Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום חבר לעבודה הביא משהו פשוט מדליק - לא היה לו מושג איך קוראים למוצר ופשוט החלטתי לחפש בEBAY תחת המונח

Vibration Speaker

מדובר במגנט יחסית ענק לממברנה שעושה רק תנודות - מה שקורה בפועל הוא שהמגנט הקטן הזה מנצל את המשטח ששמים אותו עליו והופך אותו לממברנה.

בפועל - השולחן מנגן בסרטון שאתם רואים.

מדליק ביותר!

מעניין עד כמה ניתן להגביר את המגנטים הללו לפני שהם מתחממים\נשרפים ואם ניתן לייצר כאלו קצת יותר גדולים ופשוט לחבר אותם לרצפת הרכב - מטורף! :shock:

תהנו

http://www.youtube.com/watch?v=7nuAABm_L18 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ברור לי שמישהו כבר ייבא את זה לכאן - זה לא העניין.

הפואנטה כאן שמדובר במשהו ממש מדליק ואני יכול גם לאמר שאיכות הקול מאוד מפתיעה לטובה ממשהו כל כך קטן, מונופוני ובכלל השולחן מנגן :shock:

לחשוב שאתה לוקח שניים כאלה - מחבר אותם איפשהו לרצפת הרכב ומחבר סאב - פסיכי לחלוטין!

אני הייתי מקשיח את הגג בשתי שכבות מלאות של דיינאמאט ואז מחבר אליהן שניים כאלה :-P:-P:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוי כמה רעיונות

:shock:

Pioneer TS-X150

פורסם

אין לי כסף

:-P

:?

Pioneer TS-X150

פורסם

בעיקרון אפשר להפוך רמקול רגיל לרמקול תנודות? האמת שלא הבנתי כל כך.

לפי מה שנראה במקום הDUST CUP והDIAPHGRAM יש מגנט קבוע, זהו?

פורסם

לא - גם ברמקול רגיל יש מגנט קבוע - במקום הממברנה יש לוחית.

הלוחית רועדת על השולחן והתנודות שלה גורמות לשולחן להפוך לממברנה.

הבעיה העיקרית שלך היא תנועת הסליל וגודל הלוחית - תיקח רמקול רגיל ואתה תגלה שאתה צריך ה-מ-ו-ן משקל בכדי למנוע מהרמקול לעוף לכל עבר.

אולי זה יעבוד על רמקולים קטנים - 2 אינטש פול ריינג' אבל אתה תצטרך מגנט ע-נ-ק ובסופו של דבר אתה תגיע פחות או יותר לעיצוב דומה.

או שיהיה לך רמקול בגודל של מנוע של רכב ובמשקל של אחד :-D עם לוחית בגודל של צלחת אוכל פחות או יותר

Pioneer TS-X150

פורסם

:D:D

אז הלוחית היא לא מגנט ומה שיוצר את האפקט של המגנט זה החיכוך שלה עם המשטח שעליו היא נמצאת?

אולי זה יעבוד על רמקולים קטנים - 2 אינטש פול ריינג' אבל אתה תצטרך מגנט ע-נ-ק ובסופו של דבר אתה תגיע פחות או יותר לעיצוב דומה. 

מגנט ענק אתה מתכוון למשטח שעליו הלוחית מונחת?

פורסם

הלוחית היא בעצם הממברנה והמגנט זה כל המתקן שאתה מחזיק ביד - במקרה הזה המגנט פי כמה וכמה יותר גדול מהממברנה

ואם תתרגם את הגודל של המכשיר הקטן הזה לרמקול עם ממברנה 6.5 אינטש אתה תקבל מגנט בגודל של בלוק מנוע של משאית פחות או יותר והתוצאות יהיו הרסניות לדעתי :)

Pioneer TS-X150

פורסם

זה מפליא עד כמה שהתוצאה איכותית ביחס למוצר - זה באמת נשמע טוב.

מעניין עד כמה ניתן להגביר אחד כזה.

Pioneer TS-X150

פורסם

http://www.parts-express.com/cat/tactile-transducers/18

יש כאן דוגמאות רבות למוצרים הנ"ל.

אדי,

מה שאני חשבתי זה לקחת אחד מהמוצרים הניתנים להדבקה על שמשות כדי ליצור מהשימשה הקידמית מיד-טוויטר. אותי מפחיד לסדוק או לנפץ את השימשה עם זה. גם לא ראיתי שימוש במוצרים הנ"ל בצורה הזו ואני מאמין שהסיבה לכך היא לא שאני גאון וחשבתי על זה ראשון או משהו.

יש כאן גם דוגמא למוצר הפוך. מה שנקרא מבודדי רהיטים. כל מיני חתיכות פלסטיק שאמורות לבודד את הספה שלכם מהוויברציות שמעבירים הרמקולים שלכם לריצפה ובכך לנקות את הבאס שאתם מקבלים מהרמקולים מההחזרים שאתם מקבלים מהריהוט שעליו אתם יושבים ולהפוך אותו לצלול ומוחשי יותר.

• תוכן חדש...