Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצד שני, אם אתה מחפש עיצות על עניין כזה בפורום, אני חושש שאתה לא שלם ב100% עם ההחלטה.

או שבתור מישהו שהיה דתי ולא סבל בני עקיבא, ההיכרות שלי עם בנות זהה להיכרות של חנין זועבי עם כללי אתיקה...

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
טוב לך? תשאר.

מפסיק להיות טוב? תחתוך.

בסופו של דבר אם אתה לא מחפש חתונה, אני לא חושב שאתה צריך להתחבט יותר מידיי.

קח אותה לחודש נסיון חינם (כמו בחוג ג'ודו) ותפיק רשמים.

"מה כולם יחשבו" לא אמור לעניין אותך.

מצד שני, אם אתה מחפש עיצות על עניין כזה בפורום, אני חושש שאתה לא שלם ב100% עם ההחלטה.

ואם הוא כן מחפש חתונה, מה זה משנה? האם היא "פגומה" בתור כלה?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
או שבתור מישהו שהיה דתי ולא סבל בני עקיבא, ההיכרות שלי עם בנות זהה להיכרות של חנין זועבי עם כללי אתיקה...

אם זה המצב, אני מבין. אבל עדיין תומך בזה שאתה צריך לעשות מה שמרגיש לך נכון ולא שום דבר אחר, ולא משנה מה אומרים לך.

חס וחלילה, לא לזה התכוונתי. ההיפך, מישהי כזאת, שכבר ראתה, חוותה והתנסתה, פחות סביר ש"יגרד לה" ללכת לחפש אקשן מחוץ למערכת היחסים.

הכוונה שלי הייתה שאם הוא לא מחפש חתונה, שיפעל לפי שתי השורות הראשונות (לאו דווקא עם הבחורה הספציפית הזאת, עם כל אחת). ואם הוא מחפש משהו רציני יותר, שווה להשקיע קצת יותר מחשבה מאשר "נאאא לא כיף לי יותר, אני הולך".

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

כשאני חושב על זה מרבית הבחורות שאני מכיר שהן משוחררות מינית כן אינטיליגנטיות מאוד.

מצד שני הכרתי כמה שרלילות סתימות.

בכל מקרה, אני בעד פתיחות מינית, אני לא נפגע או מתעצבן כשאני שומע על אקסים, להפך, זה רק מוסיף לי חיוך שטני וגישה של "אז את חושבת שאת יודעת הכל?" .

לכולנו יש עבר ואם מישהי רוצה אותי היא צריכה להתגבר על השטויות של "אלוהים ישמור אתה חולה נפש" ולבוא עם גישה של "מה שהיה היה", הדבר היחיד שנפגע עם ניסיון מיני הוא סף הריגוש, אבל גם לזה צריך לבוא עם גישה בוגרת.

כשנכנסים למערכת יחסים שמים הכל בצד, הזדיינת עם 30 בחורים? יופי לך. זה נעצר פה.

הכל היה חזרה, תשכחו כל מה שאת חושבת על איך לענג גבר ובואי נלמד איך את באמת מגיעה לשיא, אתם יודעים מה, אתם תקבלו זיון שלא תשכחו והיא אף פעם לא תשכח אתכם.

לכן פותח השרשור, אל חשש, תלמד את הגוף שלה, תלמד מה מרגש אותה, אל תבוא עם גישה של באתי לזיין, תבוא עם גישה של באתי לתת אהבה. גם 40 גברים לפנייך לא צריכים להפחיד אותך. כשמגיע הרגע תתן, תעשה סוויץ' בראש ופשוט תתרכז באיך אתה גורם לה לראות כוכבים, אני יכול להיות יותר מפורט אבל גם ככה אנחנו הולכים על חבל דק פה...

לכל אדם יש כפתורים שמפעילים לו את החלקים המעניינים במוח, הרבה אנשים משערים, מנחשים או פשוט מתבססים על ניסיון עבר, אך כל אחד הוא שונה, יש טריקים שיעבדו על כל אחת אבל צריך ללמוד. לכן פרטנרית שלא מתביישת לדבר זאת פרטנרית טובה.

היא תגיד לך מה היא אוהבת, אל תתבייש לשאול, בהתחלה שואלים, אחר כך כבר קוראים שפת גוף.

ועוד משהו קטן, מין אוראלי זה לא משחק ילדים, וסקס בכללית, אל תתן כדי לקבל חזרה. תתן כי אתה רוצה לתת.

טאבו אצל הרבה בנות זה מין אנאלי. בשרשור אחר אני אפרט איך גורמים לכל בחורה להשתחרר, לזרום, להנות, לגמור ואפילו לבקש עוד.

לסיכום: לא משנה בת כמה היא, לא משנה מה היא עשתה לפני, לא משנה כמה משוחררת היא וכמה ביטחון יש לה לגביי היכולת המינית שלה. תמיד צריך להפתיע. צריך להיות זה שיגרום לה לשכוח איך קראו לאלה שהיו לפנייך. זה בידיים שלך.

haters will hate

פורסם

בנצי, הבנאדם שאל אם שווה להוציא אלייה 20 שקל על קפה הפוך. אתה מסביר לו איך לגרום לה לראות כוכבים?

Talk about going the extra mile :lol:

פורסם

מה שspire אמר

לפעמים ההודעות של בנצי גורמות לי להרגיש all dirty inside

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

למה להוציא 20 שקל על קפה אם הוא לא הולך לאכול לה את התותה?

סתם סתם, תהיה ג'נטלמן, תהנה, תשתחרר, ואף פעם אל תחשוב על פאקינג כסף כמו שכתבתי בשורה למעלה.

תשתחרר!!!!!

haters will hate

פורסם
כן שנינו 26.

נו.

אתה עוד צעיר.

אתה תתבגר ותגמל ממחשבות ילדותיות.

אני מניח שמה שמציק זה שמהבחינה הזו היא בstate championship ואני עדיין בlittle league

וזו דרך טובה ומהנה לעשות כן.

אני יכול להיות יותר מפורט אבל גם ככה אנחנו הולכים על חבל דק פה...

יש לך רשת ביטחון.

נשים אזהרה בראש השרשור ונאסור את הכניסה על צעירים, בתולים ומצביעות ימין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
רק קח בחשבון שיכול להיות מצב שבו היא חגגה עם היזיז ותחזור לשגרה משעממת אתך כי עכשיו היא רוצה להיות קדושה.

מנסיון שלי,רק אם אתה מסוגל לנתק את המחשבות שלך על העבר שלה - לפעמים בראש זה קל ובמציאות קצת יותר קשה.

מחזק מחזק מחזק!!! התלבטתי אם להגיב או לא,כי יש לי הרבה מה לומר בנושא,אבל במשפט אחד אמרת הכל.

ולפותח השרשור,העניין שמעסיק אותך, תמיד יהיה שם.אל תכניס ראש בריא למיטה חולה.תחגוג איתה תהנה עד מחר,אבל בחורות כאלה הן לא לקשר רציני,ומצידי שכל יפי הנפש יעופו עליי על התגובה הזו,לא אכפת לי. תאמין לי על בחורות כאלה אתה לא יכול לסמוך אף פעם ב100 אחוז.למה לך?

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

איזה ערמה של קקי סוסים. למה שלא תוכל לסמוך עלייה? זה שהיא עושה סקס כשהיא לא נמצאת במערכת יחסים אומר חד משמעית שהיא כלבה בוגדנית?

יצאתי בזמנו עם שתי בחורות (לא בו זמנית) שהיו דבר והיפוכו. אחת חיית מין שלא דופקת לאף אחד חשבון. השנייה: ההגדרה המילונית של "אישה של גבר אחד".

אתה מוזמן לנחש מי מהשתיים בגדה בי בסוף.

בנצי וקייזר, ניצחתם את האינטרנט.

פורסם

maxcher - התגובות של בנצי הרבה יותר בקטע של השיר הזה של R.Kelly:

http://www.youtube.com/watch?v=ziQkBYd19SI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

:wink:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא משנה בת כמה היא, לא משנה מה היא עשתה לפני, לא משנה כמה משוחררת היא וכמה ביטחון יש לה לגביי היכולת המינית שלה.

תמיד צריך להפתיע. צריך להיות זה שיגרום לה לשכוח איך קראו לאלה שהיו לפנייך.

זה בידיים שלך.

לפי איך שאני רואה את זה יש בעיה בין החלק האדום לכחול.

וזה בעיה בראש אצלנו הגברים, כי אתה תמיד תחשוב שהיא כבר יודעת הכל במיטה ובטח יותר ממני

ותתחיל לחשוש שלא תוכל להפתיע ולגרום לה לשכוח את העבר.

אגב keyser אני גם במצב שלך כלומר:

מישהו שהיה דתי ולא סבל בני עקיבא, ההיכרות שלי עם בנות זהה להיכרות של חנין זועבי עם כללי אתיקה...
אישית אותה הייתי בודק קצת לעומק ולא רק במיטה אם היא סבבה אפשר להמשיך הלאה לכוון מע' רצינית יותר,

קח בחשבון שהיא מהתחלה לא שיקרה והייתה פתוחה איתך שזה דווקא טוב.

אם לא סבבה אז לפחות נהנית בבדיקה :twisted: תמשיך הלאה...

404

פורסם
אני מניח שמה שמציק זה (ש)אני עדיין בlittle league

יש לחבר פורום נחמד פין ישן שהוא כבר לא משתמש בו, אולי הוא יוכל לתת לך אותו.

אז בוא תקשיב, היתה לי ידידה שהיתה עם מעל 30 גברים כולל אורגיות,כפולות, וכל מה שאתה רואה בסרטים כחולים ומדליק אותך.

זו אחת הבחורות הכי מדהימות, חכמה, אינטיליגנטית ברמות, בייתית, משכילה ובערך כל סופרלטיב שאני מכיר.

וכן, אהבה סקס.

http://www.youtube.com/watch?v=ih7Qo3Wt20c דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
מחזק מחזק מחזק!!! התלבטתי אם להגיב או לא,כי יש לי הרבה מה לומר בנושא,אבל במשפט אחד אמרת הכל.

ולפותח השרשור,העניין שמעסיק אותך, תמיד יהיה שם.אל תכניס ראש בריא למיטה חולה.תחגוג איתה תהנה עד מחר,אבל בחורות כאלה הן לא לקשר רציני,ומצידי שכל יפי הנפש יעופו עליי על התגובה הזו,לא אכפת לי. תאמין לי על בחורות כאלה אתה לא יכול לסמוך אף פעם ב100 אחוז.למה לך?

ברור. עדיף להיות מכוער נפש.

היית נותן אותה עצה לבחורה?

לפותח השרשור, אם אתה רוצה להיות שגל ברמת בנצי, תתעלם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...