Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכול חברי הפורום.

אני כרגע סטונדנט אני מחפש רכב קטן וחסכוני לתקופה הקרובה מעוניין לקנות רכב בסכום של עד 12000 שקלים.

הדרישות שלי הם:

- חסכוני בדלק.

- טיפולים זולים פחות או יותר.

- רכב קטן בסגנון: רנו קליאו B , פג'ו , סיאט איביזה וכו....

מה אתם אומרים מה לדעתם הרכב הכי מתאים ומומלץ לדרישות?.

תודה לעוזרים.

פורסם

דייהטסו סיריון .

צריכת דלק 1/14 ~ בעיר יותר בבינעירוני .

עלויות אחזקה של אופניים .

ביטוח ורישוי זול .

** גילוי נאות : אני מוכר אחת במצב מושלם עם טסט לשנה .

אם לענות באובייקטיביות , בתקציב הזה בוחרים את הרכב במצב המכאני הטוב ביותר . היצרן והדגם משניים .

There's no bike too sacred, too slow, too heavy, too ugly, too small or too big that can't be turned into something amazing

פורסם

אם לענות באובייקטיביות , בתקציב הזה בוחרים את הרכב במצב המכאני הטוב ביותר . היצרן והדגם משניים .

מסיכמה!

פורסם

פורד פיאסטה 2000-2002 רכב מעולה אמין מאוד זול לאחזקה. בבעלותי פיאסטה 2002 קרוב ל-3 שנים חוץ מטיפולים תקופתיים לא הייתה שום תקלה הרכב פשוט סוס עבודה.

זאת הפיאסטה השניה שלי לפני זה היה לי מודל 2005 קרוב ל- 7 שנים וגם הייתי מאוט מבסוט ממנו הבעיה הפיאסטות זה הבודי שמתחיל לפתח חלודה.

צריכת דלק בנסיעה מעורבת 1-14.

פורסם
פורד פיאסטה 2000-2002 רכב מעולה אמין מאוד זול לאחזקה. בבעלותי פיאסטה 2002 קרוב ל-3 שנים חוץ מטיפולים תקופתיים לא הייתה שום תקלה הרכב פשוט סוס עבודה.

זאת הפיאסטה השניה שלי לפני זה היה לי מודל 2005 קרוב ל- 7 שנים וגם הייתי מאוט מבסוט ממנו הבעיה הפיאסטות זה הבודי שמתחיל לפתח חלודה.

צריכת דלק בנסיעה מעורבת 1-14.

+1 לטובת הפיאסטה רכב נוח ולמרות ה60 כ״ס היא די זריזה ונוסעת חשי על 110 קמש״ בלי רעשים. דייהטסו שרייד גם רכב טוב אמין וחסכוני, חפש את האקזמפלר הכי שמור משניהם. בהצלחה

פורסם

גם אני בעלים של פיאסטה 2000, בעיקרון זה לשים דלק ולנסוע

טיפולים- רק טיפולי 10000 שלוקחים מקסימום שעה עבודה עם כל המסביב+ שטיפת האוטו.

את הטיפולים אני עושה לבד, חלקים זולים יחסית, צריכת דלק של 1-15/16 משולב בנהיגה רגועה מאוד.

בוא נאמר שהרכב לא מטוס, אבל הוא עושה את העבודה להגיע מA לB (נוסע על 100-110 חופשי ועולה עליות של ירושלים על 80~).

אצלי היו עוד כמה בעיות בהתחלה, אבל לאחר יישור קו, (1500ש"ח), כי קניתי אותו מאשה מבוגרת שלא השקיעה בו יותר מדי, הכל עובד.

בתקציב הזה אתה יכול לקנות אחת משנת 2001-2002 +יישור קו רציני הכולל טיפול 10K, ברקסים וכו' ועוד יישאר לך כסף לביטוח.

לפני חודש הצצתי ביד2 וראיתי כמה עם ק"מ נמוך יחסית (בסביבות 120K-130K) אאל"ט. בסופו של דבר, תבחר את זו שנראית לך במצב הכי טוב, גם כאלה משנת 2000.

אם תצטרך עזרה עם הרכב יש פה בפורום כמה בעלים נחמדים של הפיאסטה הזו שמכירים טוב את הרכב ככה שיש לך למי לפנות לשאלות.

אופציה נוספת היא דיהטסו סיריון, התקציב שלך יתאים לשנתונים 2000-2001 בערך, זה רכב יותר חזק ומהיר מהפיאסטה, זול לאחזקה (הייתה לחברה של אחי לפני כמה שנים), חסכוני (בסביבות ה1/14)

אתה יכול לשקול גם שברולט אבאו הדגם הקטן, שנת 2005-2006~, ידני, מנוע 1.4 חזק יחסית לרכבים האחרים 90 כ"ס בערך, צריכת דלק של 1/14 בערך, אנשים מפרסמים במחירים גבוהים יותר אבל מוכרים בפחות, מבחינת בטיחות הוא נחשב לאחד הגרועים אבל גם הוא עושה את העבודה בלהגיע מA לB.

לפונטו לא הייתי מתקרב, מנסיון של חבר טוב, כל שבוע היה נדפק משהו חדש ברכב.

אני מדגיש שאת מה שכתבתי זה על סמך היכרות עם רכבים ספציפיים, לא מכליל/ משמיץ ולא שום דבר. הכל נכתב לאחר היכרות הרכבים שהכרתי. כמובן שיכול להיות פונטו במצב חדש, ללא תקלות וצריכת דלק של 1/16, הכל תלוי בדוגמה עצמה.

בהצלחה!

בהצלחה

שלומי

• תוכן חדש...