Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה ירגיז את אלה שהדביקו את זה עבורם והם כבר יורידו את כל המדבקות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 38 דקות, BoazB11 כתב:

חייבים לחקור. לא חייבים להאשים.

להפיק לקחים על מנת להוריד סיכויים שהסיטואציה תחזור על עצמה.

תסתכל בדקה 3:32 

פורסם
לפני 16 דקות, Night Driver כתב:

זה ירגיז את אלה שהדביקו את זה עבורם והם כבר יורידו את כל המדבקות.

אז תדביק כבר ישראל

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 49 דקות, Mech Morphix כתב:

אז תדביק כבר ישראל

שקוף מידי. דגל הגאווה שישתלב על הדגל שלהם יותר טוב.

פורסם
לפני 10 שעות, עדי-אל כתב:

לא צריך לחקור כל פעולה שנעשתה בימים האלו. הרג הבני ערובה זה התוצאה של הכאוס. לא של ההחלטה הספציפית.

לא כל פעולה צריך לחקור. את זו כן.

1. יש משפחות שמגיע להן לדעת מה בדיוק קרה שם.

2. יכול להיות שצריך להסיק מסקנות ולגבש נהלים למקרים בעתיד של טרוריסטים שמחזיקים בני ערובה.

3. מי שקיבל את ההחלטה הוא תאל שאמור לקבל עכשיו פיקוד על הרבה מאוד אנשים. אם הוא לא מסוגל לקבל החלטות שקולות תחת תנאי לחץ וכאוס, אולי הוא לא מתאים לתפקיד.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מסכים עם דבריך פרט לסעיף 3.

אנשים גם טועים וגם אם טעה צריך לנסות לפני חקיצת הדין להבין את המניעים להחלטה. אבור לשכוח שהיא התקבלה בכאוס מוחלט.

פורסם

אז... איזה אדיר זה שקיש שיקר לגבי ההחלטות למי להעניק את פרס ישראל, וניסה למנוע את הטקס והענקת הפרס, רק כי מתנגד למלך ביבי נבחר?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לגבי האוכל בעזה - הייתי מכניס להם רק תוצרת ישראלית, שם להם דף בתוך כל חבילה של קילו, 3 או 5 קילו. מכניס רק אורז, שמן , קמח, מים. אבל כשהראש חלול...

לגבי החרדים - התעמקתי בנושא הזה בתקופת המהפכה של ממשלת הזדון.

העוני של החרדים ברובו המכריע הוא עוני מבחירה. זה מושג המפתח בנוגע אליהם. מה זה אומר? בגדול זה אומר שבן אדם יש לו תכנון כלכלי, והוא ממצה אותו עד הקצה בשביל להוליד ילדים, בשביל לא להיכנס למעגל העבודה ובשביל לבלות את ימיו בלימודי דת. יש להם אגב מפתח כמה ילדים לעשות, והוא קשור ישירות לכסף שלהם. שימו לב שבמגזר מקובל שזוג שהתחתן עובר לגור בדירה בבעלותו.

מה שמכניס אותם לבעיה עם מחירי הדיור הנוכחיים, מה גם שהם לוקחים 100% מימון, חלקו מהמדינה וחלקו מגמחים לא חוקיים.

רק חלקם הקטן באמת באמת יחיו בעוני מחפיר מבחירה.

אם אתה מבין שיש פה בעיה בסיסית של זכויות סוציאלית למגזרים נצלניים, ואתה מקטין את הזכויות שלהם - ביטוח לאומי, ביטוח בריאות, מענקים לרשויות שהאוכלוסיה שלהם חרדית ולכן לא משלמת ארנונה וכו.

עוד לא דיברתי בכלל על עניין השירות הצבאי.

הכל זה חלק מהרצון של הציבור החרדי האשכנזי לא לשבור את מבנה השלטון השבטי שלהם. החרדי המזרחיים, בטימטומם הגדול, הלכו וחיקו את החרדיות האשכנזית הנוקשה. גדולי התורה המזרחיים, שולחים את ילדיהם למסגרות אשכנזיות.

אז ממצב שהיתה יהדות יפה של מרוקו, תימן וכו וכו, של חיוך, שירה וצחוק, היום זה חיקוי של חצרות האשכנזיים והשטאטל.

כל ההתנדבויות האלה. תעזבו אותי. שיתנדבו בלשלם את העלות מחייה האמיתית שלהם. ביטוח בריאות, ביטוח לאומי. אני משלם עליהם היום. וכל האירגונים האלה, זה חלק מבחינתי מפשיטת הרגל של המדינה, שאירגוני סיוע נכנסים לתוך דברים שצריכים להיות שירות בסיסי של המדינה.

מכניס לתקציב כל שקל שהולך אליהם, וכה מגלה איזה חלק ענק מתקציב, אוכלוסיה לא מאוד גדולה, כמעט לא יצרנית ברובה, מקבלת.

• אהבתי 6
פורסם

זו פשוט ממשלה של ליצנים גרועים.

תושבי קרית שמונה מפונים מביתם כבר כ5 חודשים. אבל כל הכבוד לשר לבט"ל.

חבורה של אפסים שמחריבים את המדינה הזו.

IMG_8671.jpeg

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לעג לרש. זה כל מה שהטרול הזה מסוגל לעשות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מילא שהעניין הזה של ישוב זכאי זאת עיוולת (לדעתי כמובן, פיגועים קורים גם בתל אביב וכל אזרח צריך להיות מסוגל להגן על עצמו), הרי הרשימה מעולם לא פורסמה, ומהלך כזה אינו אלא פופוליזם נטו.

• אהבתי 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מה זה משנה אם אין השלכות לשום דבר שתעשה או תגיד.

אפשר גם לצאת בהצהרה שלכול תושב זכר (או מזדהה כזכר) מקריית שמונה, יתווספו הלילה חמישה סנטימטרים לשטרונגול. נביא גם משתמש בטוויטר שיגיד תודה כי זה בול מה שהיה חסר לו.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 46 דקות, פינדר כתב:

זו פשוט ממשלה של ליצנים גרועים.

תושבי קרית שמונה מפונים מביתם כבר כ5 חודשים. אבל כל הכבוד לשר לבט"ל.

חבורה של אפסים שמחריבים את המדינה הזו.

IMG_8671.jpeg

אידיוט מדופלם.

• תוכן חדש...