Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מYNET.

המפכ"ל לשעבר קראדי: בן גביר עלול לבצע הפיכה (ynet.co.il)

המפכ"ל לשעבר קראדי: בן גביר עלול לבצע הפיכה

משה קראדי אמר כי השר לביטחון לאומי עלול להשתמש במשמר הלאומי נגד רה"מ "ביום מן הימים", והוסיף: "מציע לנתניהו לראות מה קרה במדינות שבהן לפוליטיקאי היה כוח חמוש משלו". לדבריו, ראש השב"כ יצטרך לחשוב מה לעשות "אם נהפוך לדיקטטורה".

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

למי שפספס - ובעיקר ל @yd b-4, שמטיף כאן מוסר אלוהים יודע באיזו זכות:

בנק ישראל פרסם דוחות סטטיסטיים מעניינים על שנת 2022. בין שאר התובנות: משפחה חרדית מקבלת יותר מ-2000 חודש מאיתנו בהעברות ישירות - מלגות, ביטוח לאומי ועוד. וזה לפני שמתחילים לדבר על כל המסביב שמקבלים בעקיפין.

העיקר שאל תשכחו את חולצת ה"גם אני אזרח סוג ב'" שלכם כשתצאו להפגין עם המתנחלים אחרי היום עצמאות, אה?

• אהבתי 5
  • משעמם 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

בהנחה וזה לא מזויף, ולא ראיתי טענה כזו, צץ האקדח המעשן. 

אני בהלם שב 93 תוכנית הליכוד היתה במפורש לבנות כאן מערכת דמוקרטית כמו שצריך עם הפרדת רשויות מעולה (בחירה ישירה). 

642827695ad8192c.jpg

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 3
פורסם
לפני 7 שעות, DubelBoom כתב:

זכות ההפגנה קיימת, והרגשות של אף אחד לא יותר חשובים משל האחר. כמו שהחרדים הפגינו במרכז תל אביב בשבוע שעבר, ללהטבים מותר להפגין בעיר הבירה שלהם מול מוסדות השלטון שלהם.

חבל שמתעלמים פה מהבעיתיות העצומה בחיים במדינה משותפת בין קבוצות ששונאות אחת את השניה.
במרד בית שני, כשהרומאים צרו על ירושליים, הקנאים היהודים בירושליים הנצורה שרפו אחד לשני את מחסני החיטה והמון מתו ברעב. בסוף העיר נכנעה ונשרפה  וחרב בית המקדש.

מדוע לפעול בכיוון הזה? לחרדים יש לא מעט אמונות ומנהגים שקשים לנו, החילונים. אבל  זה לא אומר שצריך להכניס להם בכוונה גם על הדברים שהם הכי קשים בעיניהם.
מדוע להכניס אצבע בעין  של השני?
בהולנד, קנאי אנטי מוסלמי צבע על התחת שלו את הפנים של הנביא מוחמד. מדוע הפגיעה העמוקה הזו ברגשות המוסלמים היא כביכול בסדר כי יש חופש דיבור?

• אהבתי 1
פורסם
לפני 7 דקות, יבגניפ כתב:

העיקר שאל תשכחו את חולצת ה"גם אני אזרח סוג ב'" שלכם כשתצאו להפגין עם המתנחלים אחרי היום עצמאות, אה?

בלי לימודי ליב"ה לא יודעים שסוג א מעל סוג ב

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אתה לא הבנת, המטרה שלהם שכולם יהיו סוג ב' כמוהם. הנה:

בתאריך 29.3.2023 בשעה 11:38, yd b-4 כתב:

בערך באותה מידית ריאליות "כרגע" אתה חילוני.

בעז"ה תכף נחזיר את כל מדינת ת"א בתשובה ואז לא תהיה בעיה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 13 דקות, yehuda-k כתב:

חבל שמתעלמים פה מהבעיתיות העצומה בחיים במדינה משותפת בין קבוצות ששונאות אחת את השניה.
במרד בית שני, כשהרומאים צרו על ירושליים, הקנאים היהודים בירושליים הנצורה שרפו אחד לשני את מחסני החיטה והמון מתו ברעב. בסוף העיר נכנעה ונשרפה  וחרב בית המקדש.

מדוע לפעול בכיוון הזה? לחרדים יש לא מעט אמונות ומנהגים שקשים לנו, החילונים. אבל  זה לא אומר שצריך להכניס להם בכוונה גם על הדברים שהם הכי קשים בעיניהם.
בהולנד, קנאי אנטי מוסלמי צבע על התחת שלו את הפנים של הנביא מוחמד. מדוע הפגיעה העמוקה הזו ברגשות המוסלמים היא כביכול בסדר כי יש חופש דיבור?

נאה דורש נאה מקיים. למה הרגשות שלי והזכויות שלי פחות חשובות מהרגשות של החרדי? זה לא שוויוני, מילא היה רגשות מול רגשות, היה אפשר איכשהו לטעון שזה שווה (למרות שזה לא), אבל זה רגשות+זכויות מול רגשות.

ישוו לי את הזכויות והצעדה בירושלים כנראה תפסיק. המסיבה בתל אביב תמשיך כי אין שום סיבה להפסיק אירוע שחוגג אהבה אף פעם, אבל מצעד בדרישה לשוויון בירושלים באמת לא נצטרך.

הרי אין מצעד שנתי למען אוטובוסים בשבת, נכון? זה לא מתוך רצון לתקוע אצבע, אלא זעקה אמיתית לשוויון שהדתיים, החרדים והערבים מסרבים לקבל.

ולא הבנתי את האנלוגיה לציור של מוחמד על התחת? נשמע שזה רק מחזק את הטענה, זה בסדר וזה בסדר. וגם תפילה המונית במרכז תל אביב זה בסדר.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 29 דקות, Nemesis כתב:

בהנחה וזה לא מזויף, ולא ראיתי טענה כזו, צץ האקדח המעשן. 

אני בהלם שב 93 תוכנית הליכוד היתה במפורש לבנות כאן מערכת דמוקרטית כמו שצריך עם הפרדת רשויות מעולה (בחירה ישירה). 

642827695ad8192c.jpg

איך הם אמרו? העבירו חוקים בלי להבין, הטעו אותם, עזוב זה הכל השמאל אשם.

מה שברור הוא ששמיר צדק. האיש מלאך חבלה. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 23 דקות, DubelBoom כתב:

שוו לי את הזכויות והצעדה בירושלים כנראה תפסיק

למה?

ירושלים היא לא "שלהם". זו עיר הבירה שלנו.

מעבר לזה, שהצעדה היא גם עבור אותם חרדים שפוחדים להודות שהם שונים, בפני הסביבה שלהם ובפני עצמם.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
Just now, פינדר כתב:

למה?

ירושלים היא לא "שלהם". זו עיר הבירה שלנו.

מעבר לזה, שהצעדה היא גם עבור אותם חרדים שפוחדים להודות שהם שונים, בפני הסביבה שלהם ובפני עצמם.

כי אם יש שוויון, לא צריך למחות.

לא חושב שהמצעד בירושלים עוזר לאף חרדי לצאת מהארון, לצערי.

האם אני אתנגד להמשך המצעד? אפילו לא קצת, אבל אני אראה אותו כפחות נחוץ - בעוד שהיום הוא בעיניי חשוב פי כמה מזה שבתל אביב.

פורסם

בן גביר: בלה פמיליה יש אנשים ערכיים.

תפסיקו לעשות רצח אופי לחבורת הגזענים האלימים האלו.

• מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, yehuda-k כתב:

מדוע אני צריך להיות אזרח סוג מ'

משלם מיסים

מתגייס לצה"ל

ממן חרדים

והם ימשיכו לחיות על חשבוני כאילו כלום?הם תוקעים לנו אצבע בעין פעם אחר פעם אבל אתה בוחר להתעלם.

מדוע?

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, yehuda-k כתב:

אתה מבין שמדובר בתהלוכה של אנשים?

לא פחות ולא יותר. בלי עירום או משהו כזה.

זה פשוט שעצם הקיום של אנשים להטבים הוא אצבע בעין מבחינתם.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, פריג'י כתב:

מה שברור הוא ששמיר צדק. האיש מלאך חבלה. 

נראה לי שהוא טעה. אפילו הוא לא האמין מה שיצא מהבנאדם הזה.
האיש הוא משמיד ישראל.

לפני שעתיים, Nemesis כתב:

אני בהלם שב 93 תוכנית הליכוד

למה אתה בהלם? מה הקשר בין הליכוד של אז לליכוד של היום.
שרון הבין את זה כבר לפני 20 שנה, הליכוד הוא מפעל שחיתות.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...