Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, nisim91 כתב:

לא מאמין בזה. 

ביידן רוצה להציל את האזרחים שלו לא פחות ממה שאנחנו רוצים להציל את שלנו אז הוא יעשה מה שצריך ועם מי שצריך בשביל זה. 

זה שביידן דיבר עם ביבי איזה 10 פעמים ובא לביקור בחודש האחרון לא אומר שהוא מחליט מה לעשות. זה גם לא הגיוני, ביבי עובד 24 שעות ובידן בכמה שיחות טלפון מנהל את המדינה? 

הוא לא הביא לפה כמה נושאות מטוסים עם המון חיילים בשביל 10 אזרחים שלו. 

אני לא מתמצא בפוליטיקה וטוב לי ככה. אבל נשמע לי שאנשים פה זורקים משפטים של לפני ה7/10 והעולם (שלי לפחות) השתנה מהיום הזה. אני מאמין שגם ביבי השתנה מאז תראה את צה"ל איזה יופי הוא עובד מאז אז כן קרתה טעות קריטית שעלתה בחיי הרבה אנשים. אבל להגיד לראש ממשלה ללכת הבית באמצע מלחמה סלחו לי אבל רק מי ששונא את המדינה והתושבים שבה אומר את זה. 

אני מדבר מהלב ומקווה שאני לא פוגע במישהו אבל אני מרגיש שאני חייב להגיד את זה. 

אני עניתי לך עם חיוך  וציניות כמובן אתה רציני על מלא, זה גם בסדר.

עכשיו אני אענה לך ברצינות,  אין אמונה בביבי, אם הוא העיז להמשיך בפוליטיקה כמו למשל לא להתייחס למשפחות השבויים ימים רבים עד שקמה צעקה בעם זה מראה משהו מאוד עקום.  יש עוד דברים עקומים מאוד , עקומים מדי לא נפרט את הרשימה ,  יש כאלה שימשיכו לדבוק בו עד עולם זה המצב.    

להחליף ראש ממשלה באמצע מלחמה זה מעשה קיצוני שעדיף שלא יקרה,   לא צריך בכלל להגיד את זה זה ברור לכולם,   אבל מרגע שהחלה המערכה והנזק הגדול ממשיך להיגרם מה אז?  זה לא משחק במחשב זה החיים שלנו.

ראש ממשלה תפקידו לדאוג למי שנפגע ומי שנפגע עכשיו ולמי שעוד יפגע, למשל כלכלית ונפשית. כוחו עצום והוא לא עושה את העבודה ויותר בכך את העסק הבא וזה ממשיך בצורה של פוליטיקה רקובה במקום פתרונות ענייניים, כולם רואים לא נפרט כרגע גם את זה הרשימה גם הזאת ידועה.   

בקשר לעניין הצבאי- על גלנט אני סומך אני רואה מישהו ענייני ואכפתי.    

הבעיה שבסוף ההחלטה על מה יקרה עם המלחמה (לא מה קרה, מה עוד יקרה), היא נתונה לביבי,  אני באמת מכל הלב לא מספיק סומך שהוא יקבל החלטות מספיק ענייניות ונכונות , בחיי שאני לא שקט.  

מה עם החתול הוא לא פנוי?

עריכה אחרונה על ידי yb
  • אהבתי 1

פורסם
לפני 7 דקות, nisim91 כתב:

על מה אתה מדבר? אתה רוצה להחליף את ההנהלה שמכירה את המצב מבפנים יותר טוב מכולם במצע תהליך ? לא משנה מי הבאים בטור יקח להם המון זמן להכנס לעניינים. 

ושוב פעם מי הראש ממשלה? הרי יש לא מעט שרוצים את זה. אז צריך לעשות בחירות כל שהם ובטוח שלא יהיה מקובל על חלק מהאנשים אז יצאו להפגנות וכל זה תוך כדי מלחמה להעסיק את המשטרה וההנהגה בעוד דברים?

רק לפני כמה הודעות מישהו רשם ובצדק שהחברה ממאה שערים מעסיקים את המשטרה בזמן הכי לא נכון אז החלפת הנהגה והפגנות למי יש זמן להתעסק עם זה?

הממשלה הזו מתפקדת?
סגרו את בתי הספר (הגיוני), במצב תקין, הורים לילדים מתחת לגיל 14 אמורים להשאר עם הילדים ולקבל תגמול על זה.
ממשלת הזוועות שלך עוד לא מצאה לנכון לחוקק את זה.
זה ממשיך לעוד הרבה הרבה דברים. בשגרה אתה אמור להתכונן לחירום. ממשלות נתניהו  התעלמו מהחירום, רוקנו את התקציבים לכל מה שלא מתאים להם ועכשיו האזרחים לוקחים את מקום הממשלה.

ארגון כמו הקרן לישראל החדשה שהימין אוהב לשנוא, דואגת לאזרחים.

הממשלה הזו היא זו שהביאה את המדינה למצב הזה. שום דבר לא מתפקד.

למה החליפו את כרמל מעודה באמצע שנת הלימודים?
יש באינטרנט מספיק דוגמאות.

• אהבתי 4

Peugeot  5008 2023 

פורסם
לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

אתה מחליף ממשלה גרועה במששלה מתפקדת עם הרכב שמשתנה לא בהרבה.

סביר להניח שהסמוטריצ'ים יעופו ובמקומם יכנסו הגנצים והלפידים. זה הכל.

תוכל להקים קבינט מקצועי ואז תוכל לנהל את המלחמה.

במה הלפידים והגנצים יותר טובים מהמוטריצים? אני שואל באמת כי אני לא נכנס למי יושב שם ומה העבר הביטחוני שלו. 

מבחינתי המלחמה צריכה להסתיים בזה שיפזרו את ה800k איש שנשארו בעזה בכל מיני מדינות ועזה של היום תהיה עיר יהודית וכל רחוב יקרא על שם אחד מהנרצחים במלחמה הזאת. 

אם זה יהיה גנצים/סמוטריצים שיעשו את זה

לפני 10 דקות, פינדר כתב:

הים אותו ים

הערבים אותם ערבים

והביבי אותו ביבי

גם היום הדבר הכי חשוב לו זה המשך הקריירה שלו כראש ממשלה. כל השאר בעדיפות נמוכה יותר.

אם זה מי שאתה חושב שצריך להנהיג אותנו אחרי משבר כל כך גדול, שהוא האחראי הכי גדול עליו אז אין לי מה לומר לך יותר.

כנראה שאני לא עוקב מספיק אחרי החדשות ורואה איפה ביבי עושה הכל בשביל להמשיך את הקריירה שלו, מה שאני רואה זה ראש ממשלהשהבין את הטעות הענקית שנעשתה  ובא לעבוד ולשנות את מה שהיה. (מקווה שזה ימשיך גם ללבנון אחרי עזה)

תביא פתרון טוב למחליף בלי לטלטל את כל המדינה באמצע מלחמה. 

• רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 4 דקות, nisim91 כתב:

כנראה שאני לא עוקב מספיק אחרי החדשות ורואה איפה ביבי עושה הכל בשביל להמשיך את הקריירה שלו, מה שאני רואה זה ראש ממשלהשהבין את הטעות הענקית שנעשתה  ובא לעבוד ולשנות את מה שהיה. (מקווה שזה ימשיך גם ללבנון אחרי עזה)

תביא פתרון טוב למחליף בלי לטלטל את כל המדינה באמצע מלחמה. 

ועל זה המציאו את המשפט:   נו באמת...

אם אתה לא עוקב אחרי תקשורת ובקיא בפרטים אס איך אתה קובע קביעות נחרצות כמו שאתה עושה בהודעות האחרונות שלך.  

• אהבתי 3

פורסם

כי הסמוטריצ'ים הם פירומנים גזעניים עם רקע נרחב של 0 עשייה.

ראש הממשלה הבין את הטעות שנעשתה? האם הוא לקח אחריות? כי מה שאני רואה, זה איך הוא מנסה בכל הזדמנות להטיל את האשמה על כל גורם חוץ ממנו.

ציוצים באמצע הלילה כדי לנקות מעצמו את האשמה.

ערוץ 14 לא מפסיק להאשים את כל הגורמים (אוסלו, רבין). כמובן שלא מפסיקים עם ההסתה והפילוג.

מספיק לראות פעם פעמיים (מספיק לכל החיים)  את ינון מגל שממשיך בכל הכח להסית ולהסית.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 7

Peugeot  5008 2023 

פורסם
לפני 8 דקות, nisim91 כתב:

כנראה שאני לא עוקב מספיק אחרי החדשות ורואה איפה ביבי עושה הכל בשביל להמשיך את הקריירה שלו

אז מה אתה רוצה מאיתנו?

תראה חדשות.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

בוא נתחיל בבסיס: לפי כל הנתונים שאני מכיר, ילדים במערכת החינוך של הציונות הדתית מקבלים תקציב גבוה יותר פר תלמיד מחילונים.

אני לא יודע על מה אתה מדבר.

מזמין אותך בכנות לבית ספר יסודי של הבת שלי.

בית הספר מוזנח ברמות, קירות מתפוררים. שירותים לא תקינים. בית הספר הכי מוזנח בעיר.

וזה כי זה בית ספר ממלכתי דתי+ (קצת חרד"לי)

ואם כבר יש משהו בבית הספר זה כי אנחנו משלמים מכספנו האישי על דברים בסיסיים שילדים בדרך כלל מקבלים ממשרד החינוך.

(לדוג' יש עמותה לבית הספר שמשלמת לחלק ממורים שכר. )

והמצב היה דומה גם שאני כילד הייתי תלמיד, ההורים שלי שילמו על הלימודי חטיבה-תיכון שלי יותר משכר לימוד אוניברסיטאי כל שנה.

אין לי מושג על איזה תקציב מוגבר מדברים.

מי המציא את זה ולמה התקשורת כל כך מסיתה נגד הציבור הזה.

• אהבתי 3

.

פורסם

ברוך הבא לבית ספר של הילדים שלי. הבית ספר הכי מוזנח בעיר מבחינת תשתיות ואחד הטובים שבהם.

יש בעיה קשה לתחזק כמו שצריך בתי ספר מאוד ישנים. אם זה היה אוניברסיטה והיה מספיק שטח, היו מקימים מבנה חדש, אחרי זה מוחקים את הישן ומגדילים. או מכשינים את הישן לשיפוץ מקיף. פה אין אפשרות לעשות כלום כרגע. חוץ מזה, יש בעיית תקציבים לבינוי של בתי ספר כאלה ישנים.

זה בעיה כלל ארצית של בתי ספר ישנים.

ממה שהבנתי, בתי ספר חדשים בשכונות חדשים, ההקמה והבינוי שלהם מתוקצבים מראש בצורה אחרת, ככה שבתי הספר הישנים נשארים ללא פתרון.

פורסם

אני מסכים עם כל מה שאתם אומרים אבל כל זה צריך לקרות אחרי המלחמה ולא באמצע שיטלטל את כל המדינה. אתה יודע מה יקרה לחייל שנמצא בעזה שיגידו לו שהמדינה עכשיו מחליפה הנהגה? פשוט ירד לו כל הרוח ויגיד אם העורף לא מחזק אותנו מי יחזק אותנו? 

לפני 6 דקות, פינדר כתב:

אז מה אתה רוצה מאיתנו?

תראה חדשות.

מה שאני רוצה ממכם זה שתפסיקו להגיד שצריך להחליף את ביבי ואת כולם עכשיו כי עכשיו זה יעשה רק רע לכולנו, אחרי שזה יגמר ויקח כמה זמן שיקח צריך לבוא בדין וחשבון לכולם ומי שלא ביצע את העבודה שלו ילך לבית/בית כלא אבל לא עכשיו. 

הלכתי לראות חדשות 😉😉

אוהב את כולכם וכמובן שזה לא אישי פשוט הכאב מדבר ממני 😘😘

פורסם
לפני 21 דקות, nisim91 כתב:

מבחינתי המלחמה צריכה להסתיים בזה שיפזרו את ה800k איש שנשארו בעזה בכל מיני מדינות ועזה של היום תהיה עיר יהודית וכל רחוב יקרא על שם אחד מהנרצחים במלחמה הזאת. 

תגיד, נשאר לך עוד מהכדורים שאתה לוקח? אולי זה יעזור לאנשים להרדם בלילה.

איך תפזר אותם אם אף אחד לא רוצה אותם? נראה לך שאתה יכול לעשות טרנספר מרצון ושלא מרצון ושכל העולם, כולל המדינות הידידותיות לנו לא יפלו עליך?

ואחרי כל זה אתה רוצה שעזה תהיה עיר יהודית.

אתה בטוח שאתה לא צופה בערוץ 14?  

• רעיון טוב! 1
פורסם

אני גם חושב שכרגע צריך להתמקד במלחמה ולנצח ואם החלפת הנהגה בזמן זה תגרום לסיכוי קלוש של ערעור רוח הלחימה זו תהיה טעות. 

לא צריך להמציא את הגלגל (להחליף ממשלה), בואו נשפר ונעשה אותו עגול יותר (נייעל את הקבינט האזרחי, נעיף את המשרדים המיותרים ועוד).

את ההתחשבנויות עם הממשלה נעשה בדקה הראשונה לסיום המלחמה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...