Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 207 3 דלתות 1600 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש את דעתכם לגבי הרכב. שנת 2009 אומנם עם ק"מ קצת גבוה 81,000 אבל זה יתקזז עם נסועה שנתית שלי.

אתר קילומטר לליטר נותן נתוני צריכה שנראים לא הגיוניים בעליל למנוע 1600 . 20.8 בין עירוני 11.9 עירוני.

איך הרכב בכללי ? לא ראיתי יותר מדי כאלה בחיפוש. מחירון של הרכב 63 . מבקשים 53.

יש רכבים אחרים ידניים בלבד בסביבות הסכום הזה? מישהו יודע אם מחירי הביטוח שפויים לגבי רכב זה או שכמו בכל רכב שהדביקו עליו מדבקה "ספורט" חברת הביטוח מפגיזה במחיר?

תודה

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

יש גם את האיביזה SC אבל היא נסחרת במחירים יותר גבוהים והמנוע חלש יותר.

חוץ מזה שה-207 3 דלתות הוא רכב די נדיר ושונה בשוק.

חבל שלובינסקי לא מנצלים את ההצלחה של איביזה SC ופולו יאנג ומייבאים את ה-208 בגרסת 3 דלתות מוזלת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
יש גם את האיביזה SC אבל היא נסחרת במחירים יותר גבוהים והמנוע חלש יותר.

חוץ מזה שה-207 3 דלתות הוא רכב די נדיר ושונה בשוק.

חבל שלובינסקי לא מנצלים את ההצלחה של איביזה SC ופולו יאנג ומייבאים את ה-208 בגרסת 3 דלתות מוזלת.

שאתה רושם נדיר ושונה זה נאמר לטובה או לרעה ? איך אני מתרגם את זה לסחירות ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

השוק מוצף באיביזות, ככה שיותר קל להתמקח על המחיר, לא מתאים לך אחת, הולכים על אחרת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הרכב אכן מוצלח ומומלץ..אבל נרכש על ידי אתמול:-) אז אני אחסוך לך את ההתלבטות..ומקווה שתמצא אחד גם בשבילך, אם כי הוא אכן נדיר מאוד בארצינו..:cry:

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את המודעה שוב. מישהו יכול לתת פרטים לגבי צריכת דלק ?

פורסם

לא עניתי לך בפרטי כי אין לי את האפשרות..( לא הגעתי ל 25 הודעות)

לגבי צריכת הדלק..בנהיגה לא חסכונית במיוחד ובחלוקה לעירוני ובין עירוני של חצי חצי בערך..הרכב צורך כ 7.7 ליטר ל 100 ק"מ.

פורסם
לא עניתי לך בפרטי כי אין לי את האפשרות..( לא הגעתי ל 25 הודעות)

לגבי צריכת הדלק..בנהיגה לא חסכונית במיוחד ובחלוקה לעירוני ובין עירוני של חצי חצי בערך..הרכב צורך כ 7.7 ליטר ל 100 ק"מ.

תודה על התגובה . תוכל לתת לי נתונים של כמה זה יוצא קילומטר לליטר? איך הרכב ? אתה מרוצה ?

פורסם
זה יוצא 12.98 קילומטר לליטר

בנוסף לרכב, הייתי ממליץ על קורס חשבון של כיתה ד'.

שים לב שלא שאלתי אותך ספציפית ולכן לא היית חייב לענות . ותשמור את הציניות לעצמך. שבוע מעולה לכולם .

פורסם

הרכב מומלץ בהחלט למי שמחפש אוטו קטן ,יפה , מהיר ומהנה לנהיגה..

איזה אוטו ידני עם 120 כ"ס אחר אתה יכול למצוא בארץ בחמישים אלף שקל ?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
המכירה תיהיה קשה

אתה עונה על סמך ידע אישי או מה ששמעת מאנשים?

• תוכן חדש...