Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי סנטה פה החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב נחמד, איכותי, נוח, מרווח, די מאובזר.

אבל פייר, קצת יקר. ב-240 אלף ש"ח פלוס מינוס אפשר כבר לקנות ג'יפונים של פולקסווגן או אודי. אז נכון שהם יהיו יותר קטנים, אבל במחירים האלו לסמל יש לא מעט חשיבות ולסמל של אודי יש עדיין יותר פוזה מלסמל של יונדאי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

השאלה היא אם משלמים על סמל או על רכב?

למישהו יש ספק שהסנטה פה נותן הרבה יותר מהונדה CRV או פולקסוואגן טיגואן?

יש לי שני חברים, אולי מהזן הצנוע יותר שלאור נסיקת מחירו של הלנד קרוזר הנוכחי החליפו את הקרוזרים הישנים שלהם לסנטה פה דיזל מהדגם הקודם, למעט ויתור על יכולות השטח הקשה הם דווקא מעדיפים את תא הנוסעים והאבזור של הסנטה, גם המרווח טוב.

פורסם

שאתה "תפרן" שקונה רכב ב-70 אלף ש"ח, אין ספק שחשוב לך לדעת איזה רכב נותן יותר אבזור או מרווח פנים וצורך פחות דלק.

כשאתה מתחיל לדבר על רכבים שאת המחיר שלהם אומרים במיליונים, לסמל יש חשיבות לא פחות מכרעת. אני לא מסכים עם זה אבל אין מה לעשות, הפוזה משחקת תפקיד ברכבים שעולים (כמעט) רבע מיליון ש"ח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זה לא תופס לכל המקרים, כמה טיגואנים נמכרו השנה? כמות דיי קטנה כנראה כי יש מעט מאוד כאלה על הכביש.

לא ראיתי שגם ה-Q3 תפס תאוצה ולדעתי זה בגלל שהמחיר קרוב בצורה מוזגמת לאחיו הגדול, הוא יכל להיות אפשרות לגיטימית ב-200 וקצת אלף שקלים.

לעומת זאת סנטה פה, לפחות באיזור שלי יוצא לי לראות לא מעט ביחס לשאר.

המחיר של הדגם החדש קצת מוגזם ודרוש דגם כניסה עם הנעה קדמית ופחות אבזור שיאגף את איזור ה-200 אלף שקל מלמטה.

אני מתאר לעצמי שליבואן אין אפשרות לייבא דגם כזה אחרת הוא כבר היה נמצא במבחר שלו.

פורסם

יש לי שני חברים, אולי מהזן הצנוע יותר שלאור נסיקת מחירו של הלנד קרוזר הנוכחי החליפו את הקרוזרים הישנים שלהם לסנטה פה דיזל מהדגם הקודם, למעט ויתור על יכולות השטח הקשה הם דווקא מעדיפים את תא הנוסעים והאבזור של הסנטה, גם המרווח טוב.

לא אמרת כלום...אתה משווה תפוחים לבננות. הסנטה פה מרווח אבל לא הייתי נכנס איתו לשטח ובטח שהוא לא משתווה ליכולות של הלנדקרוזר. הטיגוואן לצורך העניין הרבה יותר קטן אבל דווקא כן בעל יכולת שטח לא רעה בכלל ואפילו מפתיעה ועולה כמה עשרות אלפי שקלים פחות, והלנדקרוזר יותר יקר אבל אלוף עולם בשטח. סנטה פה הוא SUV יקר מאוד, נוח ומרווח שמתאים לעירונים בעלי אמצעים אבל פוזה אין בו. אף אחד לא קונה יונדאי בגלל הפוזה. אולי כשיתחילו למכור את הג'נסיס.

פורסם
אף אחד לא קונה יונדאי בגלל הפוזה. אולי כשיתחילו למכור את הג'נסיס.

איך תסתכל מהיום בעיניים לכל בעלי הולסטר \ יונדאי קופה? :roll:

לפותח השרשור: מבחינת רכב, מדובר ברכב מצויין שבנוי בצורה איכותית ונעימה.

על הנייר, הוא אפילו חסכוני (יחסית, כן?) בסולר.

אלי.

פורסם

בטח שמשלמים על רכב אבל גם צריך לשים לב על חברה כי מניסיון יש הבדל בין קאיה למאזדה ובין קאיה לפורד או שברולט אמריקאית.

את הקאיה היתה מאוד גרועה ואני התרשמתי ממאזדה ושברולט וגם מפורד האנגלית לכן כשאני בא לקנות רכב אבחר בחברות ענקיות

ואם יהיו קצת יקרות.

פורסם

מר אקספלורר, הכללות לגבי מותגים זה עניין שחלף ועבר מן העולם.

לכל יצרן יש דגמים טובים יותר ופחות.

אם אתה שופט ופוסל נטו לפי הסמל אז אתה מפסיד, תתעורר.

פורסם
מר אקספלורר, הכללות לגבי מותגים זה עניין שחלף ועבר מן העולם.

לכל יצרן יש דגמים טובים יותר ופחות.

אם אתה שופט ופוסל נטו לפי הסמל אז אתה מפסיד, תתעורר.

אני איתך אבל לא לכל הרכבים תמיד רכב גרמני יותר מעולה מקוריאני ובימינו אפשר לעשות השוואה בין קוריאני ליפני אבל לא לגרמני.

פורסם
אני לא נכנס איתך לויכוח, אצלי הסברה שלך לא עובדת.

אני מבין שהסמל לא מחליט את איכות הרכב אבל אני מדבר מניסיון שלי עם קאיה ג'ויס (בזמנה הייתה עוד לא עברה 100000 ק"מ ונכנסה למוסך 4 פעמים והוחלף ממיר וב 107000 הוחלף חיישן למדה ו 150000 הלך הגיר והייתה קוואליר שקניתי ב99 חדשה מיבואן שנסעתי עליה 165000 ק"מ ללא שום בעיה ותקלה ונכנסה למוסך רק בזמן טיפול)

פורסם

אמינות זה לא הכל בחיים, זה גם עניין של מזל.

פולקסוואגן עדיין נחשבת איכותית בעינייך למרות בעיות מוכחות בגיר?

ובמקרה גם נתת 2 דוגמאות גרועות של הדור הישן של קיה ושל הקוואליר שהייתה מכונית בינונית ביותר והצליחה כאן תקופה מסויימת בעיקר בגלל הסמל שבזמנו עוד היה שווה משהו. ובכל מקרה שתי הדוגמאות האלה לא ממש אומרות שום דבר ולא תורמות כלום לדיון כאן.

• תוכן חדש...