Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

לא מפתיע ולא צריך להיגרר לפופוליזם. 

המהפכה האינפנטילית (ולא רק היא, גם המצב הכלכלי בעולם) תעלה בעוד הרבה קיצוצי תקציב אחרי שהכלכלה תעצור או תאט בשביל לתת לעדר הסחטנים את מה שנתניהו הבטיח להם.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני שעה, פריג'י כתב:

כל הכבוד להם שהגיעו למחות, בלי ציניות. זכותם.

מעניין מי המארגן ואם עוד עשור וחצי גם הוא יהיה "ראש ממשלה בוגד מהשמאל שהולך עם הערבים" שיחליף את ביבי...

נתראה בשבוע הבא (כן בטח).

חבר ביביסט אמר לי שנהגו בשמאל בכפפות של משי, על אתמול אני לא אשאל אותו בכלל כי אני יודע שתתחיל ההתקרבנות ("אבל בהתנתקות עשו לנו ככה וככה").

אהבתי שמפוני גוש קטיף באו להפגין לטובת ביבי שהצביע בעד ההתנתקות, שוב ושוב ושוב - ונגד בג"צ שהגדיל להם את הפיצויים.

בהחלט לא צריך לזלזל בהפגנה של אתמול, במיוחד כי הצד שרוצה את הרפורמה ברגעים אלה ממש מתארגן לסיכוי הסביר שיכשלו ההבנות ואיך שהוא מריץ בטורבו את מעשיו שניה אחרי, יחד עם ארגון של הפגנות תמיכה המוניות מחוזק בלה פמיליה, כדי לקעקע כל התנגדות.

כל זאת בניגוד לצד המתנגד להפיכה שדי הלך כרגע לישון ומאורגן באופן ספונטני מאנשי מעשה מובילים במדינה, 

זה ממש התסריט של מה שהיה בפולין כמעט אחד לאחד, שם המתנגדים היו פחות נחרצים ובגלל זה הצליחו בניסיון השני ניסיונות השלטון.

צריך להיות מדוייקים זה באמת התחיל בהתנגדות עממית ספונטנית למהפכה המשפטית הקיצונית הזאת אבל הממשלה הזאת באופן כללי היא הבעיה, זאת המסקנה שצריך להגיע אליה ולהגיד במפורש ולא לדבר רק על תחום מסויים קטן כמו שעשו עד עכשיו. 

עריכה אחרונה על ידי yb

פורסם

אני לא דואג.    "פרופסור" טליה איינהורן, חברת צוות המו"מ - רפורמה,

(חברת הועדה המיעצת למינוי בכירים)   אומרת:

"לא צריך שומרי סף, כי יש בחירות"

talia-einhorn125.jpg

.

כמה קרוב פיצוץ המו"מ ?

• מצחיק 1
  • מבאס 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 1 דקה, MZN כתב:

אז למה צריך את הועדה למינוי בכירים? היא אמיתית ההזייה הזאת?

משפטנית מובילה של הרפורמה.       

מחריד

פורסם

מו"מ מובילים לא אותם אנשים שהובילו את ההפגנות. אפילו לא כל נציגי אופוזיציה. שאלה אם רחוב תקבל את התוצאות (אם תהיו).

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 32 דקות, mikyl כתב:

מו"מ מובילים לא אותם אנשים שהובילו את ההפגנות. אפילו לא כל נציגי אופוזיציה. שאלה אם רחוב תקבל את התוצאות (אם תהיו).

בין חברי צוות ההידברות,  החברה טליה איינהורן, החבר אביעד בקשי

(ראש המחלקה המשפטית בפורום קהלת)

לאיזה תוצאות אפשר לצפות ?

לפני 32 דקות, mikyl כתב:

שאלה אם רחוב יקבל את התוצאות (אם יהיו).

אי אפשר לדעת מה יהיה.

בנתיים כיף בליכוד.    מקבלים מתנות.

עריכה אחרונה על ידי רוןS

פורסם
לפני 3 שעות, MZN כתב:

היא אמיתית ההזייה הזאת?

לחלק מהעם ההתבטאויות האלו נשמעות הגיוניות.

חלק מהמצביעים(לא כולם)  חש שניצח בבחירות,  ועכשיו רוצים לגנוב לו את הגבינה מהצלחת.

"תינוקה של רוזמרי"( יאיר) מחזק בטוויטר את התחושה הזו.

פורסם (נערך)
בתאריך 30.3.2023 בשעה 11:59, yehuda-k כתב:

משאלי העם בשוויץ כן  מחיבים.

https://en.wikipedia.org/wiki/Voting_in_Switzerland

אתה מנסה לאיים על אזרח שוויצרי עם ויקיפדיה...

בוא אני אחסוך לך את הקריאה לעומק: לא מחייבים ולא כלום.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 29 דקות, hans כתב:

אתה מנסה לאיים על אזרח שוויצרי עם ויקיפדיה...

בוא אני אחסוך לך את הקריאה לעומק:

תגיד איך - אם הייתי אזרח שוויצרי- הייתי צריך להחליט על בחירה כזאת או אחרת בנושא שאני לא מכיר?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לומד על זה ומתייעץ? כמו שאתה עושה לפני כך החלטה שאין לך ידע מוקדם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 51 דקות, David32 כתב:

תגיד איך - אם הייתי אזרח שוויצרי- הייתי צריך להחליט על בחירה כזאת או אחרת בנושא שאני לא מכיר?

אני לא בטוח שהבנתי את השאלה.

יש תאריכים קבועים לעריכת משאלי עם. יש אוסף של נושאים עם תור מסודר שקובע גם מתי ייערך המשאל וגם מתי תיכנס ההחלטה לתוקפה (למשל, החלטה מנובמבר 2022 תתחיל להתקיים רק מינואר 2024. לא כמו פה...)

לגבי חובה ולא חובה - לטובת אלה שלא טורחים לקרוא לעומק -

יש שינויים מסוימים שאם הממשלה מנסה לבצע אותם הם *חייבים לעלות במשאל עם*. מכאן המילה חובה. חובה על הממשלה! לא על העם להצביע. 

קאפיש?

ויש קטגוריה אחרת של משאלי עם - אוספים 50,000 חתימות של אזרחים עבור הצעה מסוימת, ואז היא נכנסת לתור.

זה מסובך וארוך ואיטי אבל כל החלטה היא אכן של העם. כל ההצעות מופיעות באתרים הממשלתיים, זמינים לכל באינטרנט/אמצעי תשקורת. ואפשר להצביע גם אם אתה מתגורר מחוץ לשוויץ (מעולם לא טרחתי כי אני לא חי שם, אז לא נראה לי הוגן שאתערב בחייהם הפנימיים).

זה עוד יותר מסובך וישיר ברמה האישית/מקומית - השלטון המקומי של הקנטונים מנהל הצבעות בצורה דומה וזה יורד לרמה של עיירות בודדות ושכונות - כן כן, תושבי שכונה שקובעים את חייהם, בהצבעה ישירה של הרמת ידיים.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

קריקטורה מ7 ימים מהיום.

20230331_170902.thumb.jpg.779e4820a59e50e6b8593e6d8b3aa197.jpg

• מצחיק 3

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)

פשוט הזיה... סרטון של פורץ נתפס על חם על ידי המשטרה ברשת חברתית... מאות תגובות כמעט זהות של "גם ככה בית המשפט לא יעשה לו כלום, טוב שיש רפורמה שבאה לתקן את זה". כשאתה מנסה להסביר שהרפורמה מתייחסת רק לבג"ץ, רק ליחסי הכוחות בינו לבין הכנסת בלי קשר להרשעות או לעונשים, ופורצים גם ככה לא נשפטים בבג"ץ בכלל, מקבלים תגובות לא קשורות לכלום ("זה לא פורץ, זה רוצח ואנס בפוטנציה! רפורמה עכשיו!!!") אין עם מי לדבר, הם לא עוברים מבחן טיורינג (ואני בספק רב שאלה בוטים אמיתיים, פשוט סתומים שגרתיים). וואט דה פאק....

עריכה אחרונה על ידי MostlyWicked
  • אהבתי 6
  • תוכן חדש...