Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא רואה חלק מהתמונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי בעיה בהצגת חלק מהתמונות, בשרשור הזה לדוגמא http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3737889#post3737889, בתגובה הזאת

לגבי רכישת מד-לחץ אויר:

סמוך על אלה בצד שמאל (יעלה כמה גרושים יותר):

pressuregauges.jpg

בשמאלי אפשר גם לחבר קומפ' וגם לשחרר לחץ.

מקור: http://www.carbibles.com/tyre_bible_pg3.html

כשראיתי את ההודעה לראשונה במקום התמונה ראיתי ריבוע לבן קטן עם איקס בתוכו אבל אחרי שציטטי את ההודעה ראיתי את התמונה אני פעיל בעוד פורומים וגם שם לפעמים אני לא רואה תמונות אבל אחרי שאני מצטט אני לא רואה אותם.

אני משתמש בכרום אבל גם בדפדפנים אחרים זה קורה.

תודה אורי

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
התמונה הגיע מלינק שפג לו התוקף

בגלל זה ראית את התמונה ועכשיו כבר לא.

אין לך שום בעיה.

שי.

הפוך, בהתחלה לא ראיתי אבל אחרי שצטטי כן ראיתי (אגב בציטוט שיש פה עכשיו אני כן רואה את זה) גם בציטוט וגם בהודעה המקורית (שבה בהתחלה לא ראיתי)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...