Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 30 דקות, Coro כתב:

אני ואתה מייחלים לאותו דבר, חבל שאתה לא רואה זאת.

אני רואה טוב מאוד. 

מעניין למה מי שמחפש ״רפורמה משפטית״ שתכליתה חיסול מערכת המשפט אלה מינשקוראים לעצמם ״ימין״, אבל עיקר עניינם הוא שוד אזרחי המדינה. וכשאתה בודק עוד קצת מדובר בעיקר במושחתים ובמי שמבססים את מדיניותם על אמונות תפלות, שאינן עומדות במבחן המציאות.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 3 שעות, Night Driver כתב:

בן גביר הורשע בחלוקת חומר תעמולה של ארגון טרור. זה לא שהוא חילק מדבקות הייתי ילד טוב בגן.

הוא הורשע גם בעבירות אלימות.

מדבקות "אין ערבים אין פיגועים" הם חומר הסתה של ארגון טרור, אבל מדבקות של בל"ד לא. פחות תומך בטיעון על פוליטיזציה של מערכת המשפט.

הדיון באמת צריך להיות ענייני, וגם בדיון כזה יש מספיק מה להטיח בבן גביר.

אין חבר כנסת ערבי שלא הביע תמיכה בארגוני טרור. סגן יו"ר הכנסת לשעבר אפילו השמיע "נאום שהידים" מפורסם. גם הגיור של התנועה האיסלאמית ב"ממשלת השינוי" נעשה למרות הקשרים של התנועה הזו עם חמאס.

פורסם

שוב, לא אני ולא אתה קובעים. העובדות הן שכהנא טרור ואחרים (מימין ומשמאל) לא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, Supertigre כתב:

לא. להקים יישוב לא חוקי לדוגמה אבל אם אתה בצד הנכון של הפוליטיקה לא רק שיאשרו לך אותו אלא גם יממנו את כל מה שצריך כדי להעניק לו חיים, זה לא משהו שמישהו עם קצת מוסר מחייל לו. לזרוק אבנים על חיילי צה"ל, לרצוח פה ושם, להיכנס לבתים של פלסטינים ולעשות בהם פוגרום, ולא לשלם על זה רק כי אתה בצד הפוליטי הנכון, זו לא המדינה שאדם בעל מוסר בסיסי רוצה לחיות בה. מי שמצביע בן גביר הוא לא רק טיפש גמור אלא אדם חסר ערכי מוסר בסיסיים. 

סיפור מעניין ומעורר מחשבה.

https://m.maariv.co.il/journalists/Article-680789

לפני 3 דקות, Night Driver כתב:

שוב, לא אני ולא אתה קובעים. העובדות הן שכהנא טרור ואחרים (מימין ומשמאל) לא.

נכון מאד וטוב שכך. הטענה היא שמי שכן קובע מוטה פוליטית, ולכן יש עיוותים מהסוג שעלה כאן. בן גביר מואשם בתמיכה בארגון טרור כי מערכת המשפט קבעה שכ"ך הוא ארגון טרור. אותה מערכת (בתמיכת השב"כ) לא אוכפת חוק יסוד קיים כדי למנוע ממפלגות שמביעות תמיכה בטרור רצחני נגד יהודים מלהיות מיוצגות בכנסת.

פורסם

מי שקבע שכ״ך היא ארגון טרור היא ממשלתי שראל, בעקבות טבח גולדשטיין. זה שאת תמונתו תלה בן גביר בביתו.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
Just now, sperial כתב:

מי שקבע שכ״ך היא ארגון טרור היא ממשלתי שראל, בעקבות טבח גולדשטיין. זה שאת תמונתו תלה בן גביר בביתו.

טיבי תלה את תמונתו של ערפאת. בחייך, תליית תמונה היא לא עבירה. גם חלוקת מדבקות לא. אם אלה עבירות אז כדאי שהאכיפה לא תהיה סלקטיבית. אם היא סלקטיבית אז זה לא בא טוב יחד עם איומים על מהלכים לפוליטיזציה של מערכת האכיפה. 

פורסם

עם אש״ף יש לישראל הסכמים. על חלקם חתום נתניהו.

פורסם (נערך)
לפני 42 דקות, Renaultrap כתב:

אין חבר כנסת ערבי שלא הביע תמיכה בארגוני טרור. סגן יו"ר הכנסת לשעבר אפילו השמיע "נאום שהידים" מפורסם

ההיתלות בחוקי או לא חוקי היא התחמקות. כרגע נראה שההגנה שלך על בן גביר היא: אם לערבים מותר לתמוך בטרוריסטים גם ליהודים מותר.

רק שטיבי מעולם לא ישב בממשלה ובן גביר הפך לאחד מבעלי הכח הגדולים במדינה.

זה בערך כמו שהמפלגה של לה פן היתה משאירה את המועמדת הנאצית בטענה שאם השמאל יכול להיות אנטישמי אז גם הימין יכול.

רק השבוע בן גביר העיד שהוא לא רצה שיעשו לבן אדם שרצח 29 בני אדם, רצח אופי..

IMG_9282.jpeg

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

קודם כל ערפת היה ראש הרשות הפלסטינית שישראל הגדירה שהיא לא ארגון טרור.

כך מוכרזת ארגון טרור גם בארה"ב ולא רק בארץ. שים לב שממשלת ישראל הימנית לא הסירה את כך מרשימת ארגוני הטרור אז כנראה שאפילו הם יודעים למה.

בן גביר ידע שהוא תומך בארגון טרור (2 הרשעות. אחרי הראשונה הוא בטוח ידע)  ושהוא מחזיק חומר הסתה של ארגון טרור (שוב, שתי הרשעות).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ישראל לא הגדירה את הרשות ארגון טרור אבל היא כן הצהירה שהכוונה שהרשות תלחם בחמאס גם אם זה אומר שהם יעשו זאת תוך הפרת זכויות אדם, בעינויים ובהוצאות להורג, בלי שבג"ץ וארגוני זכויות אדם יפריעו.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)

לא ידעתי שיש לבג״צ סמכות בשטחי A. חידשת לי.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
לפני 27 דקות, sperial כתב:

עם אש״ף יש לישראל הסכמים. על חלקם חתום נתניהו.

איך ההסכמים האלה קשורים לקדושתם של הטרוריסטים בעיני סגן יו"ר הכנסת? האם ארגוני הטרור פוסקים מלהיות כאלה בגלל ההסכמים? חמאס? הג'יהאד האיסלאמי? אפילו הטרור של הפת"ח שאמור לדאוג לבטחוננו ב"יום שאחרי"?

פורסם (נערך)

לפני 7 דקות, sperial כתב:

לא ידעתי שיש לבג״צ סמכות בשטחי A. חידשת לי.

זה מה שרה"מ אמר בטלוויזיה. הוא כנראה מבין יותר ממני וממך בבג"ץ.

עריכה אחרונה על ידי Coro
  • מצחיק 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 11 דקות, Night Driver כתב:

כך מוכרזת ארגון טרור גם בארה"ב ולא רק בארץ. שים לב שממשלת ישראל הימנית לא הסירה את כך מרשימת ארגוני הטרור אז כנראה שאפילו הם יודעים למה.

בן גביר ידע שהוא תומך בארגון טרור (2 הרשעות. אחרי הראשונה הוא בטוח ידע)  ושהוא מחזיק חומר הסתה של ארגון טרור (שוב, שתי הרשעות).

אני לא מתווכח איתך על העובדות. אין בזה טעם. אני שואל אותך על כובד משקלו של הטיעון שבן גביר טרוריסט בגלל הטעם שלו בפורטרטים או מדבקות.

לפני 17 דקות, Night Driver כתב:

האם גדודי חללי אל אקצה לא מוגדרים כארגון טרור? איך אתה מכנה את ההתארגנויות בשכם, טול כרם וג'נין? אני חושב שהמהות יותר חשובה מ-1:0 באינטרנט. בן גביר הוא הרבה דברים, אבל הוא לא טרוריסט או תומך טרור יותר מח"כים בצד השני של המפה הפוליטית בישראל. זה שרק הוא מורשע זה על מערכת המשפט שלנו יותר מאשר עליו

• אהבתי 1
פורסם

צריך להזכיר לך שיש הגדרה משפטית לארגון טרור? כ״ך נכנסת להגדרה. חמאס נכנס להגדרה. גדודי חללי אל אקצא נכנסים להגדרה אש״ף לא, מזה למעלה מ-30 שנה ישראל מכירה בו כנציג העם הפלסטיני, חתמה אתו על שורת הסכמים, ויש שיתוף פעולה בין שתי הישויות.

אבל יש כאן קבוצה של אנשים שלא מבחינים בין התחושות שלהם לבין חוק המדינה.

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...