Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חניה ברחוב הולנדי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה , שכנים שלי חושבים שהחנייה שמחוץ לבית שלהם (ברחוב ההולנדי) היא חנייה פרטית אך ורק שלהם , לפי הטאבו החנייה לא שייכת לאף אחד והיא יכולה לשמש כל מי שגר בסביבה .

יום אחד בעלת הבית פנתה לאבא שלי בחוצפתה ואמרה לי שהיא לא מוכנה שנחנה את רכבנו בחנייה "שלהם" כי זה לא שייך לנו אז אבא שלי אמר להם שזה חנייה שכל בעליי הדירות ( מדובר בשכונה וברחוב של בתים פרטיים בלבד! ) יכולים לעשות שימוש בה.

מה דעתכם בנושא , האם נתקלתם גם אתם במצב דומה ?

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

היא יכולה לקפוץ ולעשות סלטות באויר מרוב עצבים

החנייה לא שייכת לה

אם היא תגרום לך נזק לאוטו או תחסום אותך אפילו תזמין מיד משטרה

אחי קנה בית ברחוב הולנדי

יש כניסה לחנייה בגינה

מגיע לבית עומדים שני רכבים מול השערים

פונה לשכנים ממול מבקש להזיז את המכוניות והם לא מוכנים

בטענה שהם מחנים ככה כבר שנים(לבעל הבית הקודם לא היה רכב)

קרא למשטרה ביקשו מהם יפה לזוז אבל למחרת היה אותו הדבר

קרא לפקח של העירייה שאיים עליהם בד"וח

כמה ימים היה בסדר ושוב חזרו לשם

אחרי חודש הוציא תו נכה

סימנו לו חנייה ליד הבית + הכניסה לחנייה בגינה

לקח להם 3 חניות

הם לא ויתרו ולמחרת המטומטמים חנו על חניית הנכים עם שני הרכבים

אחי קרא למשטרה

חטפו קנס 500 ש"ח על כל אוטו

ומאז המכוניות שלהם חונות רחוק

פורסם

ניתקל כל יום במצבים יותר גרועים.

אנשים חושבים שהם קנו חתיכת רחוב ביחד עם הבית שלהם.

בכל זאת, אם יש הקצאה של חניה אחת ליד כל בית, אז נראה לי הגיוני שכל אחד יחנה ליד הבית שלו.

אני גם מניח שלכל אחד יש לפחות חניה פרטית אחת בתוך השטח הפרטי.

אז לא יקרה לשכנה שלך כלום אם היא תכניס את הרכב שלה לתוך החניה כשיש רכב אחר בחניה הציבורית.

יש לי סיפורים מפה ועד להודעה חדשה על דברים כאלה.

אני גר במקום מאוד בעייתי (יש יותר בתים מחניות) ואיכשהו השכנים עם היונדאי טוסון והסקודה רומסטר תמיד מוצאים חניה. ורק לי עם הפונטו - לא נשאר.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
ככה , שכנים שלי חושבים שהחנייה שמחוץ לבית שלהם (ברחוב ההולנדי) היא חנייה פרטית אך ורק שלהם , לפי הטאבו החנייה לא שייכת לאף אחד והיא יכולה לשמש כל מי שגר בסביבה .

יום אחד בעלת הבית פנתה לאבא שלי בחוצפתה ואמרה לי שהיא לא מוכנה שנחנה את רכבנו בחנייה "שלהם" כי זה לא שייך לנו אז אבא שלי אמר להם שזה חנייה שכל בעליי הדירות ( מדובר בשכונה וברחוב של בתים פרטיים בלבד! ) יכולים לעשות שימוש בה.

מה דעתכם בנושא , האם נתקלתם גם אתם במצב דומה ?

יש מצב שאתה גר ברחובות ההולנדית?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אחי קרא למשטרה

חטפו קנס 500 ש"ח על כל אוטו

ומאז המכוניות שלהם חונות רחוק

אין מה לעשות יש אנשים שלא מבינים כשמסבירים להם פעם אחר פעם.

ומבינים רק ברגע שנותנים להם קנס.

שישלמו וילמדו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אלה האנשים, אסופה של חארות.

זה כמו שהיום מישהו כעס עלי כשביקשתי ממנו לאסוף את החרא של הכלב שלו בפארק, שהוא כמובן "לא ראה".

וזה כמו שבבניין עם חניות פרטיות וגם חניות משותפות, מי שמגיע חונה קודם במשותפת, כדי שאורחים שלו יוכלו לחנות בפרטית, ולא קודם "ממלאים" את הפרטיות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

משהו יפה שראיתי בפייס בוק:

http://www.facebook.com/photo.php?v=558886877474784&set=vb.411244765616994&type=2&theater

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מכיר את הבעיה לי היה משהו דומה.

יש לי שכנים שיש להם 3 מכוניות, לרוב שתי המכוניות בחנייה והשלישית חונה ליד הבית שלי. לנו בזמנו היה שתיים.

בעלת הבית שלנו כעסה שהמכונית השלישית שלהם תופסת לנו את החנייה הציבורית שלידנו במקום לנסוע עוד 10 מטר קדימה ולחנות במפרץ או לחלופין לנסוע לתחילת הרחוב, יש לומר שיש חנייה בשפע ובאמת שהכי רחוק שאפשר לחנות זה הליכה של 15 שניות גג עד לבית.

הסברתי לה שזה באמת מעצבן ולאף שכן אחר הם לא תופסים את החניות ליד אבל היא לא ממש יכולה לעשות שום דבר בעניין כי חוקית זאת חנייה ציבורית. בתור שכנות טובה היא הלכה אליהם וביקשה בנימוס שלא יחנו כי בכל זאת זה שיש להם עוד מכונית זה לא ממש בעיה שלה :) הם הסכימו לא להחנות ליד החנייה.

כיום מכרנו את אחד הרכבים וכיום הרכב היחידי בבית חונה בחנייה הפרטית. הבעיה שאני נתקל אצל השכנים שחזרו לחנות ליד הבית שלנו היא שהם חונים לא מספיק צמוד לאורך החנייה וכך שהאחוריים של הרכב קצת חוסם את שער הכניסה (לא לחנייה) או שהם חונים קצת צמוד מדי לקיר ואז קשה לפתוח את הדלת של פח הזבל... שמתי להם כבר כמה פעמים מכתב שישימו לב לעניין הזה,

נראה שאצלם זה מאוד תלוי מי הנהג או כמה הוא ממהר (מסכן קשה לו להשלים עוד שנייה לחנות נורמלי)...

אין הרבה מה לעשות בעניין...

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
אתה מרחובות ?

אני גר בשכונת מקוב בשרונה מכיר ?

אני גר ברחובות. יש לנו חניה דומה למה שאתה מתאר. יש חניה פרטית של הבית. ויש ממול מפרץ עם שתי חניות. כל בית יש לו ממול שתי חניות. בעקרון החניה היא לא שלנו בטאבו כן אבל כשרכב אחר מחנה שם זה מציק ועושים קצת פרצופים. אז אני די מבין.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

מה זאת אומרת מציק ועושים קצת פרצופים?!

החנייה היא של כלל הציבור, למה שיציק לך ותעשה פרצופים למישהו שחונה בחנייה ציבורית כחוק?!

פורסם

אצלי ברחוב כחול לבן וכל החניה משותפת ואנשים שומרים לעצמם חניה. מי שמגיע מוקדם עם קטנוע חונה על הכביש עד שהבן/בת זוג יגיע, מחנים אוטו באמצע שתי חניות ואז מזיזים שמגיע מישהו. מטריף מעצבים:evil:

• תוכן חדש...