Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

כשהרכב מונע (עומד במקום) הטורים בערך על 650 סל"ד , בערך כל דקה-שתיים הרכב מתחיל לרעוד ל-20 שניות בערך.

אחרי ניקוי בית מצערת הרעידות עדיין קיימות.

מישהו יודע מה מקור התקלה?

תודה

ארז

פורסם

יש הרבה סוגים של רעידות, יש רעש שמלווה לזה או רק רעידה?

זה יכול להיות תושבות כמו שזה יכול להיות סל"ד סרק משחק.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

רעידה ממש מורגשת.

אין רעש נלווה(חוץ מהרעש של הרעידה עצמה) , פלאגים הוחלפו לפני 20 אלף - יש קשר?

תודה

ארז

פורסם

syaron24

לא בדקתי , עד כמה שאני יודע אצלי אין חוט הצתה אלא כויל ישירות לפלאג.

אבל היום שמתי לב מה גורם לרעידות - שינויים בצריכת חשמל.

לדוגמא:

א.אם האורות של הרכב כבויים לגמרי - הוא רועד במצב עמידה(הרעידה הכי חזקה)

ב.אם אני מעביר לאורות חניה - הרעידות פוסקות , אם אני מדליק אורות רגילים - רועד טיפה יותר(אבל הרבה פחות מבלי אורות בכלל)

ג.אם אני פותח או סוגר חלון - יש רעידות(ועוצמת הפנסים פוחתת עד שאני מפסיק לפתוח/לסגור את החלון)

מישהו מבין למה זה קורה?

נ.ב - שמתי לב שאם האורות הרגילים דולקים - לוח השעונים פחות מאור , אם אני מכבה את האורות הלוח ממש מואר וקריא ת אולי יש לזה קשר לרעידות בסעיף א'

תודה

ארז

פורסם

אם הרעידות כשההילוך משולב ל-D וכשאתה מעביר ל-N הרעידות פוסקות/נחלשות משמעותית, זה תושבות מנוע.

פורסם

תשמע אני לא מבין כלכך אבל אני יכול לומר לך שאצלי באוטו (אוטומט) גם אותו הדבר כשארכב עומד מידי פעם הוא נכנס למצב שיש רעידות ושמתי לב שזה קורה כשהטורים יורדים שים לב אולי זה גם אצלך.

המערכת שלי: Hu: Alpine CDA 9887 / Sub: dd audio 3512f

Front Component: Hertz mlk 165 / Rear Component: Boston Acoustics Sr60

4Channel Amp: mosconi 100.4 / Mono Amp: Celectra da2k

פורסם

לוח שעונים שמתעמעם כשמדליקים אורות לא קשור לבעיה. זה קיים בהמון רכבים, כדי שלוח השעונים לא יסנוור בלילה (כשהאורות אמורים לדלוק).

תבדוק האם הסל"ד יורד בזמן שיש רעידות, אם כן, זה כנראה מנוע צעדים (מייצב טורים) שאמור לשמור על סל"ד הסרק יציב כדי למנוע רעידות ואמור להעלות את הסל"ד בזמן שימוש בצרכני חשמל כמו חלונות או מזגן.

כדי לבדוק את זה: בניוטרל, תן מכת גז (לא חזקה, רק להרים את הסל"ד לאיזור 3000-3500) ואחר כך תראה אם הסל"ד נופל מתחת ל750 לפני שהוא מתייצב.

תושבות בלויות בדרך כלל יגרמו לרעידות תמיד ולא רק לפעמים.

לי נשמע כמו מנוע צעדים שמזייף בכל אופן.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

נכון הטורים יורדים , אבל מה שגורם להם לרדת זה "נגיעות חשמליות" כמו שהזכרתי בתגובה הקודמת...

הטורים חוזרים למצב נורמלי שאני לא משחק עם האורות/פותח חלונות.

פורסם

אז יש לך בדיוק את אותה הבעיה כמו אצלי , תשמע לא רוצה לבאס אותך אזל זה מתחיל ככה כמו שאמרת רעידות רק כשאתה משחק עם משהו חשמלי כמו אורות ואז אחרי כמה זמן (לפחות אצלי) זה כבר מגיע למצב שהטורים יורדים כלכך נמוך וזה מכבה את האוטו.

ככל הנראה מחר אני הולך למוסך לבדוק את הבעיה שלפי דעתי זה המייצב טורים.

המערכת שלי: Hu: Alpine CDA 9887 / Sub: dd audio 3512f

Front Component: Hertz mlk 165 / Rear Component: Boston Acoustics Sr60

4Channel Amp: mosconi 100.4 / Mono Amp: Celectra da2k

פורסם

עשיתי בדיקה , רק לפני התוצאות כמה נתונים:

1.כשהאורות כבויים(לוח שעונים מואר מאד) לגמרי הטורים עומדים בערך על 600 אולי ממש קצת פחות - הרכב ממש רועד.

2.כשאורות חניה דולקים הטורים בערך על 730-740

3.כשאורות רגילים דולקים הטורים בערך על 700

כשאני לוחץ על הגז כדי להעלות את הסל"ד ל3000 הוא יורד ומתייצב , לדוגמא:

אם אורות חניה דולקים(מצב 2) ואני מעלה את הטורים ל3000 , הסמן יורד מהר וב800 מתחיל להתייצב לכיוון ה730-740.

אני חושב שהבעיה חשמלית , אולי האלטרנטור עייף?

לפי מה שציינתי יש קשר למנוע צעדים?

תודה רבה!

ארז

• תוכן חדש...