Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת ועוד - http://www.themarker.com/news/1.1917375

עד שהמדינה לא תיקח לנו 90 אחוז מס הכנסה מהשכר החודשי שלנו, הציבור יישאר אדיש ויבלע צפרדעים, וואחד צפרדעים.

בושה לחיות במדינה כזו מושחתת וסרוחה, כמה אפשר לסחוט, למעוך, לרכב ולנצל את מעמד הביניים, כמה?!

:|

ליאור (שכרגע עדיין מובטל כבר יותר מחצי שנה).

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אין שום הגיון בפטור ממס על קרנות השתלמות.

זה דינוזאור שמזכיר את עוצמת ההסתדרות.

היה עדיף לאפשר המשך קבלת הפטור על חסכון לטווח ארוך באמת.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

טוב מאוד. הפטור הזה חייב לעוף, ביחד עם כל הטבות המס והקומבינות האחרות. שיפשטו את חוקי המס. אין שום הגיון כלכלי או חברתי בפטור ממס שניתן ל33% מהשכירים עם שכר ממוצע של 12K לחודש (בדקתי היום).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני גם ראיתי את הכותרת הזו היום אבל לא הבנתי על איזה חלק מהקרן השתלמות מדברים?

אני רוצה להאמין שרק על הריבית המצטברת ולא על החסכון עצמו שמשלם העובד והמעסיק

אחרת, קרן השתלמות תהפוך להיות לדבר מאד לא משתלם. :?

פורסם

אם אתה שואל אותי, זה חלק מעשרות הבלונים שיופרחו בשבועות הקרובים.

ביבי כמנהגו מפריח הרבה בלונים על מנת שבסופו של דבר הוא יצליח לתפוס רק חלק מהם ועל השאר הוא יגיד "ויתרתי לכם".

בכל אופן ההגיון אומר שעל הרווחים ולא הקרן עצמה אחרת מי יפקיד שם כסף?

פורסם

שלא יפקידו. הרי הקרן, גם אם עושה תשואה נמוכה מאוד (נגיד צמוד למדד), משמשת בעיקר כאמצעי לקבלת כסף ללא תשלום מס הכנסה. זה שיש שם תשואה הונית זה רק בונוס.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

מדובר על עז שתוצא אחר כבוד מהדיונים הסופיים וזאת בעיקר מהסיבה שיש עשרות הסכמים קיבוציים של ענפים שונים שבהם הפטור הזה מעוגן כזכויות העובד.

ביבי, גם אם מאוד ירצה, לא יוכל להעביר כזה חוק בלי שהמדינה תושבת לו עד להודעה חדשה.

דרך אגב, ניתן לגבות הרבה מאוד כסף שכיום "מתפספס" בגללה פטור קיים היום ממעמ למשכירי דירות פרטיות (עד לתקרה מסוימת).

נראה אותו ממסה את זה וגורם לעליה מיידית של 17% במחירי הדירות להשכרה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זו גזירה שמועלית כל דיון על קיצוצים בתקציב, ויודעים מראש שאין סיכוי שהיא תעבור,

אבל מכניסים את זה, יחד עם עוד כמה הצעות, ויודעים שחלק יתקבל בלית ברירה,

וחלק כמו תמיד יועבר למגירה, עד הדיון הבא.

פורסם

להגיד את האמת, הכותרת הזו הרבה יותר מדאיגה אותי מכל הקשקושים של ביבי.

נגיד בנק ישראל סטנלי פישר יעזוב את תפקידו ביוני

נראה שפשוט נמאס למבוגר האחראי שלנו לשחק בקקה.

פורסם

ועוד כותרת שמדאיגה אותי - הרעיון של ביטול בתי הדין לעבודה ואיסורי שביתה ב"שירותים חיוניים" (מעניין איםך הם יוגדרו). עוד פעולה דיקטטורית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ועוד כותרת שמדאיגה אותי - הרעיון של ביטול בתי הדין לעבודה ואיסורי שביתה ב"שירותים חיוניים" (מעניין איםך הם יוגדרו). עוד פעולה דיקטטורית.

עובד חיוני, מתוקף תפקידו, חיוני. כלומר, תמיד יקבל את מה שהוא רוצה באמצעות שביתה. לכן, כמו שלשוטרים אסור לשבות, גם לעובדי הנמלים, רש"ת וחח"י אסור לשבות.

פורסם

ובנוגע לביטול בית המשפט לענייני עבודה, לא מדובר בכך שעובד לא יוכל לתבוע מעסיק או בביטול חוקי התעסוקה אלא בביטול של מנגנון די מיותר והעברת כל הדיונים לבתי המשפט המחוזיים ה"רגילים".

פורסם

מערכת בתי המשפט המחושזיים הכל כך יעילה? שכל תביעת הלנת שכר תמשך עד הפנסיה?

אחד הדברים הבסיסיים בבתי הדין לעבודה הוא שמדובר במנגנון יעיל מאוד להגנה על העובד מפני המעסיק העושק אותו. אבל כנראה שבמסגרת ההגנה על העסקים נתניהו יקריב את העובדים.

לגבי הגדרת "חיוני" - אני מניח שהמדינה תגדיר כך כל מי שנוח לה. אני מניח שגופים חזקים כמו הנמלים יצפצפו עליה.

בתי הדין לעבודה עשו בשנים האחרונות עבודה יפה מאוד באיזון בין הצדדים. לדוגמא - בעת שביתת הרופאים הם איזנו בין זכות הרופאים לשבות לבין הגנה על החולים, עם הגבלות על היקף השביתה. פירוק מנגנון זה יפגע בכל הצדדים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
זאת ועוד - http://www.themarker.com/news/1.1917375

עד שהמדינה לא תיקח לנו 90 אחוז מס הכנסה מהשכר החודשי שלנו, הציבור יישאר אדיש ויבלע צפרדעים, וואחד צפרדעים.

בושה לחיות במדינה כזו מושחתת וסרוחה, כמה אפשר לסחוט, למעוך, לרכב ולנצל את מעמד הביניים, כמה?!

:|

ליאור (שכרגע עדיין מובטל כבר יותר מחצי שנה).

נו באמת, לא הסבירו לך עדיין שהפיתרון הכי טוב הוא העלאת המס?!? :roll: :roll: :roll:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...