Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I20 או מאזדה 2 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר היום יש ביקוש חזק מאוד למשפחתיות סטנדרטיות גיר ידני, ע"ע טויוטה קורולה ידנית, אין בכלל בשוק, וכל אחד שנכנס למכירה נעלם מהר.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הגיר הידני אמור לקרוץ לנהג "הספורטיבי" (לפחות בעיני עצמו). כאן הבעיה שלך היא הלאון, שלנהג "הספורטיבי" היא יותר קורצת (זולה יותר ועם תדמית יותר "ספורטיבית").

ועדיין, כל מכונית "בלי שוק" שאי פעם היתה אצלנו במשפחה, עפה ברגע שפורסמה (אלפא, פיאט קופה, טווינגו ועוד). צריך לזכור שכשיש לך רכב ייחודי, אתה לא עומד בתחרות מול הרבה רכבים אחרים דומים. כל מה שאתה צריך זה "פסיכי" אחד כמוך - ומכרת את האוטו בצ'יק.

לשאלה הכ"כ נפוצה:

מה ישראלי בעינך?

התשובה: לפני שקנית רכב אתה חושב איך תמכור אותו...

אני לא יודע מהיכן המיתוס שרק הישראלי חרד לשווי הרכב במכירה. זה יותר נכון בארץ, כי מכוניות יקרות יותר ומהוות הוצאה יחסית גדולה יותר מהתקציב, אבל גם בחו"ל בוחנים טוב טוב שווי ביד שנייה לפני שקונים (ולראיה, מוזכר גם במגזינים בחו"ל כפקטור בסקירת מכוניות).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
שאלה טובה..

איזה דגם בדיוק יש לך ? 3 דלתות , 5דלתות?

ומה נפח המנוע..?

5 דלתות, מנוע 1600.

ונכון, אף אחד לא נביא, אבל כן אפשר לדעת שמזדה 3 יותר סחירה מביואיק שנת 93'.

ולמעשה לא חשבתי על הלאון, יש עכשיו את המבצע הזה, מעניין אם הוא תקף גם לגבי הגיר הידני. אם כן, נראה לי שזה עדיף, מנוע 1800 מוגדש חייב להיות טוב.

ואת האמת אני לא נוהג על ידני כדי להרגיש "ספורטיבי", אלא פשוט בגלל שאוטומט משעמם אותי. תוך 20-25 דקות אני כבר מתחיל להשתעמם מהנהיגה, למעשה, מהנסיעה. כי היום אנשים לא נוהגים באוטו - הם נוסעים בו.

פורסם

אם אתה שואל את יד 2, אז לא.

כחדשה 1.4 DSG עולה ב-25 אלף יותר מה-1.6 ידנית, ולאחר 4 שנים(דגם שנת 2008 ), הדגם הנ"ל עולה ב-26 אלף יותר מהדגם הידני. ככה שיוצא שקנית ב-25 אלף זול יותר, אחרי 4 שנים תמכור ב-26 אלף זול יותר.

זה הדבר הכי קרוב שאני יכול להגיד לך בקשר לנבואה הזאת.

פורסם
5

ולמעשה לא חשבתי על הלאון, יש עכשיו את המבצע הזה, מעניין אם הוא תקף גם לגבי הגיר הידני. אם כן, נראה לי שזה עדיף, מנוע 1800 מוגדש חייב להיות טוב.

ואת האמת אני לא נוהג על ידני כדי להרגיש "ספורטיבי", אלא פשוט בגלל שאוטומט משעמם אותי.

לא נשארו 1.8 ידניות.

גם ב-DSG אתה יכול להחליט שאתה מעביר לבד כל הזמן.

פורסם

אני באמת לא מוצא סיבה לרכוש גולף עם מנוע 1600 וגיר ידני 5 הילוכים.

בלאון באותו מחיר או אפילו פחות תקבל מנוע TSI חסכוני וחזק יותר וגיר ידני 6 הילוכים.

אם מעניינת אותך סחירות, לאון ידנית לדעתי תמכר הרבה יותר בקלות לעומת גולף ידנית.

ממה שידוע לי כרגע אין במלאי לאון 1.8 ידניות.

אולי יש 1.4\1.2 TSI ידניות.

פורסם

דוקא גולף דור 4 ידנית הולכת לא רע. מתישהו הבעלים יצטרכו לשדרג אותן לדור 5-6.

מספיק אנשים רוצים גולף והרבה מהם יעדיפו רכב אמין על פני הגירים הבעייתים של VAG (אני אחד מהם, עם דור 5 ידנית).

פורסם
לשאלה הכ"כ נפוצה:

מה ישראלי בעינך?

אני ממש לא מבין את זה. יש לכם כסף מיותר? לא הייתם מעדיפים רכב ששומר על ערכו? נכון שאי אפשר לדעת מה יהיה בעתיד אך יש רכבים שידוע שיקרסו במחירוןן ומי שכספו חשוב לו יוותר עליהם.

פורסם
לשאלה הכ"כ נפוצה:

מה ישראלי בעינך?

הסיבה לכך היא פשוטה ומוצדקת: בארה"ב יכולתי לרכוש רכב חדש במשכורת אחת או שתיים (נטו) ואילו בארץ .... העיוות הזה יוצר הרבה בעיות וחששות.

זו סיבה שמצדיקה את הדאגה ממכירה עתידית כבר במועד הרכישה. לדעתי זה שיקול סופר לגיטימי ברכישת נכס שעולה למעלה מ-100K ש"ח.

לפותח השרשור - לא ניתן לחזות מה יקרה בעוד 5 שנים. לפני 5 שנים כולם חשבו שקורולה ומזדה 3 ימכרו היום בכמה שעות.

פורסם
נכון שאי אפשר לדעת מה יהיה בעתיד אך יש רכבים שידוע שיקרסו במחירון

שמת לב שכתבת דבר ומייד את היפוכו...

פורסם

מי שמשמעותי לו לא להפסיד סכומים נכבדים בירידת ערך לא מתעסק בניחושים איזה רכב חדש יצנח פחות אלא פשוט קונה רכב בן 3-6 ולא חדש...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...