Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בחורה עם עבר גדוש של סקס מחוץ למערכות יחסים זה BIG BIG TURN OFF.

אבל גבר שמצליח להשכיב כל בחורה הוא זיין ורב שגל, נכון?

אל תבלבל בין סקס מחוץ למערכות יחסים (שזה לזיין מהצד) לבין סקס שלא כחלק ממערכת יחסים, שזה סתם להזדיין בכיף

צאו מהמקובעות חבר'ה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן שרשור מוצלח ורב תובנות. אני בטוח שאם תסתכל עליה כאדם עצמאי עם רצונות ושאיפות וכל החרטא הזה שהעולם המודרני מנסה לגרום לנו לחשוב שיש לנשים, ולא כאובייקט, יפריע לך פחות עם מי היא הייתה וכמה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
לא יודע אם אתה רווק או נשוי, אני מאחל לך אישה שתיהיה טובה, אוהבת, אמא טובה לילדך וז-ו-נ-ה במיטה.

:wink:

זונות לא נהנות מסקס...

איפה הצניעות? איפה הטוהר? איפה הכבוד?

בכנסיה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כל הכייף זה לתת שואו ואז ליפול על הגב, היא מניחה את הראש שלה על החזה שלך, מריצה את היד על החזה, הבטן, עוטפת אותך עם הרגל, המגע הזה של גופה הערום, אגלי הזיעה, הנשימות המהירות והחיוך החטוף...

בא לי להקיא :lol:

אני יותר בקטע של אפסנאות

היי הנה תחתנים, זה שלך לא? הנה מכנסיים, שניה אני בשירותים, היי יש פה חזיה, צריכה מגבון? תפסי את הנייר, איפה היתה פה עכשיו מגבת? מממ גרביים, הנה השלט - מי כיבה את הטלויזיה?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לא יודע אם אתה רווק או נשוי, אני מאחל לך אישה שתיהיה טובה, אוהבת, אמא טובה לילדך וז-ו-נ-ה במיטה.

:wink:

עם זה אני מסכים לגמרי, וכבר פגשתי כמה בחורות כאלה (או לפחות שנראה שיהיו ככה בעתיד).

שביט, אני צריך להזכיר פה את האנלוגיה (הנכונה מאוד אגב) ליחסי מפתח-מנעול? ככה העולם בנוי, אין מה לעשות. בחורה צריכה לשמור על עצמה ועל הכבוד שלה. ואני לא אזכיר בכלל את פרשת הנערה במעלית (ועל שולחן הסנוקר לאחר מכן...) והסרטון בוואטס-אפ - זו דוגמה קיצונית למה שאני מנסה להעביר.

172

פורסם

פאקינג תתבגרו...

אל תהיו זונות ממין זכר בעצמכם ואז תחפשו להתחתן עם בתולה. זה לא עובד ככה.

פשוט תהיו טובים במיטה במידה שהיא לא תחשוב על הקודמים שלה.

אגב, זו הצורה שגברים חושבים.

נשים לא חושבות על מין בצורה כזאת והן לא שמות את זה באותו מקום שאנחנו שמים את זה בזוגיות. כן, זה חשוב להן אבל יותר מטכניקה, חשוב להן לדעת שאוהבים אותן ובלה בלה בלה אז גם אם אתה לא הז**ן הכי טוב, אם אתה באמת משקיע ומעריך אותה, היא תהיה נאמנה ובלה בלה בלה.

(לי אין את הבעיה הזאת כי אני כן הז**ן הכי טוב) :roll:

פורסם
פאקינג תתבגרו...

נשים לא חושבות על מין בצורה כזאת והן לא שמות את זה באותו מקום שאנחנו שמים את זה בזוגיות. כן, זה חשוב להן אבל יותר מטכניקה, חשוב להן לדעת שאוהבים אותן ובלה בלה בלה אז גם אם אתה לא הז**ן הכי טוב, אם אתה באמת משקיע ומעריך אותה, היא תהיה נאמנה ובלה בלה בלה.

אני חושב שעכשיו ניתן בשקט לנעול את השרשור. בנצי ופרנקוס בשרשור אחד, IT'S TOO MUCH EVEN FOR US :lol:

פורסם
פאקינג תתבגרו...

יוסי, נשים חולות מין, מדברות על מין וחושבות מין, עוד לפני שיצא הספר 50 גוונים של אפור ידעתי את זה.

אני לא חושב שגבר צריך לזיין כמה שיותר, או שיש משהו בכיבוש הזה. אבל אם אני רווק ואין לי מחוייבות, אז זה כמו לאכול בחוץ, אני אבקר במספר מסעדות ואזמין כל מה שיש בתפריט.

haters will hate

פורסם
אבל אם אני רווק ואין לי מחוייבות, אז זה כמו לאכול בחוץ, אני אבקר במספר מסעדות ואזמין כל מה שיש בתפריט.

זו מסוג ההודעות שגורמות לי להרגיש all dirty inside :lol:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
כשאני חושב על זה מרבית הבחורות שאני מכיר שהן משוחררות מינית כן אינטיליגנטיות מאוד.

מצד שני הכרתי כמה שרלילות סתימות.

בכל מקרה, אני בעד פתיחות מינית, אני לא נפגע או מתעצבן כשאני שומע על אקסים, להפך, זה רק מוסיף לי חיוך שטני וגישה של "אז את חושבת שאת יודעת הכל?" .

לכולנו יש עבר ואם מישהי רוצה אותי היא צריכה להתגבר על השטויות של "אלוהים ישמור אתה חולה נפש" ולבוא עם גישה של "מה שהיה היה", הדבר היחיד שנפגע עם ניסיון מיני הוא סף הריגוש, אבל גם לזה צריך לבוא עם גישה בוגרת.

כשנכנסים למערכת יחסים שמים הכל בצד, הזדיינת עם 30 בחורים? יופי לך. זה נעצר פה.

הכל היה חזרה, תשכחו כל מה שאת חושבת על איך לענג גבר ובואי נלמד איך את באמת מגיעה לשיא, אתם יודעים מה, אתם תקבלו זיון שלא תשכחו והיא אף פעם לא תשכח אתכם.

לכן פותח השרשור, אל חשש, תלמד את הגוף שלה, תלמד מה מרגש אותה, אל תבוא עם גישה של באתי לזיין, תבוא עם גישה של באתי לתת אהבה. גם 40 גברים לפנייך לא צריכים להפחיד אותך. כשמגיע הרגע תתן, תעשה סוויץ' בראש ופשוט תתרכז באיך אתה גורם לה לראות כוכבים, אני יכול להיות יותר מפורט אבל גם ככה אנחנו הולכים על חבל דק פה...

לכל אדם יש כפתורים שמפעילים לו את החלקים המעניינים במוח, הרבה אנשים משערים, מנחשים או פשוט מתבססים על ניסיון עבר, אך כל אחד הוא שונה, יש טריקים שיעבדו על כל אחת אבל צריך ללמוד. לכן פרטנרית שלא מתביישת לדבר זאת פרטנרית טובה.

היא תגיד לך מה היא אוהבת, אל תתבייש לשאול, בהתחלה שואלים, אחר כך כבר קוראים שפת גוף.

ועוד משהו קטן, מין אוראלי זה לא משחק ילדים, וסקס בכללית, אל תתן כדי לקבל חזרה. תתן כי אתה רוצה לתת.

טאבו אצל הרבה בנות זה מין אנאלי. בשרשור אחר אני אפרט איך גורמים לכל בחורה להשתחרר, לזרום, להנות, לגמור ואפילו לבקש עוד.

לסיכום: לא משנה בת כמה היא, לא משנה מה היא עשתה לפני, לא משנה כמה משוחררת היא וכמה ביטחון יש לה לגביי היכולת המינית שלה. תמיד צריך להפתיע. צריך להיות זה שיגרום לה לשכוח איך קראו לאלה שהיו לפנייך. זה בידיים שלך.

בנצי- סקסולוג הפורום.

באמת ורדה רז'יאל ז'יקון של הבנים,

אם תהיה לך תוכנית ברדיו אני שומע כל יום!

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם
כל השרשור הזה הזכיר לי את הפרסומת של BMW לרכב יד שניה

אני היחיד ששם לב שמשהו מוזר בשיניים שלה?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אני היחיד ששם לב שמשהו מוזר בשיניים שלה?

אתה היחיד שהסתכל על השיניים :lol:

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תוכן חדש...