Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי פשות כשאני מוריד את הגיין למסר יותר נמוך אז שומעים את הסאב יותר.

לפי הלינק אמור לעמוד אצלי הגיין אל ארבע אבל אז אני ממש בקושי שומעה אותו, אם נגיד אני מחזיר אותו לארבע יש איזה דרך להגביר אותו דרך ההד יוניט? אקוולייזר אוליי או משו??

מקדימה מחוברים לי קומפוננטים של מורל מקסימו ומאחורה רמקולים של jbl 938 gto, הקומפוננט הוא ארבה אום והאחוריים הם שתיי אום, האם אני מכוון אל אותו עיקרון כמו של הסאב, שניהם מחוברים לcrunch 1000.4.

פורסם

בוודאי, אבל האות שמגיע אליו עלול להיות מעוות ולגרום לנזק.

אני מניח שיש דרך לשלוט על עוצמת הסאב דרך הרדיו דיסק, צריך לעבור על חוברת ההוראות שלו (כמו גם שאר הרכיבים).

 

נשמע כמו סלט שלם של דברים. עושה רושם שגם הרמקולים האחוריים שלך מקבלים הספק גבוהה יותר ממנו אליו יועדו.

וכן, הכיוונים שם זהים באופן עקרוני לאלו של הסאב. שיטה נפוצה אחרת לביצוע הכיוונים היא לכוון את הרדיו דיסק לשלושת רבעים הווליום שלו (כשכל המגברים על גיין הכי נמוך - לא המספר הכי נמוך...) ואז להעלות אותם בהדרגה עד ששומעים עיוות ולהחזיר חזרה טיפה. משהו שרצוי, או לפחות קל יותר, לעשות עם שני אנשים.

 

ממליץ לך להגיע לאחד המפגשים שמאורגנים דרך הפורום כדי שיוכלו לעזור לך בפועל ולא על דפי הפורום.

×
×
  • תוכן חדש...