Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 26 דקות, יובל .מ. כתב:

הוציא את העוקץ מהתוכנית של איראן

חחחחח...חמוד אתה.

בגבול שהושקעו בו 3 מיליארד, עם מערכות מתוחכמות בבסיסן ובט"ש כלשהוא. והתוצאה שחווינו היא מעל לאלפייה ביום הראשון ועוד 300 חטופים?

ואתה אומר שהגבול עם ירדן, איוש והגבול הצפוני לא חדירים? יעני עכשיו שגילינו את "התוכנית של איראן", הגבולות לא פריצים? התוכנית שלהם לא תצא לפועל?

לפני שעתיים, פינדר כתב:

נראה לי שיש היתכנות (אם כי גם זה כמובן לא מעשי) לתוכנית שמציעה טרנספר מרצון של יהודים למדינה מערבית באירופה או אמריקה. בלי פיצויים. רק תן לאנשים ויזה משפחתית.

איפה חותמים תוכנית לארה"ב?

אני אחתום ראשון.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 17 דקות, DareDevil כתב:

חחחחח...חמוד אתה.

בגבול שהושקעו בו 3 מיליארד, עם מערכות מתוחכמות בבסיסן ובט"ש כלשהוא. והתוצאה שחווינו היא מעל לאלפייה ביום הראשון ועוד 300 חטופים?

ואתה אומר שהגבול עם ירדן, איוש והגבול הצפוני לא חדירים? יעני עכשיו שגילינו את "התוכנית של איראן", הגבולות לא פריצים? התוכנית שלהם לא תצא לפועל?

שלא תטעה לרגע, אני לא חושב שלא חטפנו מהלומה מטורפת. נתנו לנו בראש.

אבל התוכנית המלאה הייתה פריצה שלהם ושל חיזבאללה ביחד, השתלטות והתבצרות בתוך יישובים עם בני ערובה, לא בתוך בית בודד.

אם הנאצים לא היו סוטים מהתוכנית שלהם והיו דוהרים לבסיסי חיל האויר במקום לטבוח בצעירים בנובה, מקימים מחסומים וביצורים הקרב לטיהור הדרום היה נמשך שלושה שבועות, לא שלושה ימים.

אם חיזבאללה היו פולשים גם זה היה חודשיים קרב בתוך שטח מדינת ישראל. לא קרוב בכלל למה שחווינו.

יחדרו מאיו"ש? יש בערך פי 960 יותר אקדחים בידי אזרחים, וכל מתחמש חדש מחזיק פי 2 תחמושת ממה שהיה מותר עד עכשיו בידי אזרחים. בואו. 

בלי לדבר על זה שאין אף קצין בצה"ל שידבר יותר במושגים של הכלה בלי לקבל רימון רסס למשרד. אם סגן הרמטכל היום ינסה לזהות תהליכים הוא ייתלה בכיכר רבין.

פורסם
לפני 26 דקות, asix כתב:

הדבר הראשון שצריך זה להזיז את נתניהו. זה צריך להיות לפני הכל ולהקים ממשלה שמייצגת את כל האוכלוסיה.  

בעופרת יצוקה אולמרט היה ראש ממשלה וברק שר הבטחון. התוצאה הייתה מאוד שונה מהסבבים בקדנציות של ביבי?

למה לא סיימו את העבודה אחרי ירי של אלפי רקטות מעזה?

גנץ היה הרמטכ"ל בצוק איתן, אותו רמטכ"ל שעמד בראש הצבא שהמליץ אז שלא להרחיב את המבצע לכדי השתלטות או כיבוש הרצועה.

אז ביבי אולי גרוע כראש ממשלה, אבל הוא בעצמו רק חלק מהקונספציה.

לפני 26 דקות, asix כתב:

לגבי ניהול הפלסטינים - בסוף אתה יכול לספר אלף סיפורים אבל מי שיכול לנהל אותם זה רק הם עצמם. אתה צריך לתת להם את האפשרות לבחור את המנהיג שלהם וזה צריך לבוא מהסעודים ולא מהאמריקאים.

מצחיק אתה, באמת.

הבאנו להם לנהל את עצמם בעזה (או יותר נכון לרש"פ), זה עבד יופי.

תהית פעם למה אין בחירות ברשות הפלשתינית בשטחים?   אולי בגלל שידוע שם לכולם שברגע שזה יקרה, סיכוי טוב שחמאס יבחר לשלטון?

וגם מעניין איך הסעודים, אויבים מושבעים של איראן, יספרו לחמאס מי יחליף אותו. אני בטוח שכולם שם יקשיבו ויתיישרו לפי מה שאומרים הסעודים.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

יחדרו מאיו"ש? יש בערך פי 960 יותר אקדחים בידי אזרחים, וכל מתחמש חדש מחזיק פי 2 תחמושת ממה שהיה מותר עד עכשיו בידי אזרחים. בואו. 

הייתי שבת ביישוב באיו"ש בבית הכנסת 80% היו חמושים בשלל תצורות החל מאקדחים ורובים סטנדרטיים ועד לאמריקאי קאבווי עם נרתיק מעניין של אקדח ומחסניות מתחת לבית שחי. מה שניסיתי להבין איך מנהלים ירי ונמנעים מדו"צ במציאות כזאת אם חודר מחבל. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

בלי לדבר על זה שאין אף קצין בצה"ל שידבר יותר במושגים של הכלה בלי לקבל רימון רסס למשרד. אם סגן הרמטכל היום ינסה לזהות תהליכים הוא ייתלה בכיכר רבין

יובל, הכלה היתה ונשארה שם המשחק לצערנו.

מה שקורה בצפון זה הכלה. 

מה שקורה בעזה, התחיל כמו שצריך אבל משום מה הוחלט למרוח את זה בארבעה חודשים ולשחוק את כל מה שהושג באומץ ובדם של החיילים.

בצפון אנחנו מנוהלים ולא מנהלים את המלחמה. החזיר השמן יושב בבונקר שלו ומוציא תקיפות שוב ושוב בדיוק כמו שהוא הבטיח למרות כל החיסולים והנזקים שהוא אוכל. מורתע הוא לא. וזה לא שאין לצבא יכולת, להנהגה אין רצון לנצח. הם פשוט מחכים שהציבור יתרגל למצב החדש.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 10 דקות, yd b-4 כתב:

הייתי שבת ביישוב באיו"ש בבית הכנסת 80% היו חמושים בשלל תצורות החל מאקדחים ורובים סטנדרטיים ועד לאמריקאי קאבווי עם נרתיק מעניין של אקדח ומחסניות מתחת לבית שחי. מה שניסיתי להבין איך מנהלים ירי ונמנעים מדו"צ במציאות כזאת אם חודר מחבל. 

לא נמנעים. כנראה שיהיה דו"צ פה ושם - אבל אני מבטיח לך שאם העוטף היה מחומש כמו איו"ש - הסיטואציה שם היתה נראת אחרת לגמרי. 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 28 דקות, יובל .מ. כתב:

יחדרו מאיו"ש? יש בערך פי 960 יותר אקדחים בידי אזרחים, וכל מתחמש חדש מחזיק פי 2 תחמושת ממה שהיה מותר עד עכשיו בידי אזרחים.

אוקיי, וכמעט כל אחד ואחד מהמחומשים החדשים האלו עם הכשרת ירי באקדח של מישהו שראה ג'ון וויין בטלוויזיה, אין להם פיקוד שליטה ותיאום, ולכן זה מתכון למרחץ דמים.

אני בעד חימוש האוכלוסייה במודל השוויצרי. המודל הבנגבירי אני מקווה שלא ייבדק בסקאלה גדולה אבל נראה כמו מתכון לאסון.

בלי לדבר על זה שאין אף קצין בצה"ל שידבר יותר במושגים של הכלה בלי לקבל רימון רסס למשרד.

כן זה בדיוק מה שאנחנו רוצים, קצינים שיושבים בשקט וסותמים את הפה אחרת יהרגו אותם. כמו בצבאות של המדינות מסביבנו.

אם סגן הרמטכל היום ינסה לזהות תהליכים הוא ייתלה בכיכר רבין.

סגן הרמטכ"ל ההוא שזיהה תהליכים קודם כל באמת זיהה ולא דמיין, ודבר שני הוא אחד היותר התקפיים שצמחו בצה"ל. 

לתלות אותו בכיכר רבין כי מה עשה? הזהיר נגד פאשיסטים אנרכיסטים שאשכרה עלו לשלטון ומחריבים כל דבר שנוגעים בו?

דווקא התגובה שלך וצורת ההתבטאות מראות שהוא כנראה צדק.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 5
פורסם
לפני 29 דקות, יובל .מ. כתב:

אבל התוכנית המלאה הייתה פריצה שלהם ושל חיזבאללה ביחד, השתלטות והתבצרות בתוך יישובים עם בני ערובה, לא בתוך בית בודד.

אתה עדיין חמוד. מקריבים את חמאס בשביל לשפר עמדות בפלישה הבאה..

לפני 20 דקות, yd b-4 כתב:

מה שניסיתי להבין איך מנהלים ירי ונמנעים מדו"צ במציאות כזאת אם חודר מחבל. 

בלתי אפשרי..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אם אני הייתי מפונה מהצפון הייתי הולך לישון מחוץ לבית של ביבי. המצב לא נורמלי. יש עוד מדינה שחוטפת ירי יומיומי של טילים מהשכנים שלה ולא מגיבה?? מתי יבינו שמדינת ישראל קטנה ולא מתוקף הסכם. זה מטורף בעיני ויש ראש ממשלה ש"מכשיר" את המצב הזה. זה הורג אותי. המדינה איבדה את ההרתעה ובקרוב תתחיל לאבד את אזרחיה. העתיד לא נראה וורוד בכלל 🥶

• אהבתי 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני שעתיים, asix כתב:

תשמע, הם פה והם לא ילכו לשום מקום. זאת נקודת ההתחלה שצריך להתחיל לעבוד איתה. אני לא אוהב אותם אבל הם פה. מה לעשות. זאת המציאות. לפנטז על טרנספר ולקשקש את זה בלי סוף מבלי לשים על השולחן גם את ההשלכות לזה אלה דיבורים של ילדים בגן. מדברים על טרנספר? בואו תסבירו לעם מה מתלווה לזה. ויהיו השלכות.

לשלוט שם בטחונית ואזרחית - אתה בגרעון מטורף פה, יוקר המחיה חוגג, עליית מיסים מעבר לפינה ויש לך כסף לשפוך על ניהול עזה?

הדבר הראשון שצריך זה להזיז את נתניהו. זה צריך להיות לפני הכל ולהקים ממשלה שמייצגת את כל האוכלוסיה. צר לי. אי אפשר לעשות את זה עם נתניהו. אין אמון בו וכל דבר נגוע שם בשיקולים אישיים. הליכוד צריך לומר מי הוא המועמד שלו במקום נתניהו, לצרף את מפלגות האופוזיציה ולהקים קבינט מלחמה שלכל מפלגה יש נציגות. לדעתי יהיו רעיונות הרבה יותר טובים מאשר ראש ממשלה שרוצה מלחמה אין סופית על חשבון חיי חיילנו בכדי שימשיך לשבת על הכסא.

מאמין שלממשלה כזאת גם האמריקאים, גם הסעודים יתנו גב. 

לגבי ניהול הפלסטינים - בסוף אתה יכול לספר אלף סיפורים אבל מי שיכול לנהל אותם זה רק הם עצמם. אתה צריך לתת להם את האפשרות לבחור את המנהיג שלהם וזה צריך לבוא מהסעודים ולא מהאמריקאים. אם כל כך רוצים נורמליזציה עם סעודיה, והיא גם רוצה - צריך לתת לה לשיעור על הפלסטינים.

הנה משהו שטרם ניסו. 

בקיצור לתת להם מדינה. "לא ניסינו"... אוקיי.

פורסם

הפחדנות וההססנות של ביבי, זה באמת דבר לא נתפס בכלל. חתיכת 0, דחיין כרוני שלא מסוגל לקבל החלטות.

אני לא מבין איפה גנץ גלנט ואייזינקוט בסיפור הזה, הם כולם יושבים באותו קבינט הם לא יכולים לתפוס אותו באוזניים ולהכריח אותו לטפל בצפון?

באיזה מדינה נורמלית אזרחים צריכים לעזוב את הבית ל 8 חודשים???

• אהבתי 1

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

https://mobile.mako.co.il/news-politics/2024_q2/Article-0de85a1807c8f81027.htm?sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1434139730

מושחת מושחת אבל לפחות דברי טעם. אפשר לא להסכים. אבל לפחוץ יש מחשבה כל שהיא, תכנית. משהו. 

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני שעה, כוכב השחר כתב:

לא ניסית, כי הם תמיד סירבו - כי המהות של המהנהיגים שלהם זה לשמר את הסכסוך

למען ההגינות, גם המהות של המנהיג שלנו ב 15 שנים האחרונות היה לשמר את הסכסוך ולדאוג שהחמאס יהיה נכס.

בוא נשים את הדברים על דיוקם. זה שבצד השני אין פרטנר לתהליך זה נכון אבל גם אנחנו לא היינו בדיוק פרטנר. אני חותם על זה שאם היה פרטנר בצד השני, נתניהו היה עושה הכל להכשיל אותו. 

לפני שעתיים, MostlyWicked כתב:

בקיצור לתת להם מדינה. "לא ניסינו"... אוקיי.

טוב, תמשיך לפנטז על טרנספר. בהצלחה.

במה שאני רשמתי יש 2 דברים במשוואה שלא ניסינו - תהליך ללא נתניהו ותהליך עם הסעודים.

ואל תיקח אותי לאולמרט ורבין כי ב 15 שנים של נתניהו המציאות פה לא דומה למה שהיה בימי רבין ואולמרט.

לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

אולי הוא רק חלק אבל הוא היחיד שיושב על הכסא 15 שנה וכל השאר התחלפו או עברו לתפקידים אחרים. ניקית אותו בצורה קלה מדי מאחריות. טוב נו, ככה זה עובד בימין - בשביל להכשיר את הנוכל מוכנים לסתום את האף על הרבה פשלות רק בשביל להצדיק את ישיבתו על הכסא.

לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

בעופרת יצוקה אולמרט היה ראש ממשלה וברק שר הבטחון. התוצאה הייתה מאוד שונה מהסבבים בקדנציות של ביבי?

למה לא סיימו את העבודה אחרי ירי של אלפי רקטות מעזה?

גנץ היה הרמטכ"ל בצוק איתן, אותו רמטכ"ל שעמד בראש הצבא שהמליץ אז שלא להרחיב את המבצע לכדי השתלטות או כיבוש הרצועה.

מצחיק אתה, באמת.

הבאנו להם לנהל את עצמם בעזה (או יותר נכון לרש"פ), זה עבד יופי.

תהית פעם למה אין בחירות ברשות הפלשתינית בשטחים?   אולי בגלל שידוע שם לכולם שברגע שזה יקרה, סיכוי טוב שחמאס יבחר לשלטון?

וגם מעניין איך הסעודים, אויבים מושבעים של איראן, יספרו לחמאס מי יחליף אותו. אני בטוח שכולם שם יקשיבו ויתיישרו לפי מה שאומרים הסעודים.

טוב, תמשיך עם הפנטזיה שלך - טרנספר. 

בהצלחה. 

אל תשכח להתחיל להפיק את הפנטזיה המרובת משתמשים שכוללת גם את לבנון, סוריה, ירדן ומצריים.

• מצחיק 1
פורסם
לפני כשעה, asix כתב:

למען ההגינות, גם המהות של המנהיג שלנו ב 15 שנים האחרונות היה לשמר את הסכסוך ולדאוג שהחמאס יהיה נכס.

בוא נשים את הדברים על דיוקם. זה שבצד השני אין פרטנר לתהליך זה נכון אבל גם אנחנו לא היינו בדיוק פרטנר. אני חותם על זה שאם היה פרטנר בצד השני, נתניהו היה עושה הכל להכשיל אותו. 

זו אמת. אבל את המנהיג שלך אתה עוד יכול להחליף בצורה דמוקרטית כלשהי, ואני לא חושב שהוא מונע משיקולים של גוף זר, אלא פשוט משיקולי טובתו האישית בלבד. אני באמת מאמין שחמאס, ופת"ח לפניו, הם פשוט בובות על חוט עם בוס מאחורי הקלעים שמוכנים להקריב את מיליוני האזרחים "שלהם" בשביל לשמר את הסכסוך.

אני בטוח שגם אם תציע להם עכשיו גבולות 48' הם לא יסכימו - כי בלי סכסוך אין להם מהות.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • תוכן חדש...