Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה

הכרתי מישהי חמודה וזה, שיחות זורמות - ממש כיפכוף של טיול. הבעיה היא שזה מצב של "היא סבבה והכל אבל" מהספרות:

דיברנו על הא ודא, והיא סיפרה לי שהיא הייתה במערכת של יזיזות.

ואללה, לא יודע מה לחשוב על זה. ממה שהבנתי הסך הטוטאלי (כל מערכות יחסים שהיו לה) היה 6-12 בחורים (יכול להיות פחות, אבל אני לא יודע. יותר מזה לא ממה שהיא אמרה)

כן / לא / שחור / לבן?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה, היא לפחות כנה מספיק בכדי לספר לך :-)

כולם עושים את זה, כולם....

מה שנקרא באנגלית friends with benefits, FWB

או no strings attached, NSA

זה טבעי ומקובל, תחשוב על זה ככה, בסטוץ יש שני צדדים.

מצאה חן בעיניך? תהנה. ברצינות, הבחורה משוחררת מספיק לדבר על זה, big turn on.

haters will hate

פורסם

יאללה, תגובה ראשונה!

אני אעשה כמו שאתה אומר, נראה לי. מקסימום ״משם״ כבר אני אראה לאן עניינים זורמים.

איפה היינו בלעדיך בנצי :-D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

זה בעיה, כל רווק מתהולל מפנטז על 12 יזיזות בזמן הרווקות ובו זמנית מעוניין להתמסד עם הבתולה מריה לכשיגיע הזמן (בהקצנה כמובן).

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

אתה כמובן צודק. לא באתי מנקודת מחשבה של בחורה עם יותר מחבר אחד זה יהרג ובל יעבור אבל על המצב הזה פשוט לא חשבתי בכלל.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

האמת שבגלל השעה המאוחרת בהתחלה הבנתי מכותרת השרשור שאותה בחורה הייתה יזיזה של מישהו שאתה מכיר ואז זה באמת עסק ביש, אבל אחרי שהבנתי שזה בכלל לא המצב והיא בסך הכל הייתה במערכת יחסים של יזיזות בחייה אפשר לשאול מה הבעיה בכלל?

יזיזות היום היא טריוויאלית כמו לשתות ולאכול והיא גם בערך באותה רמת "טאבו", לפחות בקרב אנשים עד גיל 30~, למען האמת אני אתפלא לשמוע ממישהי שתספר לי שבחייה היו לה רק קשרים רציניים ללא שום סטוצים\יזיזויות למינייהן.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

לא׳דע, עד היום זה היה משהו שהכרתי כמילה ועכשיו מסתבר ״פתאום״ שאני מדבר עם אחת

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אני לא מבין מה הבעיה, היא לפחות כנה מספיק בכדי לספר לך :-)

כולם עושים את זה, כולם....

מה שנקרא באנגלית friends with benefits, FWB

או no strings attached, NSA

זה טבעי ומקובל, תחשוב על זה ככה, בסטוץ יש שני צדדים.

מצאה חן בעיניך? תהנה. ברצינות, הבחורה משוחררת מספיק לדבר על זה, big turn on.

כמה שאתה צודק!

לגבי מה ש-charge כתב, למה לעזעזאל שמישהו ירצה להיות במערכת יחסים רצינית עם מישהי חסרת נסיון?...

לא תודה, לא בא לי מישהי שצריך לשים לה ״ל״ על הגב ולהתחיל ללמד אותה ולהתמודד עם חסמים שיש לה (״זה נראה לי מגעיל...אל תפגע לי בפנים!!!....״ :lol: ).

תמיד העדפתי להיות בקשר, רציני או יזיזתי עם מישהי שיודעת מצד אחד מה היא עושה ומצד שני מספיק משוחררת כדי להגיד לך מה היא אוהבת ולבקש למשוך לה חזק יותר בשיער.....:lol:

זה לא משנה אם היא שכבה עם 5 או 30, כל עוד היא שמרה על עצמה הכל טוב, אתה רק תהנה יותר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מחזק. לא זה הסעיף שיעורר ספקות.

אם זה האבל היחיד, אז היא פשוט סבבה והכל.

ואני חושב שמישהי (אני זורק, בת 26?) עם 6-12 פרטנרים למיטה זה לא גבוה בכלל.

אולי יש פה הרמה להנחתה לשרשור של "כמה פרטנריות?" אבל השעה לא מאפשרת לי לחשוב בבהירות. חוץ מזה, בנצי ניצח טכנית.

עריכה:

עידן, הפלת אותי.

אם לא הייתי מחובר מהנייד כבר הייתה לי חתימה חדשה. אז לכל מי שמתכנן, שאטגן. רק שיהיה ברור.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אולי במקום להרים שרשור כמה פרטנריות מר פותח שרשור צריך לשאול את גברת יזיזה אם היו לה פרטנריות....

אם היא אומרת כן- אל תהסס, תציע נישואין!!!

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

דעות קדומות שעדיין טמועות בתוך החברה שלנו אומרות שככל שלבחורה היו יותר פרטנרים ככה היא יותר זולה, Whether you like it or not, אני איני תומך בדעה זו אך היא עדיין מקובלת בחברה שלנו ולכן אני יכול להבין את ההיסוס של פות"ש.

פורסם
מחזק. לא זה הסעיף שיעורר ספקות.

אם זה האבל היחיד, אז היא פשוט סבבה והכל.

ואני חושב שמישהי (אני זורק, בת 26?) עם 6-12 פרטנרים למיטה זה לא גבוה בכלל.

אולי יש פה הרמה להנחתה לשרשור של "כמה פרטנריות?" אבל השעה לא מאפשרת לי לחשוב בבהירות. חוץ מזה, בנצי ניצח טכנית.

עריכה:

עידן, הפלת אותי.

אם לא הייתי מחובר מהנייד כבר הייתה לי חתימה חדשה. אז לכל מי שמתכנן, שאטגן. רק שיהיה ברור.

כן שנינו 26.

אולי במקום להרים שרשור כמה פרטנריות מר פותח שרשור צריך לשאול את גברת יזיזה אם היו לה פרטנריות....

אם היא אומרת כן- אל תהסס, תציע נישואין!!!

:wink:

דעות קדומות שעדיין טמועות בתוך החברה שלנו אומרות שככל שלבחורה היו יותר פרטנרים ככה היא יותר זולה, Whether you like it or not, אני איני תומך בדעה זו אך היא עדיין מקובלת בחברה שלנו ולכן אני יכוס להבין את ההיסוס של פות"ש.

נו כן - הרי כולם יודעים מה ההבדל בין מפתח למנעול.

אני מניח שמה שמציק זה שמהבחינה הזו היא בstate championship ואני עדיין בlittle league

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אז תגיד לה מותק חכי לי חודשיים וצא לכבוש את ליגת האלופות ;)

פורסם

רק מתוך סקרנות, איך העניין קשור לבנצי? חשבתי שאולי הולך להיות כאן איזה טלנובלה שהיא קשורה איכשהו לבנצי והיא עדיין קשורה אליו או השד יודע מה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מזכיר לי את הפרק הבא.

הנה, ראה בעצמך ב 6:19 דקות כאן.

http://www.youtube.com/watch?v=KS95ezDCR0k&playnext=1&list=PLwVgqxjp6OfITIL-S6SoCE1Desg9uTAiU&feature=results_video

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...