Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 דקות, MostlyWicked כתב:

רק לבג"ץ

הועדה לבחירת שופטים לא ממנה שופטים גם לערכאות הנמוכות?

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 2 דקות, Gosser1860 כתב:

נראה לי שמדובר במינוי של שר המשפטים

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 39 דקות, Gosser1860 כתב:

השינוי מדבר רק על מינוי לעליון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
בתאריך 30.3.2023 בשעה 12:03, Nemesis כתב:

נתתי דוגמא קיצונית בכוונה. רק אומר שמשאל עם הוא לא פתרון בזק לכל שאלה אפשרית.

גם אי אפשר לנהל משפט בשיטה של משאל עם לצורך הדוגמא.

אף אחד לא הציע לערוך משפט במשאל עם.  משאל עם פועל במדינות רבות ולא ידוע על בעיות כתוצאה מהמשאל. נכון שלפעמים העם טועה, מכיון  שתוצאות המשאל משקפות את רצון העם,  התוצאות הם טעות. זו אכן בעיה, אבל אם המפלגות או השלטון מסבירים טוב לפני המשאל, לא מראה שיהיו בעיות.

בנוסף, ללא משאל עם יש יותר בעיות כי יש הבדל גדול בין רצון העם ובין החלטות הכנסת \ הממשלה, למשל בתחבורה ציבורית בשבת, במחירי הדירות, בעברינות הבדואים בנגב,  יוקר המחיה והרווחים המופרזים של ספקים מסוימים. כל הממשלות לא טיפלו או שטיפלו רע בבעיות אלה. רק משאל עם יביא לפעולה אמיתית בבעיות אלה.

לפני 8 שעות, hans כתב:

אתה מנסה לאיים על אזרח שוויצרי עם ויקיפדיה...

בוא אני אחסוך לך את הקריאה לעומק: לא מחייבים ולא כלום.

כנראה שאנו מדברים על דברים שונים. אני כתבתי:

בתאריך 29.3.2023 בשעה 20:40, yehuda-k כתב:

משאלי עם בשווייץ, מחייבים (זו לא רק המלצה)

ואילו אתה כנראה מתכוון שאין חובה להשתתף במשאל עם. האם נכון?

בתאריך 30.3.2023 בשעה 13:27, יובל .מ. כתב:

חברי הקהילה הלהט"בית צריכים לצעוד (בדגש על לצעוד, לא להתפשט על משאיות) גם בתל אביב, גם בירושלים,

אז אנו לא מסכימים. לדעתי צריך לחיות וגם לכבד את זכותו של האחר לחיות. להרבה מתושבי ירושליים זו פגיעה עמוקה, ולמי שמשתתף במצעד הגאוה  אין שום תועלת מהפגנה דווקא בירושליים. שיפגינו במקומות שבהם זה פחות \ לא מפריע לתושבים, כמו בתל אביב.

עריכה אחרונה על ידי yehuda-k
פורסם
לפני 6 דקות, yehuda-k כתב:

כנראה שאנו מדברים על דברים שונים. אני כתבתי:

ואילו אתה כנראה מתכוון שאין חובה להשתתף במשאל עם. האם נכון?

אה אופס. כן. אתה צודק. משהו התפספס בניסוח או שהפכתי לדיסלקט. במחילה. מה שהוכרע במשאל עם שווייצי מחייב, זה לגמרי הצבעה על חוק, לא סקר טלפוני. 

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

2019 - לפני 4 שנים

ד"ר גייל טלשיר  -  חמש מחשבות על אידיאולוגיה ובחירות

.

4 שנים חלפו - 2023

כך הופכת ישראל לדיקטטורה

.

התכנית פועלת.   

נסראללה מסתכל ולא  מאמין, לא צריך טילים מדוייקים.

• אהבתי 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 8 שעות, רוןS כתב:

התכנית פועלת.   

נסראללה מסתכל ולא  מאמין, לא צריך טילים מדוייקים.

נסראללה קורא את הטוקבקים ותוהה מתי באיראן למדו לכתוב עברית עילגת ברמה של שפת אם.

• מצחיק 1
פורסם
לפני 10 שעות, yehuda-k כתב:

אז אנו לא מסכימים. לדעתי צריך לחיות וגם לכבד את זכותו של האחר לחיות. להרבה מתושבי ירושליים זו פגיעה עמוקה, ולמי שמשתתף במצעד הגאוה  אין שום תועלת מהפגנה דווקא בירושליים. שיפגינו במקומות שבהם זה פחות \ לא מפריע לתושבים, כמו בתל אביב.

אז לא נפגין נגד הרפורמה בירושלים, ולא יפגינו בעד הרפורמה בתל אביב, ואני אפסיק להפגין נגדה בבאר שבע, כי הרוב בערים האלה חושב הפוך?

מצעד הגאווה, בטח זה שבירושלים, הוא מצעד שבא לדרוש זכויות שלא קיימות בדיוק בגלל האנשים שזה ''מפריע'' להם. למה ההפרעה להם יותר חשובה מלקיחת הזכויות שלי?

אולי שגם נשים לא יפגינו בירושלים על 9 הנרצחות מתחילת השנה (שלא מעניינות אף אחד בממשלה), כי לדעת החרדים הן לא צריכות להשתתף בפוליטיקה, וירושלים מלאה בחרדים?

זכות ההפגנה קיימת, והרגשות של אף אחד לא יותר חשובים משל האחר. כמו שהחרדים הפגינו במרכז תל אביב בשבוע שעבר, ללהטבים מותר להפגין בעיר הבירה שלהם מול מוסדות השלטון שלהם.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 11 שעות, yehuda-k כתב:

לדעתי צריך לחיות וגם לכבד את זכותו של האחר לחיות. להרבה מתושבי ירושליים זו פגיעה עמוקה, ולמי שמשתתף במצעד הגאוה  אין שום תועלת מהפגנה דווקא בירושליים. שיפגינו במקומות שבהם זה פחות \ לא מפריע לתושבים, כמו בתל אביב.

שמע, הדברים שאתה כותב פה פוגעים בי בצורה עמוקה.

אין שום תועלת בזה שתכתוב אותם דווקא פה. תכתוב במקומות שבהם זה פחות מפריע לאנשים שקוראים פה.

תודה על ההתחשבות.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 13 שעות, yehuda-k כתב:

להרבה תל אביבים זאת פגיעה עמוקה לראות הפגנת גיס מתנהלים ופושעים מלה פמיליה. אין שום תועלת מהפגנה דווקא בתל אביב, שיפגינו בקרית ארבע ובטדי.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

אני רק מקווה שהוא יתחשב ברגשות שלי.

רגשות יש רק לדתיים וחרדים.

הרגשות של חילוניים זה פייק.

אתה יודע כמה הוא מתחשב ברגשות שלך עד עכשיו ואתה אפילו לא יודע?

פורסם

יש עם ליברמן המון בעיות, הוא רחוק מלהיות טלית שכולה תכלת, וכנראה שמגיעה לו איזושהי חופשה קצרה במעשיהו בעצמו על דברים שקשה להוכיח. אבל!

1- התפקודד שלו כשר אוצר היה לא פחות מפנומנלי, ובכזו תקופה קצרה. ישראל גם מעולם לא נקטה קו כל כך תקיף נגד מעלימי מס סדרתיים, כולל במגזרים בעיתיים (ושאף אחד לא יטען שהוא מתלבש רק על החרדים- מעלימים במגזר הערבי, זה שהכי קשה לגעת בו מבחינת אכיפה, חטפו על הראש כפי שלא חטפו מעולם)

2- מדובר באחד האנשים שמכירים את ביבי הכי טוב, in and out. היה קרוב אליו תקופה ארוכה מאוד, ראה הכל ממקור ראשון למשך תקופה, מכיר את ה inner works של הבנאדם.

לכן אני מאמין לכתבה הזו, ולכן אני מעדיף את ליברמן כחלק אפשרי בקואליציה מאשר בחוץ.

*אלא אם יוכחו ההאשמות נגדו, ואז שכמו כולם, ישלם קודם את חובו לחברה, ואם יש קלון- שימצא קריירה אחרת.

• אהבתי 8
  • תוכן חדש...