Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם תוכלו להאיר את עיני לגבי עלויות מכס/מע"מ לחלקי שיפורים ( אנטי רולים, קפיצים, בולמים, קויילאוברים). האם יש משמעות אם החלק חדש או משומש.

מה מגבלת המחיר המותר?

תודה

פורסם

כדאי לך לקנות בארץ יותר קל ופשוט

אם תייבא דברים כאלו תהיה חייב אישור יבואן, אישור משרד התחבורה, אישור שהחלק מתאים לרכב שלך, על הכל תשלם עוד מכס + מס הכנסה + מע"מ

פורסם

יש המון דברים שמקבלים אישור שחרור מהיר ללא צורך של אישור משרד התחבורה.

יש דברים שעדיף לייבא מחו"ל , בעיקר כי אתה משלם בארץ פי 3 כמעט ממה שאתה מביא מחו"ל כולל כל המיסים והשיגועים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יוסי, אני מאמין שממס הכנסה תהיה פטור כאן.

יחד עם זאת, כמדומני מדובר בחלק בטיחותי הדורש פרוצדורה שמעבר לתשלום. עיין ברשימת החלקים ליבוא של מישרד התחבורה.

אשר למיסוי- תלוי. לעיתים גם לאחר מיסוי- שחל גם על המשלוח. עדיין זול מבארץ. אבל, כדאי לבדוק היטב בארץ.

עריכה: אליקו- כמדומני החלקים הללו אינם ברשימה לשחרור מהיר. ראוי לבדוק.

פורסם

I checked this recently, go here

http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=884:-q&catid=101&Itemid=158

There are different criteria depending on the items you order like elik0 said

From what I understand it's much easier to import these things for personal use because you don't have to produce any of the above mentioned papers. However, you have to make sure to buy from a manufacturer that has EU approval / US approval / etc. and that the item is a direct replacement for your factory system

I already ordered some strut braces from Wiechers Sport and am waiting for them to arrive but I don't forsee any issues with customs because they're simply two nondescript metal bars

They should arrive this week or next

I also plan on ordering a catback exhaust system from a reputable brand. If that works out I might organize a group buy here too like I'm trying to do for strut braces and sway bars

פורסם

רוצים לשמוע תסריט הזוי:

די סגור על קויילאובר של Weitec GT .

גם אם אזמין באנגליה לכתובת אנגלית ( ללא דמי משלוח). אני יכול לנסוע ללונדון, לאסוף את החבילה ולהביא אותה איתי.

העלות הכולל תצא כ 60% מהעלות בארץ

אז כתובת כנראה כבר יש לי. לנסוע אין לי זמן ( אשתי ילדה בשבוע שעבר) - כנראה שאני אשלח משהו לשם .. הזוי אבל יוצא יותר זול.

פורסם

מצטער על ההתעלקות, אבל אני ראיתי בלינק ש-Laufer פרסם, שמגדשים מופיעים בפריטים לשחרור מהיר. האם זה אומר שאפשר לייבא ללא אישורים? פשוט להזמין כמו כשמזמינים, נגיד, חלקי מחשב? זה עדיין תקף כשמזמינים קיט שלם?

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

לפי מה שנראה, ואם המכס ומשרד התחבורה עומדים מאחורי ההצהרות שלהם, לא צריכה להיות בעיית אישורים כדי לייבא דודים, טורבו, צנרות וכל החלקים שמצויינים שם ברשימה.

זה לא אומר שלא יהיה מכס+עמלות, אבל זה מקצץ את הניירת ואת הסחבת.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מכס ועמלות ברור, אבל האם זה אומר שאפשר פשוא לייבא קיט טורבו בלי צורך להמציא ניירות ואישורים? חוץ מחשבונית כמובן.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

הכי טוב שתתקשר אליהם ותבקש מהם אישור מפורט בכתב על מה שאתה עומד להזמין ושיפקססו אלייך,

לכל מקרה שתזמין חלק כזה או אחר שאתה רוצה במידה וכן יהיו בעיות תוכל להציג בפניהם את האישור שהנפיקו לך.

אני לא הייתי סומך על ההצהרות שלהם ב 100%..

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

עוד דרך קלה יותר ופשוטה יותר.

אם אתה מתכוון לייבא כמה חלקים אני מציע לך שתעשה דבר כזה.

תפוס טיסה דרך אתר EDREAMS,יש שם כל הזמן דילים מאוד זולים וטיסות ממש זולות.

או דרך ארקיע אקספרס,טוס ממש ל2-3 ימים,נגיד לגרמניה או כל מקום אחר,הטיסה לא תעלה לך מעל 1200 שקל בערך,אמנם יש מלון וכו' וכו' אבל עדיין גם תרוויח חופשה וגם תביא חלפים לרכב שלך בלי כאבי ראש,בלי לדאוג שזה ייתקע במכס,בלי להביא אישורים של משרד התחבורה וכל מיני דברים כאלה ואחרים.

פשוט לטוס לקנות לשים במזוודה ולהיכנס לארץ.

ואל תתחילו לומר לו עכשיו דברים כמו : ואם יעצרו אותך במכס אכלת אותה.

אני טס המון ובחיים לא עצרו לא אותי ולא מישהו שאני מכיר במכס.

בהצלחה.

פורסם

viper05, you're a lucky man, my family and I get checked by customs once every 4 times approximately

I think the main problem is not how to get things into the country, it's how to modify your car and have more chances of passing inspections legally

Your option leaves you with nothing that can hold up in court because you smuggled something, potentially illegal, into the country - whereas with the first option you have customs approval paperwork, DMV approval, as well as the taxes you paid for the items

It all depends on the parts you're interested in - a full exhaust system might benefit from such paperwork and it's better than having nothing, a turbo on a non-turbo car will probably still get you defected regardless of the paperwork you have from customs

• תוכן חדש...