Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הכלה ולא עמייאת.

כולם על זה עד הסוף. זה לא אוקראינה מדינת ענק עם 40 מיליון אזרחים שיש איזה 100 אלף נלחמים וכל השאר בכיף שלהם, פה זה מדינה מטר על מטר שיש איזה 100 אלף מפונים וכל השאר בערך במלחמה, מי שלא נלחם אז אבא שלו/אח/בן/חבר קרוב.

ביבי הולך הביתה. אין דיון בכלל.

השינויים פה יהיו יותר גדולים מהשינויים של 73.

לפני 58 דקות, פינדר כתב:

הבחירות הבאות הן בעוד 3 שנים.

הכוונה שלי היא שהוא אמור ללכת הביתה הרבה לפני, רק שכרגע לא הוא ולא שאר הקואליציה שלו מתכוונים להתפטר.

לא ישרדו 3 שנים.לא ישרדו 3 חודשים.

אם ישרדו 3 שבועות זה מחדל.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

בואו נעזוב שניה את המלחמה.

אין 7/10. לא היה.

מה שקרה הוא פשוט, רעידת אדמה. 30 אלף נהרגו. לא עלינו.

האם גם אז, ביבי, בעיקר ביבי, ששלט פה 15 שנה, וגם ממשלתו חסרת היכולת, האם גם אז הם נקיים מאשמה? נקיים מאחריות? 

את זה, לא אמרו לו? 

האם הוא לא מודע לכך שבתרחיש של רעידת אדמה יהרגו עשרות אלפים וכבר ידוע לכולם על מחדל (חוסר) המיגון?

זה הרי בדיוק אותו מיגון שחסר היום להגנה מטילים, והוא זה שאמור היה גם לחזק את הבתים לתרחיש רעידת אדמה. בפריפריה לא בוצע כמעט שום דבר!

האם גם במקרה כזה הוא יבקש שיתנו לו להמשיך להיות על ההגה? כי לא מחליפים ראש ממשלה בזמן אסון לאומי?

איך זה עובד במדינה הזו? כמה שאתה יותר בכיר אתה פחות אחראי? פחות משמעותי? פחות אשם? 

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

לא הכלה ולא עמייאת.

כולם על זה עד הסוף. זה לא אוקראינה מדינת ענק עם 40 מיליון אזרחים שיש איזה 100 אלף נלחמים וכל השאר בכיף שלהם, פה זה מדינה מטר על מטר שיש איזה 100 אלף מפונים וכל השאר בערך במלחמה, מי שלא נלחם אז אבא שלו/אח/בן/חבר קרוב.

אז למה המדינה ממשיכה לממן את התיירים (פליטים) מאוקראינה כאשר אנחנו במלחמה ואין לנו את האפשרות

לברוח ליוון או שוויץ ולחיות שם כפליטים על חשבון משלם המיסים בשוויץ ?

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני כשעה, asix כתב:

נראה לי שככל שהמלחמה תתארך זה מטיב עם ביבי.

...

הימור שלי - המלחמה הזאת תעבור למלחמה בעצימות נמוכה.

כלומר, נחזור למה שביבי הרגיל אותנו - להכיל.

לא כל כך ברור איך המפונים יכילו.  המדינה מתקשה(מתרשלת-סמרטוטיץ) לטפל בהם.

חלק מהם נדרשים לפנות את בתי המלון.

מי יחזור לצפון, לעוטף ישראל ?

מצד שני, לא רואה איך השרץ מפנה את הכסא.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 2 דקות, רוןS כתב:

חלק מהם נדרשים לפנות את בתי המלון.

מודה שעדיין לא נתקלתי בכזה דבר. למזלי ההורים והמשפחה באופן כללי יכולים להכיל את הצרה של עזיבת המלון למקום אחר. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
בתאריך 25.7.2023 בשעה 03:29, DareDevil כתב:

רוב מי שהולך להפגנות בת'כלס או שנלחם על המדינה הזו או כזה שחי על חשבונה רוב הזמן.

המציאות מחייבת מלחמה כוללת עם עשרות אלפים של הרוגים ואז נראה מי גאון של DareDevil וירוץ להילחם ומי יעוף מפה ויצעק מהיציע.

קצת עצוב, לא?

בתאריך 30.8.2023 בשעה 21:06, DareDevil כתב:

מחירי הנדלן עם ממדים ירקיעו שחקים, מחירי הממדים מוכנים יעלו לאחר כל סבב.

75 אלף רק על הממ"ד, מאחר ומדובר רק על הממד בלי תוכניות (סביר להניח שיוציא חוק שיאפשר להוסיף ממד בלי אישורים).

עוד כמה אלפים להובלה וסגרת קרוב ל70 אלף כי יש מימון חלקי מהמדינה - שאני מניח שיבטלו אותו או יגבילו אותו ל1 ק"מ.

https://www.ofarim-ltd.co.il/ממדמוכן

כמו שחשבתי מאפשרים לבנות ממדים בלי צורך באישורים

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

לא הכלה ולא עמייאת.

ביבי הולך הביתה. אין דיון בכלל.

השינויים פה יהיו יותר גדולים מהשינויים של 73.

לא ישרדו 3 שנים.לא ישרדו 3 חודשים.

אם ישרדו 3 שבועות זה מחדל.

הוא כבר שרד חודש.

"אסתר חיות הצילה את הנכד שלה מהטבח": הפייק ניוז ששודר בערוץ 14

פורסם (נערך)
לפני 55 דקות, DareDevil כתב:

כמו שחשבתי מאפשרים לבנות ממדים בלי צורך באישורים

רק בשביל לעשות למי שחושב על הוספת ממד קצת סדר, עלות של ממד לרב 100 אלף+- תלוי במקרה ובנתוני הסביבה, הפטור מהליך היתר הבניה רלבנטי רק לחלק קטן מהמקרים (למשל בתוך קווי בניין, בניין עד שתי קומות וכו'...),

דבר נוסף, זה לא שאין שום צורך באישורים, עדיין יש הליך שלהערכתי יקח מספר שבועות במקרה הכי אידיאלי והערכתי מניסיון מול הגופים המאגרים שסביר שיהיו עיכובים בפועל עד קבלת האישור הנדרש, בעיקר אישור מפקע"ר.

בקיצור הכוונה טובה וראויה ויכולה לעזור לחלק מהמשפחות בישראל אבל עדיין הפתרון לא נותן מענה מספיק טוב למול החשיבות.

עריכה אחרונה על ידי yb

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, פריג'י כתב:

אין 7/10. לא היה.

האם גם אז, ביבי, בעיקר ביבי, ששלט פה 15 שנה, וגם ממשלתו חסרת היכולת, האם גם אז הם נקיים מאשמה? נקיים מאחריות? 

את זה, לא אמרו לו? 

האם הוא לא מודע לכך שבתרחיש של רעידת אדמה יהרגו עשרות אלפים וכבר ידוע לכולם על מחדל (חוסר) המיגון?

זה הרי בדיוק אותו מיגון שחסר היום להגנה מטילים, והוא זה שאמור היה גם לחזק את הבתים לתרחיש רעידת אדמה. בפריפריה לא בוצע כמעט שום דבר!

האם גם במקרה כזה הוא יבקש שיתנו לו להמשיך להיות על ההגה? כי לא מחליפים ראש ממשלה בזמן אסון לאומי?

איך זה עובד במדינה הזו? כמה שאתה יותר בכיר אתה פחות אחראי? פחות משמעותי? פחות אשם? 

אם המעריך הלאומי - ראש אמ"ן 

(או מבקר המדינה)

העריך בפני הממשלה והקבינט את אי מוכנות הצבא והעורף לארוע כזה 

אז בהחלט רוהמ אשם ישיר לארוע

אבל מה תגיד אם הרמטכל וראש אמן העריכו שהכל בסדר והצבא מוכן ?

אני לא יודע מה נכון (ועדת חקירה כמובן)

אני יודע שראש אמן לא העריך נכון את כוונות חמאס ולא די בזה

הוא גם לא לקח ברצינות את מה שהתצפיתניות ראו ושמעו במשך החודשים האחרונים

ובפרט באותו לילה

אז אם רוהמ אינו ראוי לתפקידו במצב הנוכחי 

קל וחומר שהרמטכל ראשי אמן והשבכ אינם ראויים.

אחרי מה שקרה א"א לסמוך על שיקול דעתם.

עריכה אחרונה על ידי avi 1234
  • משעמם 1
  • מעניין 1
פורסם (נערך)
לפני 42 דקות, yb כתב:

רק בשביל לעשות למי שחושב על הוספת ממד קצת סדר, עלות של ממד לרב 100 אלף+- תלוי במקרה ובנתוני הסביבה, הפטור מהליך היתר הבניה רלבנטי רק לחלק קטן מהמקרים (למשל בתוך קווי בניין, בניין עד שתי קומות וכו'...),

דבר נוסף, זה לא שאין שום צורך באישורים, עדיין יש הליך שלהערכתי יקח מספר שבועות במקרה הכי אידיאלי והערכתי מניסיון מול הגופים המאגרים שסביר שיהיו עיכובים בפועל עד קבלת האישור הנדרש, בעיקר אישור מפקע"ר.

בקיצור הכוונה טובה וראויה ויכולה לעזור לחלק מהמשפחות בישראל אבל עדיין הפתרון לא נותן מענה מספיק טוב למול החשיבות.

אכן יש בירוקרטיה אבל די מבין למה עשו אותה. תיתן אופציה לצאת מקו בניין והופ יהיה לך פה בניינים סטייל סוכות מרחפות כמו שיש בבני ברק.

לצערי גם הפתרון הזה הוא ברמת הפקידות ולא ברמת השר אבל ניחא לפחות שברו קצת את הנוחיות של מחלקי התה ועסקני העוגיות שיש לנו בארץ..

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 10 שעות, פריג'י כתב:

אין 7/10. לא היה.

את זה, לא אמרו לו? 

לא הבנת איך זה עובד.

אם הכל בסדר ולא קרה כלום אז צדק שלא השקיע במיבון והוא צריך להמשיך אבל אם קרה אז לא מחליפים באמצע משבר והוא צריך להמשיך.

לפני 8 שעות, DareDevil כתב:

מודה שעדיין לא נתקלתי בכזה דבר. למזלי ההורים והמשפחה באופן כללי יכולים להכיל את הצרה של עזיבת המלון למקום אחר. 

יש את מפוני העוטף שאין להם לאן לחזור ולהם אין פינוי אבל תושבים קצת יותר מרוחקים שהבית שלהם נפגע כן מפונים (למשל עובדת שלי עם 5 ילדים קטנים שהבית השכור שלה נפגע נאלצת למצוא לבד איפה לגור, בניין סמוך שנשאר בלי מים לא זכאי בכלל לפינוי ועוד רבים אחרים).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 9 שעות, מרק10 כתב:

אז למה המדינה ממשיכה לממן את התיירים (פליטים) מאוקראינה כאשר אנחנו במלחמה ואין לנו את האפשרות

לברוח ליוון או שוויץ ולחיות שם כפליטים על חשבון משלם המיסים בשוויץ ?

יש מישהו לא יהודי בעולם שאתה לא שונא \ מוכן להכיר בו כפליט \ רואה בו שווה ערך לשייך לגזע העליון כמוך?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

איזה ראש ממשלה מדהים יש לנו. בישראל הוא לא מדבר על אחריות אבל באנגלית הוא כן מדבר על אחריות.

מה הוא חושב, שאנשים לא מבינים אנגלית? שאנשים רואים רק ערוץ 14? כל כך פטתי.

יש לנו שני ראשי ממשלה - אחד דובר אנגלית ואחד דובר עברית וכל אחד עם מדיניות אחרת.

התשובות שלו לשאלות שישאלו - לא ידעתי. לא אמרו לי, לא זוכר, מה? מה פתאום?,  אם היו אומרים לי הייתי פועל, לא תפסו לי בדש מעיל היוניקלו אז איך אני יכול לדעת?, בטוח שיש עוד כמה תשובות ששכחתי.

image.thumb.png.d9f85792426eed6793a59af58a705492.png

• אהבתי 3
פורסם

מזכיר את הטקטיקה של יאסר עראפאת, אבו מאזן וכו'. 

נאום בעברית/אנגלית לעולם ונאום בערבית לבייס. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...