Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 7 דקות, yd b-4 כתב:

איזה רעש על מפגינה שחסמה כביש וקבילה מכה....

אם זה כל כך מרתיח אתכם תחפשו רנדומלית הפגנות חרדים תראו מה זה אלימות לשם אלימות.

זה מהתירוצים הכי מפגרים.

מרתיח אותך שהחרדים מקבלים מכות משוטרים בהפגנות? לך תראה איך בסין שוטרים מפרקים את מי שמפגין נגד הממשלה. 

אם היית רואה את הסרטון, היית מבין למה עושים מזה סיפור. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

ראיתי את הסרטון ובעיניי היא והפרש מטומטמים באותה המידה.

הוא הרביץ לה בלי צורך והיא והחבר הגאון שלה התחכמו גם בלי שום צורך.

"התלונה"  שלי על הצביעות שלכם ושל התקשורת.

אלימות חסרת הבחנה ופרופורציה מתרחשת על בסיס שבועי בהפגנות חרדים. שם לא ראיתי מישהו שנזעק על הברוטאליות. (גם כן הכללה זה מיעוט שמפריע בעיקר לחרדים אבל עזבו את זה עכשיו)

• רעיון גרוע 2
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

זה ידוע לכל שערוצי התקשורת לא סתם מדווחים על חדשות אלא מקדמים אג'נדות, זה כמו שבסקר בתקשורת החרדית יש 80% שתומכים ברפורמה...

אבל על מה אתה מאשים אותנו בצביעות, לא ברור.

פורסם
לפני 5 דקות, yd b-4 כתב:

אלימות חסרת הבחנה ופרופורציה מתרחשת על בסיס שבועי בהפגנות חרדים. שם לא ראיתי מישהו שנזעק על הברוטאליות. (גם כן הכללה זה מיעוט שמפריע בעיקר לחרדים אבל עזבו את זה עכשיו)

אז פה אתה טועה.

אם אתה זוכר את הסירטון של הילד החרדי שנדחף והופל על ידי קצין משטרה אלים כולם מכל הקצוות גינו ויצאו נגד זה. אם אתה מצפה שנצא נגד מפגינים אלימים (ולא משנה מאיזה מגזר) שמפוזרים בכוח זה לא יקרה לפחות מצידי.

לפני 51 דקות, SlowRide כתב:

מרתיח אותך שהחרדים מקבלים מכות משוטרים בהפגנות? לך תראה איך בסין שוטרים מפרקים את מי שמפגין נגד הממשלה. 

רק שאנחנו לא חיים בסין ולא רוצים להיות כמוה. בדיוק בגלל זה אנחנו מפגינים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מי זה אנחנו? יש אנשים שרוצים פה איזה משמר לאומי שירביץ משילות באזרחים.

פורסם
לפני 36 דקות, yd b-4 כתב:

התלונה"  שלי על הצביעות שלכם ושל התקשורת.

כשמפעיל מכתזית בן בליעל העיף זוג חרדים מבוגרים בירושלים, אני כתבתי על זה פה וגם אנשי תקשורת יצאו נגד האלימות הזו.

אבל אל תפריע לעצמך עם יללות ה"צביעות" הקבועות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 24 דקות, Night Driver כתב:

אז פה אתה טועה.

אם אתה זוכר את הסירטון של הילד החרדי שנדחף והופל על ידי קצין משטרה אלים כולם מכל הקצוות גינו ויצאו נגד זה. אם אתה מצפה שנצא נגד מפגינים אלימים (ולא משנה מאיזה מגזר) שמפוזרים בכוח זה לא יקרה לפחות מצידי.

אני ממש לא טועה.

אבל יחי ההבדל.

כשילד סוג ב' הותקף ע"י קצין  (שזוכה אם זכרנוי אינו מטעה אותי) וילדה סוג ב'  קיבלה רימון לפרצוף. נזכרתם לגנות.

אבל אם ילדה "פריבילגית" בת 10 היתה מקבלת בהפגנה רימון לפנים/ ילד "פריבילג" היה מוטח לכביש ע"י קצין. המדינה היתה בוערתתתת.

כאן בגירה חטפה מכות מפרש גרוע בעיניי אבל לא וואו. עשרות כאלו חוטפים כל שבוע אלימות קשה וזה לא פותח שום דיון או אייטם.

אז ההבדל קיים ועוד איך.

תצפו בראיון של עמית סגל עם השופטת איילה פרוקצי'ה. 

תהנו שאתם בצד הנכון של המפה זה שמותר לו.

אם כבר יש אי שיווין עדיף להיות בצד החזק. 

לפני 1 דקה, פינדר כתב:

כשמפעיל מכתזית בן בליעל העיף זוג חרדים מבוגרים בירושלים, אני כתבתי על זה פה וגם אנשי תקשורת יצאו נגד האלימות הזו.

אבל אל תפריע לעצמך עם יללות ה"צביעות" הקבועות.

עריכה:

עוד פעם מצאתם דוגמא מוקצנת בטירוף.

תשוו תפוחים לתפוחים.

כאן אשה בוגרת חסמה כביש התחכמה עם פרש וחטפה. את זה עשרות בני נוער חרדים חטפים כל הזמן. ואף אחד לא מיילל.

• רעיון גרוע 2
פורסם
לפני 8 דקות, yd b-4 כתב:

אני ממש לא טועה.

אתה לא טועה בגלל שאתה אזרח סוג א' או בגלל שאתה חושב ככה?

לפני שעה, Night Driver כתב:

אם הבנת שאני תומך באברכים אז האת היא 180 מעלות.

אני יודע שאינך תומך בהם.

לפני שעה, Night Driver כתב:

אמרתי לימודי תיTטרון ללא תלות בכישורים וללא הגבלת זמן כולל מלגת קיום כהקבלה לאנשים שמקבלים לימודים ללא הגבלת זמן, ללא תלות בכישורים ועם מלגת קיום כשבודדים מהם באמת יהיו רבנים.

מלגת קיום לא קיימת בלימודי תיאטרון לעומת אברכים.

לא ברורה לי ההשוואה שלך בין לימודי תיאטרון שבסוף אנשים משלמים שם כסף על הדבר הזה ומשלמים מיסים בסופו של יום, לעומת אברכים אשר מקבלים כספי מיסים ללא ביצוע דבר ואח"כ ממשיכים לחיות על חשבון משלם המיסים.

פורסם
לפני 13 דקות, yd b-4 כתב:

תשוו תפוחים לתפוחים.

תפוחים לתפוחים זה הפגנות מתנגדי ההפיכה מול הפגנות התומכים.

הכנופיות של לה פמיליה ועוזריהם, מפעילות אלימות ממשית (לא סתם חסימת כבישים) ומחליפות כיפים עם בן גביר והשוטרים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

לגבי מיליציות פרטיות ואלימות נגד מתנגדים - המצאות וקונספירציות.

לא היה משהו חריג במחאות מבחינת אלימות משטרתית, ומשמר לאומי זה לא מליציה פרטית.

בהפגנת תומכי רפורמה משטרה נתנה להם לרדת לאיילון בלי להוציא מילה ובלי שום התנגדות. אפילו לא שמו גדורות, למרות שהכל היה ידועה מראש. בהפגנות של מתנגדים היו גדרות, חסימות, מכת"זיות ורימוני הלם. 

משמר לאומי שלוקחים אותו מהמשטרה/מג"ב ומעבירים תחת פיקוד ישיר של בן גביר זאת מיליציה פרטית במימון של המדינה.

פורסם
לפני 14 דקות, yd b-4 כתב:

תצפו בראיון של עמית סגל עם השופטת איילה פרוקצי'ה. 

צפיתי וענתה לו יפה ולעניין.

עכשיו אשמח לשמוע ממך איך נוהגים בקטין שמפר צו הרחקה, נעצר בעקבות אירוע אלים במקום ממנו הורחק, מרב להזדהות והוריו מסרבים לחלופת מעצר. צריך לשחרר אותו, לתת לו פרס ישראל, להפוך אותו לגיבור או שצריך להשאיר אותו במעצר שלא יסכן את הציבור?

• רעיון גרוע 1

פורסם
לפני 11 דקות, פינדר כתב:

אבל אל תפריע לעצמך עם יללות ה"צביעות" הקבועות

אז מה יעשה? זה הרי כל מה שיש, להצביע על החטא הקדמון ותו לא, כמוצאי שלל רב. 

@יובל .מ. התגובה שלך עם הגינוי של המפלגות הערביות היא אכן, במחילה, תגובה שמתאימה יותר לבוט מאשר לאדם חושב. 

קח את זה עוד צעד - מה אתה טוען בעצם, שראשי המפלגות הערביות בעד אונס של ילדות צעירות? האם זו באמת הטענה שלך? מהתשובה תוכל להבין מדוע ההקבלה לבוט בהקשר הזה אינה באה להעליב אלא ע"מ לתאר מצב. 

המפלגות הערביות לא מייצגות (או מתיימרות לייצג) אנסים ערבים, כמו שהמפלגות הדתיות לא מייצגות אנסים דתיים. אין מקום לגינוי מהסיבה שזה טריוויאלי, האנסים לא ייצגו או התיימרו לייצג כלום, הם סתם חלאות המין האנושי. התגובה שלך היא גזענות מזוקקת, ובתור מי שאוהב להצביע על צביעות טוב יהיה אם תשאל את עצמך האם זו לא צביעות לדרוש איזה גינוי לא קשור לכלום רק עפ"י שיוך אתני. 

ולגבי האנסים, מקווה שירקבו בכלא, למרות שהעבר מוכיח שהעונשים בישראל הם די בדיחה. עם קצת מזל יטפלו בהם בפנים כמו שמטפלים בפדופילים. 

• אהבתי 3

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 14 דקות, yd b-4 כתב:

אז ההבדל קיים ועוד איך.

אם כבר יש אי שיווין עדיף להיות בצד החזק

ביחייאת בן אדם, על איזה אי שוויון אתה מדבר?

מי זה הצד הנכון? אנחנו אחים או שאנחנו פריצים מול נתינים?

מישהו במדינה הזאת מונע ממך משהו שאתה כזה מוחלש ומסכן? באים אליך חילונים הביתה ולוקחים דמי פרוטקשן כל חודש? במה בדיוק זה מתבטא, תסביר בבקשה.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 7 דקות, arturkopit כתב:

מלגת קיום לא קיימת בלימודי תיאטרון לעומת אברכים.

לא ברורה לי ההשוואה שלך בין לימודי תיאטרון שבסוף אנשים משלמים שם כסף על הדבר הזה ומשלמים מיסים בסופו של יום, לעומת אברכים אשר מקבלים כספי מיסים ללא ביצוע דבר ואח"כ ממשיכים לחיות על חשבון משלם המיסים.

בגלל שאמרו שהתיאטרות זה כמו הישיבות נתתי דוגמא איך היו נראים לימודי התיאטרון אם היו נתמכים כמו הישיבות.

יש לי 2 שחקנים במשפחה (שניהם כבר מעל ל 70) אז אני מכיר את לימודי המשחק והמקצוע עם כל הקשיים שלהם.

• רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)

ביבי אומר שהוא "נכנס לאירוע" כי המדינה בסכנה וחובה עליו להרגיע את הרוחות ולמנוע מלחמת אחים.
מישהו פה חושב שהוא עשה עבודה טובה 😂?

image.thumb.png.b93988efc913dec04df6970cc236e1df.png

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...