Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במזגן בפיז'ו 306 00'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני חדש בפורום פה אז ככה שבמידה ויש איזה שהיא טעות לא בכוונה :-D

יש לי רכב מסוג פיג׳ו 306 שנת 2000 נפח 1600 הבעיה היא שכל פעם שאני נוסע ברכב או שסתם הרכב עומד מונע או סוויץ׳ פתוח המזגן כל הזמן נדלק ומתכבה פעם על עוצמה חזקה פעם על פחות.

מה יכולה להיות הבעיה ? האמת שזה שיגע אותי כבר חייב עזרה :x

תודה מראש.

פורסם
שלום, אני חדש בפורום פה אז ככה שבמידה ויש איזה שהיא טעות לא בכוונה :-D

יש לי רכב מסוג פיג׳ו 306 שנת 2000 נפח 1600 הבעיה היא שכל פעם שאני נוסע ברכב או שסתם הרכב עומד מונע או סוויץ׳ פתוח המזגן כל הזמן נדלק ומתכבה פעם על עוצמה חזקה פעם על פחות.

מה יכולה להיות הבעיה ? האמת שזה שיגע אותי כבר חייב עזרה :x

תודה מראש.

סליחה ששאלתך לא מובנת..

המזגן נדלק לבד ומתכבה אחרי כמה שניות מעצמו ? :roll:

פורסם

אצלי היה בעבר כזאת בעיה בדיוק אותה תופעה .

אני אתחיל בלהלחיץ אותך ,

במוסך מורשה ביקשו 4000 שח

במוסך חרא זה עלה 1000 שח אבל הרס לי את כל הלוח המכוונים ולמעשה נאלצתי למכור בסוף אתה רכב במחיר של ארוחה במסעדה.

אצלי זה התחיל בנגד משתנה שנשרף (זה למעשה בורר עוצמת המזגן)

אז לאחר פרוק חלק מלוח המכוונים זה הוחלף .

אבל אז נשרף עוד אחד והתגלה שמה ששורף את הבורר זה בעצם המנוע של המאייד (הוונטה שבתוך ברכב ).

חדש שכזה זה אלפי אלפי שקלים .

מצאתי כזה תחליפי , אבל כאמור המוסך הזוועתי שפרק באכזריות את הפלסטיקה של הצרפתית שלי הרס את הרכב.

בקיצור , מוסך אמין חשוב אין לי להמליץ לך ולמעשה זאת הסיבה שלא אחזיק שום רכב של פזו \ סיטרואן .

אחכ זה או הבורר (עלות נמוכה יחסית) , או המאייד (יקר מאד).

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

אם אתה מחפש לא להשקיע הרבה, ומוכן כרגע לוותר על המזגן, תוציא את הפיוז של המזגן ואז היא לא תעבוד בכלל, ובקיץ תחזיר.

פורסם

בעיה ידועה ברכב הזה, גם אצלי יש את התופעה הזו.

כמו שאמרו פה קודם לכן, שאתה מתחיל לתקן רכיבים ברכב הזה אתה פותח לעצמך תיבת פנדורה.

אני אישית ממליץ לך למצוא איזה נקודה מסוימת שבה המפוח נשאר כבוי(או עובד ממש ממש לאט כמו אצלי) ע"י משחק ומכות קלות על מכוון העוצמה.

אם אתה באמת בן אדם אמיץ ומחפש הרפתקאות בתחום הרכב וכן החלטת ולתקן את הליקוי השולי הזה, אך ורק אצל אדם שמבין מה הוא עושה(לא בהכרח מורשה) וידע איך לגשת לרכב הזה,שיסביר לך בדיוק מה הוא מתכוון לעשות ואיך הוא יפרק וכ"ו וכ"ו.

הרכב הזה לא סלחן לחובבנים בלשון המעטה.

פורסם

כמו שאמרו כבר לפני, נשמע כמו נגד מהירויות שנשרף.

זאת לא כזו זוועה להחליף אותו, אבל החלק עצמו מעט יקר.

מאיזה איזור אתה בארץ? בת"א יש לך את מוסך "גבע" שהניסיון שלי איתם מאוד חיובי (תעשה חיפוש עליהם).

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

קניתי את הוונטה עם הנגד המשתנה במשהו כמו 150 ש"ח, חדש עולה 600 ש"ח, איך הגעת לאלפי שקלים :?:

חוצמזה, אני לא מכונאי מדופלם אבל הפירוק וההרכבה של הוונטה זה משחק ילדים ועשיתי אותו לבד, בשביל להרוס משהו בפלסטיקה צריך להתאמץ קשה גם עם 2 ידיים שמאליות

פורסם

חברה תודה רבה לכם על העזרה , אני האמת לא חשבתי שזה כזה סיפור אמרו לי שברכב הזה יש בקרת אקלים ואמרו לי סהכ להוציא את הפיוז אבל בכל מקרה תודה על העזרה המקצועית.

• תוכן חדש...