Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן שנינו 26.

אני מניח שמה שמציק זה שמהבחינה הזו היא בstate championship ואני עדיין בlittle league

נו אז בכלל רווח שלך,

אתה מקבל מישהי משוחררת מינית (לפי מה שמשתמע), אתה רק יכול להנות מזה.

רק תוודא שעם ההנאה לא יבוא החבר הוותיק, הרפס, או חברים אחרים שלו וזה הכל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מסכים עם כל הדעות כאן, למעט אם היא הייתה יזיזה של בנצי. במקרה כזה חבל על המאמץ שלך והאכזבה שלה, עבור הלאה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני אומר שתעלה תמונה וככה נחליט :twisted:

ובכל מקרה-לך על זה רק קח בחשבון שאם הכיוון הוא לא רציני אז רוב הסיכויים שאם אתה כן מחפש משהו רציני זה יעכב אותך.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

מה שנקרא באנגלית friends with benefits, FWB

או no strings.

בקיצור

FI

fuck it

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

girls just wanna have fun:wink:

לפני שאתם קופצים למסקנות חשוב לי להבהיר שאני אישית לא דוגלת בגישה הזאת של להיות עם הרבה בנים, ומי שאמר שזה נראה ומתפרש כבחורה זולה מבחינה חברתית - צודק, אין מה לעשות. החברה מכתיבה בימינו המון סטיגמות ישנות ודעות קדומות.

בתאכלס, אם השיחות ביניכם זורמות וכיף לך איתה אז לך על זה..פשוט תבדוק ותראה אם היא באמת רצינית, אם היא באמת לא לוקחת אותך בקטע של סטוץ גם.

אל תשכח שיכול להיות שכשהיא זרמה על הסטוץ הזה, יכול להיות שהיא הייתה עדיין קטנה ולא התבגרה מספיק כדי להבין שהיא רוצה בחור רציני. לעולם אל תנסה לשפוט אותה. ברור שאתה יכול ישר לקפוץ למסקנות אם היא הייתה יזיזה של מישהו כי זה אומר שאולי היא בחורה לא רצינית, אולי היא לא בוגרת מספיק ונואשת אבל תסתכל בתאכלס על מה אתה מרגיש ועל הבן אדם שעומד מולך עכשיו ולא על העבר שלו...

פורסם
כל עוד היא שמרה על עצמה

מה זה אומר?

שאסי נקי? יד ראשונה מרופא? טרם נדבקה באידס?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
girls just wanna have fun:wink:

לפני שאתם קופצים למסקנות חשוב לי להבהיר שאני אישית לא דוגלת בגישה הזאת של להיות עם הרבה בנים, ומי שאמר שזה נראה ומתפרש כבחורה זולה מבחינה חברתית - צודק, אין מה לעשות. החברה מכתיבה בימינו המון סטיגמות ישנות ודעות קדומות.

בתאכלס, אם השיחות ביניכם זורמות וכיף לך איתה אז לך על זה..פשוט תבדוק ותראה אם היא באמת רצינית, אם היא באמת לא לוקחת אותך בקטע של סטוץ גם.

אל תשכח שיכול להיות שכשהיא זרמה על הסטוץ הזה, יכול להיות שהיא הייתה עדיין קטנה ולא התבגרה מספיק כדי להבין שהיא רוצה בחור רציני. לעולם אל תנסה לשפוט אותה. ברור שאתה יכול ישר לקפוץ למסקנות אם היא הייתה יזיזה של מישהו כי זה אומר שאולי היא בחורה לא רצינית, אולי היא לא בוגרת מספיק ונואשת אבל תסתכל בתאכלס על מה אתה מרגיש ועל הבן אדם שעומד מולך עכשיו ולא על העבר שלו...

שאני אבין, הפוסט הזה גרם לך להצטרף לפורום? :roll:

פורסם

יכול להיות שהיא גם השתתפה באורגיות על החוף.

אז בוא תקשיב, היתה לי ידידה שהיתה עם מעל 30 גברים כולל אורגיות,כפולות, וכל מה שאתה רואה בסרטים כחולים ומדליק אותך.

זו אחת הבחורות הכי מדהימות, חכמה, אינטיליגנטית ברמות, בייתית, משכילה ובערך כל סופרלטיב שאני מכיר.

וכן, אהבה סקס.

אז מה?...

אז נכון, יהיו כאלה שיקראו לה "שרמוטה" וימשיכו לש*שף על סרטים שמקרינים דברים דומים למה שהיו יכולים לחוות איתה במציאות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אז בוא תקשיב, היתה לי ידידה שהיתה עם מעל 30 גברים כולל אורגיות,כפולות, וכל מה שאתה רואה בסרטים כחולים ומדליק אותך.

זו אחת הבחורות הכי מדהימות, חכמה, אינטיליגנטית ברמות, בייתית, משכילה ובערך כל סופרלטיב שאני מכיר.

וכן, אהבה סקס.

אז מה?...

אז נכון, יהיו כאלה שיקראו לה "שרמוטה" וימשיכו לש*שף על סרטים שמקרינים דברים דומים למה שהיו יכולים לחוות איתה במציאות.

מכל הסיפור הזה לא הבנתי למה רק הייתה? :-)

פורסם
רק מתוך סקרנות, איך העניין קשור לבנצי? חשבתי שאולי הולך להיות כאן איזה טלנובלה שהיא קשורה איכשהו לבנצי והיא עדיין קשורה אליו או השד יודע מה.

בנצי הוא הוורדה רז'יאל ז'קונט של הפורום

נו אז בכלל רווח שלך,

אתה מקבל מישהי משוחררת מינית (לפי מה שמשתמע), אתה רק יכול להנות מזה.

רק תוודא שעם ההנאה לא יבוא החבר הוותיק, הרפס, או חברים אחרים שלו וזה הכל.

אינדיד

אני אומר שתעלה תמונה וככה נחליט :twisted:

ובכל מקרה-לך על זה רק קח בחשבון שאם הכיוון הוא לא רציני אז רוב הסיכויים שאם אתה כן מחפש משהו רציני זה יעכב אותך.

תומר

אבטיחים עדיין לא בעונה

מכל הסיפור הזה לא הבנתי למה רק הייתה? :-)

פה קבור הכלב וזה מקשר למפתח ומנעול שאמרתי מקודם

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...