Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 דקות, garicho כתב:

זה מה שראיתי בטלגרם של דפנה ליאל:

IMG_8521.thumb.jpeg.e2f0a2f2aaceca4f6acdb6310a5e9f36.jpeg

בקיצור, כניעה מוחלטת של ישראל והודאה בהפסד טוטאלי של המלחמה, במידה וזה אכן יתקבל.

הסיכוי שזה יתקבל זה כמו הסיכוי שחמאס יקבל הסכם שסינוואר מתגייס למג"ב.

• אהבתי 3
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 37 דקות, SlowRide כתב:

הפסקת הלחימה בלי שחרור אסירים תמורת שחרור כל החטופים? 

שחרור אסירים פלסטינים תמורת שחרור כל החטופים והפסקת לחימה.

לפני 8 דקות, MiniMiz3r כתב:

בדיוק היום קראתי כתבה על זה - מסתבר שהיא פותחה עוד לפני לבנון השניה. והנה אנחנו 20 שנים אחרי וממשיכים לאבד חיילים בגלל שעדיין לא כל הטנקים מצוידים בה. בזיון מתמשך של שני עשורים. 

אתה לא רוצה לדעת מה מצב התחזוקה בימחים. נתקלתי בפוסט בתחילת המלחמה על מילואיניקים שמחפשים מכונאי שיבוא להחליף במשאית ישנה את הרפידות בלמים כי הרפידות לא תקינות כי הן מאסבסט ולכן לא ניתן אישור נסיעה על הרכב.

בימחים המצב די נוראי, ברמה של תחזוקת שבר. משהו הזיה..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 11 דקות, DareDevil כתב:

שחרור אסירים פלסטינים תמורת שחרור כל החטופים והפסקת לחימה.

גרוע מאוד. אסור להסכים לזה.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קודם כל, ככה מתחיל משא ומתן. כל צד מגיש מקסימום דרישות בידיעה שאין מצב שזה יתקבל אבל זאת הירית פתיחה.

אחרי זה מתחילים ההתגמשויות והעיסקאות. עצם זה שיש התייחסות מהצד השני זאת סוג של התחלה.

לכולם ברור שזה לא יהיה משא ומתן קצר וקל.

פורסם
לפני 6 שעות, MostlyWicked כתב:

אני חושב שפה הסיפור קצת אחר. ניחוש שלי: צה"ל מנסה לבנות יכולת להכות באיראן, מטרה קשה בהרבה מאשר עיראק של שנות ה-80. גם הפן הזה חשוב, ולו רק לשם הרתעה.

קצת צניעות, להילחם עם חמאס וחיזבאלה יחדיו אנחנו לא מסוגלים. אני מופתע שיש עוד מי שמדמיין שאנחנו יכולים להילחם עם איראן....ולנצח.

לגבי החטופים הלב נשבר.

אבל במצב הנוכחי לא נראה לי שיש ברירה. חוץ מללחוץ על הגז בכל הכח בלחימה ולקוות שהחמאס ימצמץ קודם.

אין לנו את האפשרות להיכנע מול החמאס.

אלא אם כן תהיה הנהגה מספיק אמיצה שתסכים לתנאים. ולאחר שוב החטופים תשים קצוץ על ההסכמים והערבויות ותיכנס בכל הכח בחזרה ללחימה.

אבל זה אפשרי על גבול המד"ב.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, SlowRide כתב:

גרוע מאוד. אסור להסכים לזה.

גם אם זה "בתחבולות תעשה לך מלחמה"?

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 1 דקה, DareDevil כתב:

בהכרותך את הנפשות הפועלות, איזה תחבולות?

יותר מזה, לעיתים תחבולות זה פשוט לא מספיק כדי לשדר משהו. מאז ה-7 באוקטובר (והרבה לפני האמת) ישראל משדרת חולשה. זה מטבע מאוד בעייתי במזרח התיכון.

פורסם
לפני 4 דקות, yd b-4 כתב:

לגבי החטופים הלב נשבר.

אבל במצב הנוכחי לא נראה לי שיש ברירה. חוץ מללחוץ על הגז בכל הכח בלחימה ולקוות שהחמאס ימצמץ קודם.

בקיצור - ויתרת על החטופים. זה בסדר. זאת גם גישה ( מניח שאם היה מישהו ממשפחתך לא הייתה חושב ככה).

אני יכול לקבל את הגישה הזאת מההנהגה אבל שתאמר את זה. במצב הנוכחי הם עושים את הכי גרוע וזה ממש לא משפר את המצב.

לפני 5 דקות, yd b-4 כתב:

לצערי אני מריח איך זה הולך להיגמר - גם לא נקבל את החטופים ( ומאוד מקווה שלא יגמר כמו רון ארד) וגם נפסיד במלחמה עקב ניהול כושל ונגוע באינטרסים פוליטיים.

לפני 6 דקות, yd b-4 כתב:

קצת צניעות, להילחם עם חמאס וחיזבאלה יחדיו אנחנו לא מסוגלים. אני מופתע שיש עוד מי שמדמיין שאנחנו יכולים להילחם עם איראן....ולנצח.

אם כל האוכלוסיות שהיו יכולות היו מתגייסות היה לנו צבא הרבה יותר גדול שמסוגל לעמוד בהרבה אתגרים. אבל כשיש אוכלוסיות שבוחרות לא להתגייס ( וכשכבר שמתגייסות מדירות מהמרחב נשים שגם רוצות לתרום) תבוא בתלונות לאוכלוסיה שלא תורמת. ( ואני לא מתייחס לאנשים שמתנדבים ותורמים במקומות אחרים - זק"א, ארגון הצלה, שירות לאומי וכו'). אני מתכוון לאלה שלא תורמים בשום מסגרת.

מקווה שאחרי 7/10 משהו ישתנה אבל לצערי לא אופטימי.

לפני 4 דקות, garicho כתב:

בהכרותך את הנפשות הפועלות, איזה תחבולות?

תחבולות על השותפים הקואליציוניים ועל מי שנכנס מתחת לאלונקה.

• אהבתי 2
פורסם

טמטום חסר גבולות.

בסוף מלחמה יש מנגנון של ספירת ציוד שלא הושמד או אבד ואיפוס רישומי המלאי. המשפטים האלה מיותרים ומטופשים, רק גורמים נזק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 55 דקות, yd b-4 כתב:

לגבי החטופים הלב נשבר.

אלא אם כן תהיה הנהגה מספיק אמיצה שתסכים לתנאים. ולאחר שוב החטופים תשים קצוץ על ההסכמים והערבויות ותיכנס בכל הכח בחזרה ללחימה.

אבל זה אפשרי על גבול המד"ב.

לא מסוגלים או לא רוצים? נגד חמאס כרגע הולך לנו מצויין, בשתי חזיתות במקביל לא ניסינו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 45 דקות, DareDevil כתב:

איזה תחבולות? היחידים שעושים עליהם תחבולות זה אנחנו עם כל הספינים והשטויות של חבורת הזבל.

אם אנחנו מסכימים לעסקה כזאת, הם עשו לנו אסון וגם קיבלו כל מה שהם רצו. כלומר, כל ישראלי מעכשיו, בין בארץ בין בחו"ל, הוא קלף מיקוח לסחיטת מדינת ישראל. 

רואים יפה מאד את התוצאות של הפעולה הצבאית. השיגורים פוחתים כל הזמן והרצון שלהם לדבר על עסקאות התעורר לאחרונה לא מטוב לב אלא מהלחץ, במיוחד עכשיו כשעיקר הפעילות היא בחאן יונס והאנשים מתחילים להפגין בכמויות נגד החמאס בלי לפחד. 

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בתאריך 24.1.2024 בשעה 22:32, פריג'י כתב:

ב- 7/10 למדנו שקטן וטיפש זה לא עובד.

ב- 73 למדנו שגדול וטיפש לא עובד.

קטן וחכם? אף פעם לא ניסינו. וגם לא ננסה.

הצבא היום לא קטן, יחסית לארגוני הטרור שהם האויב העיקרי שלנו.

במלחמת יום כיפור, ב 1973, הצבא לא היה גדול יחסית לאויבינו, הצבאות של מצריים וסוריה.
המילה טיפש  לא כל כך מתאימה ל 1973, ונכון יותר להגיד שהצבא היה לגמרי רקוב אז, ובמיוחד הגנרלים שלנו.

פורסם
לפני שעתיים, asix כתב:

בקיצור - ויתרת על החטופים. זה בסדר. זאת גם גישה ( מניח שאם היה מישהו ממשפחתך לא הייתה חושב ככה).

אני יכול לקבל את הגישה הזאת מההנהגה אבל שתאמר את זה. במצב הנוכחי הם עושים את הכי גרוע וזה ממש לא משפר את המצב

(יש משפחות חטופים שלא רוצות עסקאות כאלו. ובכלל ממשלה צריכה להתייחס מה טוב לעם בכלל ועם כל הכבוד לא לכמה משפחות)

להגיד בצורה מוצהרת אנחנו מוותרים על החטופים יגרום לחמאס אולי לחסל אותם ודי. להשאיר פתח למו"מ יכול לגרום שיהיה סיכוי לשחרר לפחות את חלקם בחיים.

• אהבתי 2
  • רעיון גרוע 4
פורסם
לפני 7 שעות, עדי-אל כתב:

להגיד בצורה מוצהרת אנחנו מוותרים על החטופים

שמעתי יום אחד אחרי האסון ה-21, את המשפט הזה. אין פואנטה

Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...