Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לשמחתי מצאתי פתרון לבעיה שהפריעה לי הרבה מאוד זמן במערכת הסטריאו של הרכב.

הבעיה היתה שבזמן שחיברתי טלפון לכניסת הAUX כדי להאזין למוסיקה ממנו הכל היה בסדר, אבל כשניסיתי להטעין אותו תוך כדי התחילו רעשים מאוד מעצבנים להתווסף למוסיקה,אני לא מתכוון לרעשי מנוע (טורים עולים ויורדים),רעשים של וינקרים,חלונות חשמל אורות וכו, אלו רעשים שנוצרים רק בזמן חיבור נגן MP3 לכניסת AUX וטעינתו ביחד. אז אחרי הרבה חקר ניסוי וטעייה ושוב שוב,מצאתי פתרון.

הפתרון הוא מנחת רעשים של חברת קנסינגטון, קניתי אותו מאיביי ב80 שח עם משלוח. הוא מתחבר בין הנגן לכניסת הAUX ברדיו דיסק,ניסיתי אותו היום והוא באמת עובד,כל רעשי הרקע בזמן טעינה נעלמו ועכשיו אפשר להאזין למוסיקה בלי הרעשים המעצבנים. לא הבחנתי בשינוי גדול באיכות המוסיקה. מומלץ לכל מי שסובל מבעיה דומה ברכב שלו.

הדף באיביי.

http://www.ebay.com/itm/KENSINGTON-NOISE-REDUCING-AUX-AUDIO-CABLE-IPHONE-IPOD-/160502110702?pt=AU_Electronics_Portable_Audio_Accessories&hash=item255eabd9ee

סרטון ביוטוב שמדגים את הפילטר

בדקתי אותו גם בבית בחיבור בין המחשב למגבר וגם את הרעש הזה הוא ניקה.

פורסם

בדרך כלל בחיבור של מחשב לאוזניות בלבד אין רעשים,

יכול להיות שזה יעזור אבל אני צריך לשמוע את הרעש כדי להיות בטוח.

פורסם

לא ראיתי מוצר כזה בארץ, שים פה לינק או שתרשום את שם המקום כי אני חושב להזמין עוד אחד

כדי לחבר אותו למחשב.

תודה.

פורסם

קיים מוצר דומה עבור כבל של אייפון ?

תודה

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

• תוכן חדש...