את הדבר הנכון. והם באמת מאמינים בזה שהם מייצגים את הדמוקרטיה הליברלית האמיתית. וברור שבשבילנו זה מופרך לחלוטין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 16 דקות, יבגניפ כתב:

ברור. לא כתבתי משהו אחר גם. מבחינתם מה שאתה מתאר זו דמוקרטיה. לרוב מותר הכל. לא יהודים הם לא בני אדם. וכו׳. זו פשוטה לא הפואנטה. הפואנטה היא שזה לא אנשים שמקדמים מה שמקדמים כדי לייצר איזה הפרד ומשול או סיבות ציניות אחרות. הם באמת מאמינים בזה שהם עושים את הדבר הנכון. והם באמת מאמינים בזה שהם מייצגים את הדמוקרטיה הליברלית האמיתית. וברור שבשבילנו זה מופרך לחלוטין.

מה ז"א? אתה חושב שיש מישהו שפשוט עושה מה שהוא עושה, הפרד ומשול וכו' בשביל כח נטו? כח בשביל מטרת כח? בלי שום אג'נדה מאחור? מה תעשה עם הכח? כולם מאמינים במשהו בסופו של דבר.

חוץ מביבי - אני די בטוח שהוא עושה כל מה שהוא עושה פשוט בשביל לחזק את ביבי, בלי איזושהי אג'נדה נוספת מאחור.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, כוכב השחר כתב:

רואה את כל הגוונים, אבל מסתכל על DATA שמדבר בעד עצמו. אנשים בישראל פשוט מתעלמים מה DATA ואומרים "יהיה טוב" - אנחנו הישראלים אלופים בזה. פשוט להתעלם מהראיות ולהמשיך קדימה עם אופטיומיות לא מוסברת (מניח שזה עבד הרבה פעמים ולכן חושבים שזה ימשיך לעבוד לנצח).

יש מודלים מתמטיים מוכחים כמעט לכל הדברים שאנחנו מדברים עליהם - ילודה, תשלומי מיסים ועוד - אפשר לעשות חיזוי, די מדויק, של איפה ישראל תהיה בעוד 10, 20, 30 שנים, ואנשים חכמים בהרבה ממני עושים. כל זה מתעלם לחלוטין מנושא חמאס\חיזבאללה\איראן (אני יוצא מנק' הנחה שישראל תנצח בכל הנ"ל כפי שניצחה בעבר, השאלה באיזו עלות).

הפתרון היחיד שאני רואה זה קפיטליזם אמיתי שמעוגן בצורה חזקה מאוד (לא כזה שממשלה של 65 יכולה לבטל בבחירות הבאות) שיחייב אנשים לצאת לעבוד, או לפחות לנסות להיות יותר פרודקטיביים - ואם לא, פשוט לחיות בעוני ורעב. אחרת - פשוט ימשיכו לנצל את הסוציאליזם בישראל כמו וירוס שאוכל את ההוסט עד שהוא מת.

הבעיה עם הגישה שלך היא כמו הצורה שבה עופר ינאי בונה את הפועל תל אביב - המון כשרון, אבל מחשבה של פוטבול מנג'ר. בני אדם הם לא סטטיסטיקה.

מודלים מתמטיים זה דבר מצוין בשביל הבנה לאיפה הולכים, אבל חסר להם את הפן הרגשי/פסיכולוגי.

מדברים על זה שמחר יהיו פה 98 אחוז חרדים, אבל מתעלמים מזה שמספר היוצאים מהמגזר עולה כל הזמן, וזה ימשיך לעלות ככל שהזמן עובר, הטכנולוגיה מתפתחת והם נחשפים למה שקורה בחוץ. למה הם נלחמים כל כך נגד הצבא? כי קצין אצלי בפלוגת מסלול התחיל עם כיפה על הראש וסיים אותו במופע סטיקלייטים.

המודלים מתעלמים מאירועים שקורים פה כל שבוע ומשנים הכל. 

ואף אחד לא יתלונן על הפסקה האחרונה שלך, אולי שינוי קטן - אני מאמין שצריך 90% קפיטליזם - 10% רשת ביטחון חברתית (כי לא יכול לקרוא לזה סוציאליזם, זה רע מדי). אם אנשי ה"רק לא ביבי" יבינו איך לוקחים אליהם את הקולות ביבי יילך הביתה ביחד עם גפני וגולדקנופף.

לפני 36 דקות, יבגניפ כתב:

לא, זה לא נכון. תחזור על שקר כמה פעמים זה עדיין שקר.

אהבתם לצטט את סמוטריץ לגבי "לא רוצה שערבי יטפל באשתי", וואלה יש לו איזה קייס:

רופא מתמחה בבית חולים סורוקה נעצר בחשד שנשבע אמונים לדאעש (mako.co.il)

עריכה:

אחרי הנאום של יולי נובק, שמישהו יעיז להגיד שבצלם הם לא תומכי טרור בוגדים.

ביזיון שהיא עדיין עם תעודת זהות כחולה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 20 דקות, יובל .מ. כתב:

כי קצין אצלי בפלוגת מסלול התחיל עם כיפה על הראש וסיים אותו במופע סטיקלייטים.

לפני 20 דקות, יובל .מ. כתב:

רופא מתמחה בבית חולים סורוקה נעצר בחשד שנשבע אמונים לדאעש (mako.co.il)

יום אחד אולי תבין שאנקדוטות הן לא משהו שמבססים עליו מדיניות ואידאולוגיה. אבל זה כנראה לא יהיה היום.

• אהבתי 3

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

יש גם רופאים יהודים שלא רק צרכו תכנים קיצוניים ברשת אלא אשכרה תקפו מטופלות. מה זה אומר?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, כוכב השחר כתב:

מה ז"א? אתה חושב שיש מישהו שפשוט עושה מה שהוא עושה, הפרד ומשול וכו' בשביל כח נטו? כח בשביל מטרת כח? בלי שום אג'נדה מאחור? מה תעשה עם הכח? כולם מאמינים במשהו בסופו של דבר.

חוץ מביבי - אני די בטוח שהוא עושה כל מה שהוא עושה פשוט בשביל לחזק את ביבי, בלי איזושהי אג'נדה נוספת מאחור.

תחזור אחורה קצת לויכוח. לא אני אמרתי את זה. ההפך. הסברתי ליובל שאני לא חושב שזה מה שקורה.

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

לא, זה לא נכון. תחזור על שקר כמה פעמים זה עדיין שקר.

בציטוט שלי היו 4 טענות שונות בערך. קשה לי לדעת מה לא נכון בעינך. אני מנחש שמה שמפריע לך הוא מה שכתבתי על האחים היהודים. לגמרי מבין אותך ואת התהליך שאתה עובר. אני מנחש מההכירות האונליינית איתך שעוד שנה שנתיים תבין גם את העובדה הטרוויאלית שתושבי מאחזים לא חוקיים, עם חיבה יתרה לדת, טרנספר, סיפורי א״י השלמה ואלימות, הם לא גיבורי דמוקרטיה במובן המודרני של המושג. ולא יכולים להיות כאלו. וגם את זה שהמקבילים להם במדינות אליהן הם מתעקשים להשוות השוואת קרינג׳יות לחלוטין את ישראל, זה פוליטיקאים שנמצאים בקצה של הקצה של הימין הקיצוני. ואת זה שהיותם של האחים היהודים יהודים לא מעניקה להם פטור אוטומטי מהיכולת להיות גזענים שוביניסטים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 44 דקות, SlowRide כתב:

יש גם רופאים יהודים שלא רק צרכו תכנים קיצוניים ברשת אלא אשכרה תקפו מטופלות. מה זה אומר?

שכל היהודים סוטים וכל הערבים מחבלים.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

אחרי הנאום של יולי נובק

באמא שלך אבל, היא לא בסדר בראש מה יש להקשיב לה?

שמעתי ראיון אחד איתה, אין שם תוכן הגיוני שניתן לתקשר איתו. מאותו הרגע התעלמות מוחלטת.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעיה עם הגישה שלך היא כמו הצורה שבה עופר ינאי בונה את הפועל תל אביב - המון כשרון, אבל מחשבה של פוטבול מנג'ר. בני אדם הם לא סטטיסטיקה.

מודלים מתמטיים זה דבר מצוין בשביל הבנה לאיפה הולכים, אבל חסר להם את הפן הרגשי/פסיכולוגי.

מדברים על זה שמחר יהיו פה 98 אחוז חרדים, אבל מתעלמים מזה שמספר היוצאים מהמגזר עולה כל הזמן, וזה ימשיך לעלות ככל שהזמן עובר, הטכנולוגיה מתפתחת והם נחשפים למה שקורה בחוץ. למה הם נלחמים כל כך נגד הצבא? כי קצין אצלי בפלוגת מסלול התחיל עם כיפה על הראש וסיים אותו במופע סטיקלייטים.

המודלים מתעלמים מאירועים שקורים פה כל שבוע ומשנים הכל. 

ואף אחד לא יתלונן על הפסקה האחרונה שלך, אולי שינוי קטן - אני מאמין שצריך 90% קפיטליזם - 10% רשת ביטחון חברתית (כי לא יכול לקרוא לזה סוציאליזם, זה רע מדי). 

קוראים לזה מדינת רווחה. מה שהתפתח כאן זו סחטנות.

על ד"רהברוך גולדשטיין שמעת? אתה יודע, רופא יהודי שטבח 29 ערבים במערת המכפלה

עריכה:

אחרי הנאום של יולי נובק, שמישהו יעיז להגיד שבצלם הם לא תומכי טרור בוגדים.

ביזיון שהיא עדיין עם תעודת זהות כחולה.

לא מבין את החשיבה המעוותת שלה. הדרך היחידה לפעול נגדה בצורה דמוקרטית היא סדרה ארוכה של תביעות דיבה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 שעות, יבגניפ כתב:

אני מאמין שרוטמן באמת מאמין שהוא עושה את הדבר הטוב והנכון

תסיר את המילה טוב, אין שום טוב באנשים האכזריים חסרי המוסר האלו, כאשר מדובר באנשים שרוצים רק עוד כוח ושררה כדי ליישם חלומות הזויים ומשיחיים שלהם, טוב לא יצא מזה. אלו חלאות המין האנושי, אלו בדיוק האנשים שגרמו לכך שגורשנו מהאדמה הזו למשך של 2000 שנה ולא הם שהחזירו אותנו לכאן, אנשים עם אופי אחר לחלוטין עשו את זה. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...