Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלית לידיי מדודתי דייהו סופר רייסר מודל 95 אשר הספיקה לעבור 186,000 ק"מ:shock: !!! אוטומטית...

עכשיו יש לי מספר שאלות:

1. איך מקפלים את המשענת האחרורית ברכב הזה...אני רוצה לשים כיסויים ואני לא יודע איך אני מקפל את המשענת, את המושבים הבנתי איך להזיז, הם מתקפלים על צירים כלפי הנהג...

2. מה אני צריך לבדוק ברכב שעבר כל כך הרבה? דבר ראשון?

(שמעתי שלשמן גיר- אם ככה קוראים לזה- יש חשיבות רבה, איפה זה נמצא?)

3.האם כפתור הPOWER שנמצא על ידית ההילוכים עושה משהו? חוץ מלהדליק נורה בלוח השעונים?

4. שמעתי שיש לבהמה הזאת 3 הילוכים...אחותי מתלוננת שאחרי 120 היא לא מושכת.יש סיבה?

5. כשלוחצים על הברקס(מעצורים) יש מין קטיעות כאלה בעצירה...כאילו ABS בהילוך איטי(דרך אגב יש לה ABS?) מין קפיצות כאלה בזמן עצירה...

אולי הרפידות?

6. במה אני מדביק פלסטיק רופף? חייב להיות איזה דבק מיוחד! פלסטיק שהשתחרר מהדלת...לדוגמא...

7. באיזה שמן מנוע עליי להשתמש?(אין לי ספר רכב) וגם אין לי ידע בנושא...

8. שאלה אחרונה אני מבטיח!!!

יש כמה חלקים קטנים שחסרים ברכב הזה...כמו מכסה הפיוזים למטה, אנטנה:-) כמה פלסטיקים קטנים(לדוגמא חתיכות קטנות שמאפשרות לסכך שמש לזוז למעלה ולמעטה, עכשיו הוא פשוט תלוי)

איפה אני יכול לקנות את החלקים האלה? יש איזו פירוקייה?(אני גר בראשון לציון)

אני יודע שההודעה הזאת ארוכה ומשעממת אבל עזרתכם נחוצה לי על מנת לאפשר לי להמשיך ולטפל באוטו הזה!!!

אני מאוד אודה לכל המגיבים!!!

כבר עכשיו, תודה רבה לכם !!! אתם אנשים טובים, אני יודע...!!!

מכיוון שאני תלמיד בתיכון(י"ב- אבל נראה בן 24 :-) ) אני חייב ללכת לישון...יש בית ספר מחר...

אני אבדוק את התשובות מחר.

תודה עוד פעם!!!

לילה טוב לכולכם!

מיכאל

פורסם

1. אם אתה מדבר על החלק שיושבים עליו, אז כמו שזכור לי יש ברגים באמצע המושב, תחפש חריצים במושב ותפתח אותם, שמה צריך להיות בורג....

6. אתה יכול לנסות דבק מגע או אפילו סיליקון.... תלוי באיזה מקום זה בדיוק

Scooby WRX

פורסם
קיבלית לידיי מדודתי דייהו סופר רייסר מודל 95 אשר הספיקה לעבור 186,000 ק"מ:shock: !!! אוטומטית...

עכשיו יש לי מספר שאלות:

1. איך מקפלים את המשענת האחרורית ברכב הזה...אני רוצה לשים כיסויים ואני לא יודע איך אני מקפל את המשענת, את המושבים הבנתי איך להזיז, הם מתקפלים על צירים כלפי הנהג...

נראה לי שהיא פשוט מתפרקת ולא מתקפלת נסה להרים את המשענת כלפי מעלה

2. מה אני צריך לבדוק ברכב שעבר כל כך הרבה? דבר ראשון?

איזה טיפולים הוא עבר ?

יש להחליף שמן מנוע, נזול גיר, נוזל בלמים, נוזל קירור, רצועות ברקסים (אולי) חגורת תזמון, מותחנים לחגרות תזמן, משאבת מים.לא צריך לבצע הכל מייד אלא בהתאם לטיפולים שהרכב עבר

(שמעתי שלשמן גיר- אם ככה קוראים לזה- יש חשיבות רבה, איפה זה נמצא?)

3.האם כפתור הPOWER שנמצא על ידית ההילוכים עושה משהו? חוץ מלהדליק נורה בלוח השעונים?

אני לא מכיר את תיבת ההילוכים של דייהו, אך הכפתור כנראה גורם להילוכים להמשך יותר וכך לגרום לביצועים יותר ספורטיוויים.

4. שמעתי שיש לבהמה הזאת 3 הילוכים...אחותי מתלוננת שאחרי 120 היא לא מושכת.יש סיבה?

אני חושב ששמעת נכון, וגם כשהיא היתה חדשה היא לא נסעה הרבה יותר מהר....

5. כשלוחצים על הברקס(מעצורים) יש מין קטיעות כאלה בעצירה...כאילו ABS בהילוך איטי(דרך אגב יש לה ABS?) מין קפיצות כאלה בזמן עצירה...

אולי הרפידות?

לך למוסך ותן לבוחן מוסמך לענות לך בנושא

6. במה אני מדביק פלסטיק רופף? חייב להיות איזה דבק מיוחד! פלסטיק שהשתחרר מהדלת...לדוגמא...

7. באיזה שמן מנוע עליי להשתמש?(אין לי ספר רכב) וגם אין לי ידע בנושא...

גש למוסך מורשה שם ינדבו לך את המידע חינם - ואלי גם יוכלו ללת/למכור לך ספר רכב

8. שאלה אחרונה אני מבטיח!!!

יש כמה חלקים קטנים שחסרים ברכב הזה...כמו מכסה הפיוזים למטה, אנטנה:-) כמה פלסטיקים קטנים(לדוגמא חתיכות קטנות שמאפשרות לסכך שמש לזוז למעלה ולמעטה, עכשיו הוא פשוט תלוי)

איפה אני יכול לקנות את החלקים האלה? יש איזו פירוקייה?(אני גר בראשון לציון)

יש לפחות שתי פירוקיות גדולות בראשון המאגר ו-אחים יזדי

בהצלחה

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

המחירים האלה במאגר לא שפוים לחלוטין!! חדש מקורי מהחברה עולה פחות.

מחשב רכב לדיזל 15 אלף שקל?!? נפלו על הראש?

אינטרקולר 3000 שקל!? יחידת טורבו 6000 שקל!? מה קרה?????

(סלחו לי על הסימנים הרבים אני פשוט לא יכול לסבול את זה.) אני יתן דוגמא, על פנס אחורי מקורי אני שילמתי 280 במוסך המורשה, פה הוא עולה 415

זה פשוט יותר יקר ממקורי חדש!

פורסם
המחירים האלה במאגר לא שפוים לחלוטין!! חדש מקורי מהחברה עולה פחות.

מחשב רכב לדיזל 15 אלף שקל?!? נפלו על הראש?

אינטרקולר 3000 שקל!? יחידת טורבו 6000 שקל!? מה קרה?????

(סלחו לי על הסימנים הרבים אני פשוט לא יכול לסבול את זה.) אני יתן דוגמא, על פנס אחורי מקורי אני שילמתי 280 במוסך המורשה, פה הוא עולה 415

זה פשוט יותר יקר ממקורי חדש!

קרוב לוודאי שאני לא אמצא את החלקים המקוריים כי כבר לא מייצרים את הדגם..(או שכן)

תודה רבה....!!!

עכשיו יש לי כיוון....אז יש אולי מישהו עם דייהו רייסר שיודע איך מסירים את המושבים?

פורסם

בעניין הבלמים, מניסיון ברכב אחר הבעיה היתה בלמים גמורים ובלחיצות עדינות הבלמים היו ולא היו עוצרים. כנס למוסך לבדיקת בלמים וישור קו.

some people need a high five

in the face

with a chair

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם
בהצלחה

סעיף 4 -תשובתך.

אולי אתה במקרה יודע עם זה גיר קוריאני,? או של ג'נרל מוטורס ?

כמו כן מה ידוע לך על 4 הילוכים קדמיים בסופר רייסר ? איכותי ? היכן לבדוק שמן ? מי היצרן של הגיר ?איזהשמן גיר מתאים לו ?

תודה

• תוכן חדש...