Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 שעות, falou כתב:

איש, ביבי הוציא פי-5...

שני בתים, תקופה קצרה יותר... אבל פי 5

זאת ועוד, משום מה שכחו להזכיר שבנט ויתר על השכר שלו.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 1 דקה, teyal כתב:

זאת ועוד, משום מה שכחו להזכיר שבנט ויתר על השכר שלו.

פופוליסטי 😅

הוא לא יכול לותר על השכר. זה מעוגן בחוק. זה סיפור שכל פוליטיקאי בשנים האחרונות מספר כדי להישמע צדיק, אבל בפועל הוא כמעט בלתי אפשרי.

פורסם
לפני 6 שעות, Gavrik כתב:

בינתיים ביהדות התורה מנסים לקדם חוק אגרה שנתית על אחזקת חיות מחמד.

כלב אחד 3500 ש"ח בשנה

כלב שני ומעלה 7000 ש"ח בשנה.

So liberman it is

S20424-17294950.png

שילכו לעזאזל החשוכים האלו. למה שאשלם להם אגרה? המלטז צעצוע שלנו צורך אי אלו שירותים מהמדינה?

ברור שהדרישה הזו תגיע מהצד שלהם, כי אצל הבוחרים שלהם מן הסתם אין כלבים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתם מתעצבנים כאילו השטות הזאת תעבור.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, eitanuch כתב:

זה האמ-אמא של הצ'רי פיקינג.

איך שלא תהפוך את זה סך ההוצאות אז גדול בצורה הזויה לעומת סך ההוצאות היום. (אפילו אם תשווה רק את עלויות המדינה לשיפוצים/בזבוזים בקיסריה עוד לפני שספרת את בלפור.....)

אני לא מבין את קמפיין הליכוד להכפיש את בנט על כביכול נהנתנות שמנהיג המפלגה שלהם (ובעיקר אשתו) הוא פחות או יותר הסמל הלאומי לזה, כל כך שהם נחקרו על פלילים בנושא. הזיה.

שימצאו דברים ענייניים לבקר אותו עליהם, בהחלט יש כאלו.

פורסם
לפני 2 דקות, Pika007 כתב:

איך שלא תהפוך את זה סך ההוצאות אז גדול בצורה הזויה לעומת סך ההוצאות היום. (אפילו אם תשווה רק את עלויות המדינה לשיפוצים/בזבוזים בקיסריה עוד לפני שספרת את בלפור.....)

אני לא מבין את קמפיין הליכוד להכפיש את בנט על כביכול נהנתנות שמנהיג המפלגה שלהם (ובעיקר אשתו) הוא פחות או יותר הסמל הלאומי לזה, כל כך שהם נחקרו על פלילים בנושא. הזיה.

שימצאו דברים ענייניים לבקר אותו עליהם, בהחלט יש כאלו.

העניין הוא שבנט מתעקש להשוות את עצמו לביבי במקום להתעסק בלמה הוא טוב בעצמו. יש לך הוכחה שמדובר בקמפיין של הליכוד שמכפיש את בנט? 

פורסם
לפני 30 דקות, SlowRide כתב:

אתם מתעצבנים כאילו השטות הזאת תעבור.

אם ליברמן היה מגיש חוק לעיקור וסירוס חובה לחרדים, האם היית מתעצבן גם בידיעה שאין סיכוי לחוק כזה לעבור?

העולם או נכון יותר בני ברק הייתה כנראה מתהפכת והמדינה הייתה נעצרת באותו היום.

מדובר על הצהרת כוונות - אנחנו פו כדי לפגוע בכל מה שיקר לכם כי כביכול "פגעתם בנו עם חוק המס על חד פעמי"

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אם היה מגיש כזו הצעה מישהו היה מתייחס לזה ברצינות? בדיוק כמו ההצעה הזאת. לא היו הופכים כלום ולא עוצרים כלום כמו שלא עשו כלום עם החד פעמי, שזה אמיתי.

אז כן, הם מגישים הצעות חוק לא ישימות שנועדו לפגוע בחילונים בכאילו. זה בסך הכל רק פוזות והצגות לציבור הבוחרים שלהם בדיוק כמו הסרטון של כרטיס דרעי כבר לא עובר בקופה בסופר והחילוני הרשע שקונה מזון חתולים בהנחה וצוחק. 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
לפני 8 שעות, Gavrik כתב:

אם ליברמן היה מגיש חוק לעיקור וסירוס חובה לחרדים, האם היית מתעצבן גם בידיעה שאין סיכוי לחוק כזה לעבור?

לא עיקור/סירוס, אבל כן הייתי מגיש הצעת חוק על תשלום אגרה שנתית של 5000 ככה החל מילד שלישי (פר ילד).

מילד חמישי ואילך הסכום יגדל ל7500.

לאור השירותים שהילד הזה יצרוך מהמדינה, נשמע לי די הוגן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 17 שעות, m3x7r3m3 כתב:

זה שהם רוצים זה יפה ונכון.

אבל רצון זה לא טרור.

טרור זה טרור, אם ישאירו את הרצון הזה לעצמם ולא יהרגו יהודים, אז הם גם יישארו כאן עם הרצונות האלה שלהם.

כמובן שדילול אוכלוסיה זה לא מטרה, למה שזה תהיה מטרה? זה אפילו לא אמצעי.

בניגוד מוחלט לצד הפלשתיני - שכן רואה מטרה בדילול עד השמדת האוכלוסיה היהודית. (זה נכון כמעט לכל הפלגים הפלשתיניים, בטח כל המיוצגים בפרלמנט)

אתה מקפץ בין טענות על מיגור הטרור, לבין טענות על מלחמת לאומים, ועל זה שיש כל כך הרבה תומכי טרור אקטיביים בצד השני שמה שאתה מציע לעשות יוביל לדילול האוכלוסיה שם. פה בציטוט לקחת סוג של צעד אחורה, שזה מבורך. אבל בכלליות אתה משאיר מעט מאוד מקום לאופטימיות ולסיכוי לחיים סבירים כאן, עם הכללות והנחות מוצא על חשיבה איסלאמית או איך שלא קראת לזה. כי הרי אם זו הבעיה - גם אם תמגר את הטרור, נניח, מה ימנע ממנו לצוץ שוב בעוד שנתיים? ואז עוד פעם תצא למלחמת לאומים? גם מה בדיוק אתה מציע פרקטית? חומת מגן נוספת? עם גירוש משטחי הרשות וישראל? לאן בדיוק? אפילו את האפריקאים מדרום תל אביב לא כל כך הצליחו לגרש מכאן, לא? מה גם שאולי הזכרון שלי מטעה אותי על הבוקר, אבל זה לא עבד כל כך בלבנון לפני 40 שנה.

כל אחד בסוף יכול להסתכל על המציאות מאיזה זווית שהוא רוצה. אתה יכול להביא כאן ציטוטים של בן גביר עד מחר ולהסביר איזה אדם נחמד ולא קיצוני הוא. אבל במציאות הוא נתפס כקיצוני אפילו בתוך החברה היהודית, בדיוק כמו שעופר כסיף נתפס כקיצוני לצד השני. זכותך לחשוב כמובן שדווקא דתי ימני קיצוני מציע את הפתרון הפרגמטי היחיד לסכסוך כאן. זה קצת מוזר. אבל לגיטימי. 

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, m3x7r3m3 כתב:

ועדיין, המתנחל בעד תגובה קשה גם כשיש פיגוע בתל אביב וגם כשיש פיגוע בבאר שבע או בחברון.

הפוליטיקאי התל אביבי לא.

אבל זה לא משנה בעד מה הוא, כל עוד הממשלה לא עושה משהו. הנציגים שלו גם בממשלה.

ההבדל הוא שאתה חושב שאם תירוץ אחד לא יהיה רלוונטי, אז העצימות תהיה שונה.

אני חושב שההסתה בשני הצדדים מיותרת ולא תורמת לשום דבר חיובי.

כמו שאמרתי, בהיעדר בן גביר (כי הוא לא כל שבוע עולה להר הבית) - הם מוצאים תירוצים אחרים.

אז תירוץ מסוים מתקבל עליך, והאחרים הם שקרים...

כשתיקח להם תירוץ אחד, ועוד אחד, ועוד אחד, מתישהו בסוף ייפול האסימון ותבין שזה לא עניין של תירוץ זה או אחר.

מאיפה אתה מביא את ההנחות המוזרות האלה שמבחינתי יש תירוץ מקובל לטרור?
אתה חושב שמבחינתי זה שבנגביר צועק בהר הבית זה הצדקה לפיגוע ואם המצב יסלים בעקבות זה, אנחנו צריכים להוריד ראש ולקבל את המכה כי אנחנו התחלנו?
אני אומר לא להכניס את היד לטוחן אשפה למרות שיש מנגנון הגנה, אתה אומר בוא נכניס ואם נאבד אצבעות נתבע את היצרן כי זה לא אמור לקרות. 

זה לא משנה את השאלה - מה אנחנו עושים עם זה? לזרוק את המחבל ומשפחתו לסוריה לא.

לתת לרשות לממן אותם לפי KPI של כמה הרגו? הנוכחית בעד, הקודמת לא.

מסכים איתך שלממן אותם זה דפוק מאד. לא תומך בזה.
אבל אני חושב שצריך להסתכל על התוצאה הכללית. אם {לא מגרשים ומשלמים} מביא תוצאות יותר טובות מ{לא מגרשים ולא משלמים}, זה לא כזה נורא. אמנם חבל על הכסף אבל זה אילוץ שיש לו סיבות. 

זה שהצבא הירדני כגוף כרגע אינו אויב שלנו זה פועל יוצא של מיעוט ששולט על רוב, גם בהקשר הפוליטי, וגם בהקשר הצבאי.

אז מה? אפשר להגיד את זה על כל מדינה אחרת בעולם, שכרגע הם לא אויבים שלנו.
חוץ מזה, זה צבא. לא ארגון טרור דתי. מצידי שיקימו להם גם ליגיון פלסטיני של מדינת פלסטין.

לפני כשעה, vadim6385 כתב:

לא עיקור/סירוס, אבל כן הייתי מגיש הצעת חוק על תשלום אגרה שנתית של 5000 ככה החל מילד שלישי (פר ילד).

מילד חמישי ואילך הסכום יגדל ל7500.

לאור השירותים שהילד הזה יצרוך מהמדינה, נשמע לי די הוגן.

אבל גם ילד יחיד צורך אותם שירותים מהמדינה.
ועכשיו המטומטמים האלה רוצים לעשות חינוך חינם מגיל 0. 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם (נערך)
לפני 21 שעות, m3x7r3m3 כתב:

אתה שואל אם עדיף לכרות את יד ימין או יד שמאל - שניהם גרועים.

בתור איש מדעי המחשב אתה אמור לדעת שלבעיות קשות אין פתרון מושלם.
תמיד קיים איזשהו טריידאוף וצריך לבחור.

לגבי הציטוט הזה שלך הבחירה היא פשוטה מאוד, לכרות את יד ימין (נניח) במקרה הזה, כלומר "לעשות קולות של שטיח" עד שהשליט הרומאי הנוכחי יוחלף (וזה קרה שם בתדירות שאני מחליף לילד שלי טיטולים), טוב בסדרי גודל מגלות+שואה, מה השאלה בכלל?
זה לא משנה אם מרד בר כוכבא היה השני או השלישי או העשירי, מה שמשנה וחשוב ללמוד מהסיפור הזה הוא שלכל פעולה יש תגובה ותוצאה, ולעיתים התגובה והתוצאה לפעולה שביצעת וחשבת שתהיה מאוד מוצלחת (ובהתחלה הייתה אפילו מוצלחת אם מדברים ספציפית על המרד הזה) תתפוצץ לך בפנים, במקרה הזה חורבן של היישוב היהודי, בית המקדש, מאות אלפי הרוגים וגלות... כמה מאות שנים אחר כך שואה שכמעט הכחידה את היהודים. היה שווה?

אם נחזור למה שאמרתי קודם על בעיות קשות, אז הפלסטינאים הם בעיה קשה. אתה מנסה לגמד את הבעיה הזו, כאילו לפתור אותה באיזה מטה קסם, אבל זה לא עובד ככה.

תגלה אותם לירדן+טיהור אתני, ותקבל מדינה עם גבול לאירן ועיראק שאתה לא שולט עליו עם אוכלוסיה שרק רוצה לחסל אותך אחרי מה שעשית לה.
תספח מה שאפשר ותתנתק מהם חד צדדית תוך שמירה על שליטה בגבול ובשטחי מפתח ותקבל פוטנציאל לעימותים נוספים בעתיד.
לא תעשה כלום, תקבל רוב ערבי בין הירדן לים (ותפסיק להתווכח על זה זו עובדה, הם פשוט מתרבים מהר יותר, ולא בכל שבוע עולים מיליון עולים ממרוקו/רוסיה, {וחוץ מזה כבר אין לנו מספיק מקום לכולם}) שחלק גדול ממנו עלול לרצות להסתפח אליך רק כדי לקחת את השלטון ולהעיף אותך לים.

אין פה פתרון מושלם כי זו לא בעיה קלה כמו שאתה מנסה לצייר.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 10 שעות, Gavrik כתב:

מדובר על הצהרת כוונות - אנחנו פו כדי לפגוע בכל מה שיקר לכם כי כביכול "פגעתם בנו עם חוק המס על חד פעמי"

קודם כל רחמים עליך שכלבים "זה כל מה שיקר לך"

וכן לדעתי זה אחלה. שאתה צוהל ושמח שפוגעים בילדים (לא יודע אצלי זה יותר יקר וחשוב מכלבים). אשמח לראותך מבין על בשרך שפוגעים "ביקר לך מכל"

מה קרה? שזה עליך אתה כועס....

• רעיון גרוע 1
  • מצחיק 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מי צוהל ושמח שפוגעים בילדים?

• תוכן חדש...