Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, taranta כתב:

מגברת ליאת בן ארי בהחלט התעלמו - כתבו שזו רדיפה מיותרת וזה זוטות דברים ולא עשו לה כלום. גלנט איבד את הרמטכ"לות על זה. אני עדיין זוכר שבחדשות ערוץ 2 אשכרה העלו מסוק לאוויר כדי להראות את חריגות הבניה לשם הדרמטיות.

גלנט איבד את הרמטכלות כי מרמטכל מצפים לאמינות מוחלטת. זה כלל יסוד בצבא וכשמועמד בונה לא חוקית אפשר להחליק אבל כשהוא לא מפנה כפי שצווה זה כבר עולה מדרגה.

נגד בן ארי נפתח תיק שנסגר לאחר שהחזירה את המצב לקדמותו. גלאנט לא החזיר את המצב לקדמותו (מזכיר, לא הבנייה הלא חוקית עמדה במרכז הדברים אלא פלישה לשטח ציבורי).

ד"א, אצל שניהם לא היה שום הליך פלילי אלא רק תיק באגף התכנון והבנייה.

לפני 1 דקה, taranta כתב:

מי אמר? מאיפה הקביעות הנחרצות האלו? אם יש שר כושל - מחליפים אותו. בדיוק כמו במקום עבודה.

יש חולק שה 7.10 הוא באחריות משלח של הממשלה?

זה לא מספיק כדי להחליף מנכ"ל?

לפני 1 דקה, taranta כתב:

חילוק מעניין. חבל רק שמדובר פה בדיוק על הבטחת הבחירות, על המאבק שכל הציבור שלו דרש (לאו דווקא עילת הסבירות עצמה אלא התחלת החזרת האיזון בין הרשויות) ולא בהצבעה על העלאת מחיר החסה בשטחים.

הם בעצמם אמרו שלא שמו את זה על השולחן לפני הבחירות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

הוא הודיע שהוא לא יתמודד כשפיזרו את הכנסת. 

אבל בסדר, אני מבין שבמציאות האלטרנטיבית הוא הפסיד בבחירות.

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

בואו נשים את זה שניה על השולחן - במה מתבטאת ה"בגידה" שלו? כי אף אחד פה הרי לא כתב במה. רק כתבו בגד. בזה שישב עם רעם? רעם לא הייתה חברה בקואליציה. איזו פעולה פסולה הוא עשה? מה הבגידה הגדולה?

• אהבתי 2

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אתה צודק. הוא היה ראש ממשלה כל כך מוצלח שהחליט לפרוש בשיא. בחייאת - תרד מהעץ פעם אחת.

הבן אדם כשלון ולא היה לו שמץ של סיכוי להכנס שוב לכנסת, בטח ובטח לא להיות ראש ממשלה.

המצחיק הוא שאנחנו לא מתווכחים על דברים תיאורטיים אלא על דברים שכבר קרו והנתונים בשטח. ומשום מה עדיין יש ויכוח.

• רעיון גרוע 1
  • מצחיק 2
פורסם

נחש מה - יש עוד חצי לעם. אפילו יותר מחצי. והוא זה שניצח בבחירות. דמוקרטיות. בלי משחקים, שטיקים וגניבת קולות.

החצי הזה מעוניין במדיניות ימנית, שמרנית, מינימום מסורתית ויותר מזה. ובקצרה - במדינה יהודית ולא במדינת כל אזרחיה.

זכותך המלאה להתנגד לכל הנ"ל כל עוד אתה זוכר שאנחנו במדינה דמוקרטית ועליך לקבל את החלטת הרוב במסגרת הכללים הדמוקרטיים. כן, כולל החלטות בג"ץ מצד אחד ויד ביד היכולת של הרשות המחוקקת להגביל את ההחלטות האלו.

הניסיון שלך ואחרים כאן "לחנך" את אלו שחושבים הפוך מכם מעלה לנו גיחוך במקרה הטוב או סתם התעלמות.

תעשה לשנינו טובה - אני מכבד את זכותך להחזיק בדעותיך, גם אם אני מתנגד להן בחריפות. המינימום הוא שתשיב לי באותו מטבע.

פורסם
לפני 5 דקות, יבגניפ כתב:

לחצי מהעם להרגיש כאילו ישראל הולכת להפוך לאיראן

זה הקטע, החצי השני רוצה דיקטטורה, בין אם זה ישירות או שהוא עדיין לא מבין זאת.

לכן הם מספרים לעצמם ולכול השאר שקרים בערימות. מעוותים מציאות, גם אם הזיכרון עוד טרי טרי. שקר על גבי שקר.

בטח שאצביע נגד ביבי, רק אם X. זה לגמרי שקרים של 'ממחר דיאטה'. רק שמי שמדבר על דיאטה רוצה לעשות אותה, פה לא רוצים. קודם צריך להחליף שר ביטחון, אחר כך רמטכל, אחר כך נמצא עוד אשמים והמנהיג העליון בתחתית הרשימה. תמיד אפשר להוסיף אשמים שצריך להחליף לפניו.

וכמובן הפקידים האלה. הדיפ סטייט שתמיד אפשר להאשים.

צחקתם על רוסיה? לא האמנתם שבאמת אחוז גבוה של אזרחים רוצה בפוטין ו'רוסיה המאוחדת'? רק תסתכלו על מה קורה עכשיו ותעשו אקסטרפולציה.

הדבר היחיד שמציל זה שעדיין זה 50/50 ולביבי לא נשאר הרבה זמן, אחרת היה אבוד לגמרי.

רואים? עוד שקרים ועוד לפני שהספקתי לסיים את ההודעה. מדהים ומבאס ברמות בו זמנית.

ולזה אתה רוצה שאחזור יבגני?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 2 דקות, taranta כתב:

ובקצרה - במדינה יהודית ולא במדינת כל אזרחיה.

זכותך המלאה להתנגד לכל הנ"ל כל עוד אתה זוכר שאנחנו במדינה דמוקרטית

אתה לא רואה פה בעיה?

פורסם
לפני 7 דקות, taranta כתב:

בלי משחקים, שטיקים

אה? הממשלה הקודמת הופלה על ידי גניבה של סילמן. זה לא בדיוק בלי שטיקים. ב-NBA זה נקרא tampering, בחיים האמיתיים זה נקרא שוחד והפרת אמונים.

לפני 8 דקות, taranta כתב:

הניסיון שלך ואחרים כאן "לחנך" את אלו שחושבים הפוך מכם מעלה לנו גיחוך במקרה הטוב או סתם התעלמות.

קצת מצחיקה התלונה על ניסיון "לחנך" כאשר כל מה שהציבור הדתי מדבר עליו זה על חינוך מחדש של התינוקות שנשבו וזה.

ועדיין לא ענית על בנט, מה הייתה הבגידה הגדולה?

• אהבתי 2

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 13 דקות, taranta כתב:

אתה צודק. הוא היה ראש ממשלה כל כך מוצלח שהחליט לפרוש בשיא. בחייאת - תרד מהעץ פעם אחת.

הבן אדם כשלון ולא היה לו שמץ של סיכוי להכנס שוב לכנסת, בטח ובטח לא להיות ראש ממשלה.

המצחיק הוא שאנחנו לא מתווכחים על דברים תיאורטיים אלא על דברים שכבר קרו והנתונים בשטח. ומשום מה עדיין יש ויכוח.

כישלון?

הוא הצליח להרכיב ממשלה אחרי שביבי נכשל והוציא את ישראל מסבבי בחירות אינסופיים.

הממשלה שהוא בנה עשתה עבור הציבור הרבה יותר ממה שממשלות קודמות עשו, אפרופו נתונים בשטח.

הרפיסות של ביבי עם החמאס והפארסה של מערכת הביטחון ב7.10 זה כל מה שיזכר מהשלטון הארוך שלו.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

"ראשי מועצת יש"ע ייפגשו בהמשך היום עם ראש הממשלה בנימין נתניהו בעניין הסנקציות ששורת מדינות הטילו על מתנחלים בתקופה האחרונה. בפגישה הם צפויים להציג לו את מסמך הדרישות שלהם, שנחשף ב-ynet, ובו נכתב בין היתר כי "יש לבחון השעיית תהליכים והסכמי סחר עם מדינות המטילות סנקציות: הכרת יישובים חדשים בתגובה לכל סנקציה, יצירת מנגנון ערבות לבנקים שבהם מנוהלים חשבונות של ארגונים ואזרחים הנפגעים מהקפאת כספים והקצאת תקציבים לתמיכה ברשויות וארגונים נפגעי סנקציות"

כן, בזה בדיוק ראש ממשלה ובכלל ממשלה צריכה להתעסק עכשיו. ממשלה שלמה שמתעסקת באיזה 10 אנשים פורעי חוק. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 11 דקות, taranta כתב:

נחש מה - יש עוד חצי לעם. אפילו יותר מחצי. והוא זה שניצח בבחירות. דמוקרטיות. בלי משחקים, שטיקים וגניבת קולות.

החצי הזה מעוניין במדיניות ימנית, שמרנית, מינימום מסורתית ויותר מזה. ובקצרה - במדינה יהודית ולא במדינת כל אזרחיה.

זכותך המלאה להתנגד לכל הנ"ל כל עוד אתה זוכר שאנחנו במדינה דמוקרטית ועליך לקבל את החלטת הרוב במסגרת הכללים הדמוקרטיים. כן, כולל החלטות בג"ץ מצד אחד ויד ביד היכולת של הרשות המחוקקת להגביל את ההחלטות האלו.

תעשה לשנינו טובה - אני מכבד את זכותך להחזיק בדעותיך, גם אם אני מתנגד להן בחריפות. המינימום הוא שתשיב לי באותו מטבע.

בגלל זה החבאתם את ההפיכה המשטרית בבחירות, הבטחתם שבן גביר לא יהיה שר והבטחתם שרק אתם תביאו ביטחון.

תמצא לי מצביע קואליציה אחד, רק אחד, שהצביע עבור ה 7.10.

אתה גם מבין שמספיק ש 10% ממצביעי הקואליציה בבחירות האחרונות לא רוצים מדינת הלכה, מדיניות בן גביר והפיכה משטרית כפי שניסיתם כדי שרוב העם לא יתמוך בזה?

לך ללמוד מה זה עריצות הרוב (חלק חשוב במשטר דמוקרטי) ואחר כך תחשוב טוב על הצעדים שאתם עושים.

הרי עוד שנה או גג שנתיים תתחלף ממשלה. אתם תהיו באופוזיציה ותהיה ממשלה שתתמוך בגיוב חרדים, הפסקת תקצוב ישיבות, פינוי התנחלויות לא חוקיות והסדרת היישובים הלא מוכרים. בפעם הקודמת בגץ התערב במעונות היום אבל אחרי הצעדים שלכם מי יגן עליכם?

מי ימנע הטלת היטל ביטחון על כל יישובי יו"ש?

מי ימנע ממכם לסגור את בני ברק בשבת?

ההבדל ביננו שאני לא רוצה כוח בלתי מוגבל ואפס איזונים לאף ממשלה גם אם זו ממשלת חלומותיי ואתה מעוניין באם זה מה שאני רוצה אז הכל מותר ואם לא אז הכל אסור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...