Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

השבוע (ביום הבחירות) לאחר חודשים של חפירות, לבטים, נסיעות מבחן,חומר אינסופי שקראתי על הרכב רכשתי אופל קורסה opc.

אני נהג צעיר,5 שנים על הכביש ואשמח אם תוכלו להמליץ על סוכנויות ביטוח במחירים טובים עד כה הציעו לי 6700 מקיף וחובה האם זה מחיר טוב??

פורסם

לפי דעתי המחיר סביר בהתחשב בכך שאתה נהג צעיר. חברות הביטוח הישיר מן הסתם לא יסכימו לבטח אותך, תפנה לכמה סוכני ביטוח באיזור שלך ותשווה מחירים.

הרבה ממליצים בפורום על אריק יעקב אבל באופן אישי ההצעות שהוא נתן לי היו הרבה יותר יקרות ממה שהצלחתי להשיג מסוכנים אחרים (בדקתי לגבי מיאטה, S3 ו GTI).

חוץ מזה אתה יכול לשאול בסוכנות ממנה קנית עם איזה סוכן ביטוח הם עובדים.

תתחדש :mm_yeah:

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

לפני הכל תתחדש, ותעלה תמונות דחוף.

שנית - לנהג צעיר עם רכב כזה "קרבי" 6700 לחובה+מקיף נשמע לי זול יחסית, יש פה כאלה שעל פאביה משלמים יותר.

ממליץ גם לנסות לבדוק בחברת הביטוח של היבואן, יכול להיות שיש להם תנאים משופרים לבעלי אופל (כמו 'אלייד' לרכבי צ'מפיון שמציעים מוסך מורשה במחיר של הסדר)

ושוב, תמונות. :beerchug:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

קודם כל תודה על התגובות,

שנית אני אעלה תמונות אבל הרכב עתיד להגיע בתחילת מאי כרגע עוד לא יוצר בכלל(ההזמנה לייצור במפעל היא למרץ).

אשמח להצעות נוספות...במיוחד מחבר'ה שיש להם מכוניות ספורט חדשות.

פורסם
שלום לכולם,

השבוע (ביום הבחירות) לאחר חודשים של חפירות, לבטים, נסיעות מבחן,חומר אינסופי שקראתי על הרכב רכשתי אופל קורסה opc.

אני נהג צעיר,5 שנים על הכביש ואשמח אם תוכלו להמליץ על סוכנויות ביטוח במחירים טובים עד כה הציעו לי 6700 מקיף וחובה האם זה מחיר טוב??

זה מחיר סביר מינוס לנהג צעיר ורכב כזה. מדובר ברכב מעניין מאוד, אפשר לשאול אם זו לא חוצפה (אפילו בפרטי) כמה שילמת על הרכב?

לפני הכל תתחדש, ותעלה תמונות דחוף.

שנית - לנהג צעיר עם רכב כזה "קרבי" 6700 לחובה+מקיף נשמע לי זול יחסית, יש פה כאלה שעל פאביה משלמים יותר.

ממליץ גם לנסות לבדוק בחברת הביטוח של היבואן, יכול להיות שיש להם תנאים משופרים לבעלי אופל (כמו 'אלייד' לרכבי צ'מפיון שמציעים מוסך מורשה במחיר של הסדר)

כל אלה שמשלמים על פאביה מסכנה יותר פשוט פראיירים - ולצערנו הם רק מתחלפים. אני משלם כ- 3800 ש"ח על מקיף וחובה ביחד! ואין לי איתוראן. בכלל, לא מבין את הטענות של כולם שזה רכב גניב, לא שמעתי שגנבו פאביות בזמן האחרון, אם כבר הגולף הישנות.

פורסם

תנסה לברר בפניקס.

הם מציעים מחירים סבירים בהחלט גם עבור רכבי ספורט.

Now : Renault clio sport 2009

In the past : Peaugeot 106 xs 1998

פורסם

בקשר למחיר זו לא חוצפה,הייתי מעדיף בפרטי אך אני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות כי טרם יש לי 25 הודעות בפורום...

פורסם

לטעמי המקיף יקר מדי, אני שילמתי בגיל 21 עם עבר "מלוכלך" ושלילה סכום מעט יקר יותר עבור ביטוח מקיף למיטו תלתן ירוק אשר יקרה יותר בכמה עשרות אלפי שקלים מהOPC.

מצטרף להמלצה על אריק יעקב מסוכנות אלמוג.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אפשר לשאול למה אתה מברר מחירים עכשיו על רכב שתקבל רק במאי? מה הרעיון?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם תוכל לפרסם את המחיר שרכשת את הרכב?, זה לא אמור להיות סוד כזה גדול...

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

לגבי הביטוח,חשוב לי לברר סדרי גודל ולמצוא את המקום הכי זול,אני מעדיף להפוך את הזמן הארוך שיש לי ליתרון ואולי לתפוס איזו מציאה.

המחיר הוא 147...

• תוכן חדש...