Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטויוטה נותנת יותר , מניסיון נהיגה על שתיהן, לך לסוכנות ובקש נסיעת מבחן על שני הרכבים ואז תבין, חוץ מזה שלטויוטה מוניטין טוב יותר.

פורסם

נהגתי על שניהם , הייתי בעלים של אחת מהם (טויוטה) .

כמובן שעם הזמן לומדים יותר על האוטו , אבל הטויוטה מספקת הנאה , נוחות ובאמת תענוג .

במאזדה 3 , נהגתי בגירסאת ה-4 דלתות , אבל אני מאמין שהנתונים זהים ,

אולי אני לא הכי אובייקטיבי , אבל הטויוטה היא בחירה מצויינת .

"מתחילים בשיא המהירות ומגבירים לאט לאט.."

(קרמבו - מבצע סבתא).

פורסם

קח נסיעת מבחן על שני הרכבים ותתרשם מאיזה רכב נהנת יותר.

אם הנאה מנהיגה היא פרמטר חשוב, תוסיף את הפוקוס 5 דלתות לרשימה הזו.

גיא

פורסם

אני מבין שאתה מעדיף יפניות אבל מה לגבי 307 או מגאן? המלצה שלי, תזמין נהיגת מבחן בכל הרכבים הנ"ל. לאחר מכן קח לך זמן לחשיבה ולשיקלול הפרמטרים החשובים לך. אל תמהר להחליט.

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם

באתר של מגזין הגה (מוטו) פורסמה השוואה בין שני הרכבים הנ"ל. חפש אותה וקרא.

כבעלים של מאזדה 3 5 דלתות, וכאחד שנסע על שתיהן, ההבדלים הם לא אסטרונומיים, אבל אם אתה רוצה יותר "לנהוג" ופחות "לנסוע", אז לך על המאזדה. הטויוטה כנראה יותר נוחה לכלל הנוסעים בה אך פחות נועדה לנהג.

סה"כ 2 מכוניות טובות.

נ.ב

מבעיות שאני אישית חויתי עם המאזדה, אני מניח שהטויוטה אמינה יותר, אך זאת רק דעתי\המלצתי.

בהצלחה.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...